Srijeda, 14.02.2024 | 15:10
IZVOR: Kolektiv.me

ANKETA: Da li ima "spasa" za zimsku turističku sezonu?

Šta vi kažete?




Foto: Ilustracija, Pixabay

Zimskoj turističkoj sezoni u Crnoj Gori radovali su se mnogi - domaći posjetioci, strani turisti, ali i oni koji su od sezone planirali zaraditi.

Međutim, izgleda da nas je snijeg iznevjerio ove godine i da je sezona donijela samo vjetar kojim raznosi nadu građana da će iskoristiti neki od ski centara.

Ono što nas raduje, jeste neodustajanje koje se vidi u Kolašinu. Turistička organizacija toga grada nastavlja da se trudi da zimska sezona ipak opstane i to različitim manifestacijama.

“Skijališta Crne Gore na skijalištu  Kolašin 1600 23. februara organizuju koncert Peđe Jovanovića od 12 do 14 časova. Nakon toga, 24. februara imamo Kolašin Sky Snow trku kojom će se otvoriti sky running liga Srbije i Crne Gore. Zatim 3. marta imamo Bjelasički zimski maraton, 9. marta Sinjajevinski zimski maraton. Svi ljubitelji zimskih sportova su kod nas dobrodošli,” poručila je direktorica TO Kolašin, Zorica Milašinović.

Ovakve vijesti daju nadu u to da je moguće da će se zimska turistička sezona u Crnj Gori "izvući" i da ćemo uživati u čarima koje ona donosi.

A šta vi mislite - IMA LI "SPASA" ZA ZIMSKU TURISTIČKU SEZONU?

DA
57
NE
173

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ambasada Francuske i kompanija Voli - Privredna saradnja i poštovanje tradicije

Četvrtak, 09.05.2024 | 14:32

U organizaciji Ambasade Francuske u Crnoj Gori i kompanije Voli, održana je prezentacija autentičnih francuskih proizvoda i predstavljanje umijeća življenja na francuski način. Ovaj događaj je dio projekta Goût de France, posvećenog izvrsnosti francuske kuhinje i njenih prehrambenih proizvoda.

Ambasadorka Slovenije posjetila EPCG

Četvrtak, 09.05.2024 | 13:58

Ambasadorka Slovenije u Crnoj Gori Bernarda Gradišnik posjetila je, danas, Elektroprivredu Crne Gore. Tokom razgovora sa predsjednikom Odbora direktora Milutinom Đukanovićem i izvršnim direktorom Ivanom Bulatovićem i njihovim saradnicima predstavljeni su strateški projekti EPCG, prvenstveno u oblasti obnovljivih izvora energije (OIE), kao dio investicionog ciklusa vrijednog oko 400 miliona eura.

Eraković: Svi koji su glasali za ovaj eksperiment nad zdravljem građana Crne Gore neka se spreme

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:31

Upozoravali smo na vrijeme na pogubnu politiku ukidanja doprinosa za zdravstveno osiguranje, saopštio je potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković.

Milović - Smanjenje penzionih doprinosa TEKTONSKI potres ekonomije Crne Gore

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:37

Smanjenje penzionih doprinosa tektonski potres ekonomije Crne Gore, saopštio je poslanik DPS-a Nikola Milović.

Kada tražite najpovoljnije birajte Voli cijene

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:06

Četvrtak je omiljeni dan naših vjernih kupaca jer ih tog dana očekuje novi krug Voli cijena.

Milović: Vlast PONIZILA i UNIŠTILA Budvu, vrijeme je za promjenu

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:35

Aktuelna vlast ponizila je i uništila Budvu u toku svoje osmogodišnje vladavine. Sportski klubovi su uništeni, kultura ne postoji, pjesma Mediterana je zamijenjena trubačima i primitiovizmom. Za osam godina potrošeno je 350 miliona eura, a na planu razvoja grada nije urađeno ništa, kazao je Nikola Milović, nosioc liste “Budva može bolje!”.

Nastavak DIGITALIZACIJE usluga; E- prijave i za predstojeći konkurs “Podgorica na dva točka”

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:03

U namjeri da se brojne usluge unaprijede, a zahtjevni procesi za građane – pojednostave, značajan broj aktivnosti usmjeren je na digitalizaciju gradske administracije.

Počele pripreme za NOVI FILM "Gospodar prstenova“

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:50

Peter Jakson i studio varner Bros rade na novom filmu serije Gospodar prstenova koji će premijerno biti prikazan 2026. godine, potvrdio je Variety.

Injac: OBEZBIJEDILI smo pametne čitače za elektronske lične karte

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:38

U saradnji sa Ministarstvom javne uprave i UNDP-om obezbijedili smo pametne čitače za elektronske lične karte koje će besplatno dijeliti učesnicima javnog poziva "Podgorica na dva točka", a cijeli proces će zbog efikasnog prikupljanja podataka u značajnoj mjeri biti pojednostavljen, objavila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

MPNI: Prosvjetarima UVEĆANJE ZARADA od 1. jula i riješen međugradski prevoz

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:28

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović i predsjednik Sindikata prosvjete Crne Gore, Radomir Božović, potpisali su danas Izmjene i dopune Granskog kolektivnog ugovora kojim se zarade zaposlenima u prosvjeti uvećavaju za 10 odsto počev od 1. jula 2024. godine, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Evo kako možete PREPOLOVITI jabuku koristeći SAMO RUKE

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:21

Čak i ako nemate nož pri ruci, bez problema možete pojesti jabuku.

PES: Vlada amandmanskim djelovanjem precizirala da se NIJEDAN NAROD ne može smatrati GENOCIDNIM

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:09

Najave Demokratske narodne partije (DNP) da će razmotriti podršku Vladi je apsolutno legitiman potez, poručuju iz Pokreta “Evropa sad”.

POZNATA koja zemlja će nastupiti PRVA u FINALU Evrovizije

Četvrtak, 09.05.2024 | 16:56

Večeras se održava drugo polufinalno veče popularnog muzičkog takmičenja Evrovizija.

DPS Bijelo Polje: Zašto PES i Demokratska Crna Gora NE SLAVE 9. maj?

Četvrtak, 09.05.2024 | 16:35

Ostaje zabilježeno da Pokret Evropa sad i Demokratska Crna Gora, bez obzira na barjačenje evropskog i demokratskog u svojim imenima, nijesu prisustvovali događaju koji je podsjetio na pobjedu civilizacijskih vrijednosti, na kojima počiva savremena Evropa, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Bijelo Polje.

Spajić Abazoviću: "Dosado jedna dosadna, razumijem KOMPLEKSE i FRUSTRACIJE"

Četvrtak, 09.05.2024 | 16:30

U Skupštini Crne Gore u toku je premijerski sat.