Petak, 01.03.2024 | 12:15
IZVOR: kolektiv.me

LOB i Teqball savez zajedno i u 2024.

Prošla godina bila je veoma uspješna, pa će se saradnja, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti i u ovoj godini. Teqball savez Crne Gore i kompanija LOB potpisali su juče ugovor o poslovnoj saradnji.




Foto: LOB kladionice

Ugovor su potpisali predsjednik TSCG Milorad Šutulović i izvršni direktor kompanije LOB, Ilija Vukadinović.

“Kompanija LOB bila je jedan od prvih sponzora Teqball saveza Crne Gore koja je prepoznala našu ideju i viziju razvoja ovog sporta, tako da današnje zaključivanje glavnog sponzorskog ugovora predstavlja korak dalje u snaženju naše saradnje, što nam kao Savezu predstavlja posebno zadovoljstvo. Kako smo i ove godine dobili značajnu finansijsku podršku države i resornog Ministarstva sporta i mladih, snažan partner i podrška iz privatnog sektora su nas stavili u poziciju da realizujemo sve aktivnosti planirane za tekuću, 2024. godinu. Uvjeren sam da je pred nama uspješna godina i da će ova saradnja donijeti brojne benefite, kako našoj organizaciji tako i našoj zajednici, tako da jedva čekamo da se zajedno radujemo novim uspjesima. Teqball je sport budućnosti, blizak ljubiteljima sporta svih generacija, savršen za rekreaciju i profesionalno bavljenje. Uz podršku naših prijatelja biće dostupan svima u Crnoj Gori, bez obzira na vještinu i umijeće, jer Teqball savez Crne Gore, u partnerstvu sa kompanijom LOB, kroz Teqball stvara uslove i za rekreativno bavljenje sportom i promoviše zdrave stilove života. Na kraju, želio bih da se zahvalim kompaniji LOB na ukazanom povjerenju ali i ostalim partnerima koji su prethodnih godina bili čvrst oslonac u razvoju Teqball-a u Crnoj Gori”, rekao je Šutulović.

Foto: LOB kladionice

Iz kompanije LOB ističu da su ponosni na ovo partnerstvo, uz zadovoljstvo što su uz teqball sport u Crnoj Gori koji se vrtoglavo razvija u cijelom svijetu.

“Na veliko zadovoljstvo, nastavljamo saradnju sa našim partnerima iz Teqball saveza Crne Gore. Prošla godina bila je veoma uspješna, pa smo ove godine saradnju podigli na viši nivo. Ne sumnjamo da će ljubitelja ovog sporta u našoj zemlji uživati tokom cijele godine. Ovo je još jedan pokazatelj usmjerenja naše kompanije koja nastavlja da podržava sportske organizacije koji imaju zdravu priču i koje promovišu prave vrijednosti, što Teqball savez svakako jeste. Svim igračima želim uspješnu sezonu, uživaćemo u njihovim potezima, a sve one koji nisu još uvijek igrali teqball pozivam da počnu“, rekao je Vukadinović.

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Dva znaka će biti na udaru tokom mladog mjeseca: Očekuju ih izazovi i prevrtljiva sreća

Srijeda, 08.05.2024 | 10:52

Stiže nam mlad mjesec u Biku i to 8. maja u 05.21. Sa sobom nosi izuzetno dinamičan period, nekima promjene i izazove.

Sjajan trik: Crna odjeća vam nikad neće izblijedeti ako ovo primijenite

Srijeda, 08.05.2024 | 10:40

Sigurno su vam omiljene tamne farmerke poslije dva pranja postale "iznošene"? Evo kako da izgledaju kao kada ste ih kupili.

Brzi ručak: Pripremite BROKOLI ČORBICU za postpraznični detoks

Srijeda, 08.05.2024 | 10:23

Nakon što ste prethodnih dana uglavnom hranili obilno, u duhu praznika, vrijeme je da se vratite standardnoj rutini i da malo pripazite, i na kalorije i na masti. Ovaj recept je savršen za početak postprazničnog menija, koji će vas spasti bolova u stomaku, nadutosti i mučnine.

Poznat termin majstorice Partizana i Budućnosti

Srijeda, 08.05.2024 | 10:21

Partizan i Budućnost igrače treću utakmicu koja će odlučiti drugog finalistu ABA lige.

Sala DODEST - Na LiTeritoriji trećeg dana čitanje kratkih priča

Srijeda, 08.05.2024 | 10:17

Treće večeri LiTeritorije (četvrtak, 9. maj) u programu čitanja učestvovaće svi gosti ovogodišnjeg festivala. Kratke priče čitaće: Srđan Srdić, Alena Begić, Srđan Gavrilović, Tijana Rakočević, Nikola Nikolić, Marina Gudelj i Željko Janković. Program će se održavati u sali DODEST sa početkom u 20 sati.

Pet stvari koje ne biste trebali raditi nakon obroka, a evo i ZBOG ČEGA

Srijeda, 08.05.2024 | 10:13

Mnoge navike mogu nanijeti više štete, nego koristi.

Dvanaest upozoravajućih znakova da je vaše DIJETE DEPRESIVNO – ne ignorišite ih

Srijeda, 08.05.2024 | 09:40

Osim što vaše dijete može biti tužno i povučeno, ono može pokazati još niz simptoma koji ukazuju na depresiju

Sedam načina da ZAPOČNETE DAN SREĆNI UPRKOS KIŠI: Čarolija može da se desi dok se oblačite ili doručkujete

Srijeda, 08.05.2024 | 09:21

Prema stručnjacima ovih 7 stvari pomoći će vam da budete nasmijani i vedri uprkos kiši i lošem vremenu.

Viši sud odbio jemstvo za Miloša Medenicu

Srijeda, 08.05.2024 | 09:10

Viši sud u Podgorici odbio je prijedlog odbrane Miloša Medenice za ukidanje pritvora uz davanje jemstva u uspostavljanju hipoteke na više nepokretnosti u vlasništvu srodnika okrivljenog, vrijednosti 1.450.814 eura. Tu informaciju potvrdila je Portalu RTCG savjetnica za odnose sa javnošću Marija Raković.

FOTO - Poslije 15 godina fotografisan sa djecom koju je usvojio u braku sa Nikol Kidman: Sada je jasno u kakvim su odnosima

Srijeda, 08.05.2024 | 08:54

Glumac Tom Kruz svojevremeno je bio u braku sa koleginicom Nikol Kidman, a sa njom je usvojio dvoje djece - sina Konora i ćerku Izabelu.