Ponedjeljak, 26.02.2024 | 15:40
IZVOR: una.rs

Sada je DOSTUPNA svima - Ovo je NOVA OPCIJA na X-u (FOTO)

Do sada bilo dostupno samo Premium korisnicima.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Korisnicima se savjetuje da s vremena na vrijeme provjere da li im se pojavila nova opcija u njihovoj mobilnoj aplikaciji.

Svi korisnici platforme X uskoro će moći da obavljaju video i audio pozive na toj mreži. Ono što je do sada bilo dostupno samo Premium korisnicima, onima koji su redovno plaćali pretplatu, sad će biti dostupno svima.

Prema najavi koju je objavila direktorka platforme X, Linda Jakarino, ova će opcija biti postepeno dostupna korisnicima. Opcija za uspostavljanje poziva s drugim korisnicima na platformi, nalazi se u inboxu u aplikaciji X.

Podsjetimo, mogućnost međusobnih poziva na X-u prvo je predstavljena u oktobru 2023. godine za korisnike iOS-a, da bi nešto kasnije postala dostupna i za korisnike Androida, pod uslovom da imaju X Premium pretplatu. Vlasnik platforme X, Ilon Mask, već je tada najavio da će ova opcija biti dostupna svim korisnicima.

A za sve one koji ne žele da ih ljudi zovu putem X-a, u podešavanjima mogu da odaberu ko može da ih zove i da li žele da sakriju svoju IP adresu tokom poziva.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Obratite pažnju: Evo koliko dugo VASKRŠNJA JAJA smiju da stoje na stolu i da se jedu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:46

Za Veliki petak se svi maksimalno fokusiramo na ukrašavanje jaje, njihovo bojenje i uljepšavanje. Toliko se ponekad unesemo da se zabrojimo pa ofarbamo i veći broj jaja nego što smo planirali. I onda se zapitate: šta da radim sa tolikim jajima?

"IZGUBIO sam PORODICU, ŽIVOT" - Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića PROGOVORIO o teškom periodu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:32

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon razvoda roditelja na društvenim mrežama, ne prati oca, a trenutno svojoj majci, pomože oko karijere.

Milivoje Katnić počeo i ŠTRAJK ŽEĐU

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:01

Na zahtjev SDT-a angažovana su protekle sedmice dva vještaka psihijatrihske struke da procijene da li je Katnić u stanju da prati istragu i učestvuje u saslušavanju svkjedoka, što je on tražio od prvog dana.

Apple sledeće godine predstavlja i iPhone SLIM, evo koji će model mijenjati

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:06

Apple sprema velike promjene za iPhone 17 liniju koja se očekuje sledeće godine, uključujući i "novi" model.

DPS: Vlada odabrala da umjesto kosponzora Rezolucije bude kosponzor Dodikovog i Vučićevog stava

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:59

Vlada Crne Gore nije našla za shodno da svoje građane informiše o stavu prema Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, već pokušava da dozirano plasira informacije kako bi postigla nemoguće - da udovolji Vučiću i Dodiku, sa jedne strane, a sa druge poštuje evropski stav o Rezoluciji, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Rađenović: Odović da poništi svoje rješenje kojim se uzurpira dvorište vrtića u Budvi

Utorak, 07.05.2024 | 12:49

Nosilac liste "URA - Dr Dritan Abazović - Drugačije!" Blažo Rađenović podržao je današnji protest roditelja djece koja pohađaju glavni budvanski vrtić i pozvao ministra prostornog planiranja i državne imovine, Janka Odovića, da u skladu sa inspekcijskim nalazom, poništi svoje rješenje kojim se dozvoljava izgradnja kondo hotela na parceli pored vrtića.

Savjeti stručnjaka - Kako da se ZAŠTITE od NAPADA agresivnog psa

Utorak, 07.05.2024 | 12:49

Dešavaju se slučajevi kada psi nasrću na ljude, a nerijetko se dese i teže posljedice.

PROLJEĆNI PAZAR počinje večeras na Trgu nezavisnosti

Utorak, 07.05.2024 | 12:46

Manifestaciju Proljećni pazar večeras će svečano otvoriti gradonačelnica Podgorice prof. dr Olivera Injac u 19h. Nakon toga, nastupiće poznati KIC POP HOR, a od 21h publiku će zabavljati Kira bend, saopšteno je iz Glavnog grada.

Za haljinu Điđi Hadid na Met Gali bilo je potrebno više od 13.500 SATI RADA

Utorak, 07.05.2024 | 12:36

Ovo je za modni svijet najvažnija noć u godini, a ona je nosila pravu umjetnost.

Mlad Mjesec u Biku stiže 8. maja - A za ova DVA ZNAKA donosi brojne PROMJENE

Utorak, 07.05.2024 | 12:20

Mlad Mjesec stiže 8. maja u znaku Bika, a astrolozi kažu da je ovaj "karmički" i da dolazi usljed vrlo burnog i intezivnog astrološkog perioda.  

Ovaj dio Podgorice danas više sati BEZ VODE

Utorak, 07.05.2024 | 12:11

Bez vode više sati. 

Rakočević: Vidjećemo kako će DF GLASATI oko slanja vojnika u misiju NATO saveza; Radunović: Kako ćemo glasati to je naša stvar

Utorak, 07.05.2024 | 12:03

Poslanici crnogorske Skupštine danas je nastavila rad. Na dnevnom redu biće rasprava o sljedećim tačkama: Predlog odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u Misiji Ujedinjenih nacija na Kipru, Predlog odluke o učešću pripadnika Vojske Crne Gore u NATO pomorsku operaciju „Sea Guardian” i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti (EPA 203).

Glumica preklinje da je ostave na miru: "Maltretiranje prevršilo svaku mjeru" (VIDEO)

Utorak, 07.05.2024 | 11:56

Kejt Bekinsejl više ne želi da se bori sa komentarima pojedinaca, i to na društvenim mrežama.

Po peti put predsjednik Rusije - Putin POLOŽIO ZAKLETVU

Utorak, 07.05.2024 | 11:56

Vladimir Putin položio je zakletvu u Kremlju, čime je formalno započeo peti mandat na mjestu predsjednika Rusije.

PRVO POLUFINALNO veče Eurosonga počinje večeras: Nastupiće takmičari iz ovih 15 ZEMALJA

Utorak, 07.05.2024 | 11:47

Prvo polufinale Eurosonga, počinje večeras u 21 sat.