Srijeda, 20.03.2024 | 13:35
IZVOR: kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

USPAVANI PSI - Rasel Krou u novom filmu koji pomjera granice uma.

Film u kome glavnu ulogu tumači dobitnik Oskara i jedan od najboljih i najvoljenijih glumaca današnjice, Rasel Krou, oduševiće ljubitelje misterioznih, kriminalističkih priča, koje bude osjećaj neizvjesnosti, napetosti, ali i podižu nivo adrenalina.

Bivši detektiv za ubistva Roj Friman prolazi kroz najsavremeniju terapiju za Alchajmerovu bolest kada se od njega traži da preispita brutalan slučaj iz svoje prošlosti – jezivo ubistvo poznatog profesora koledža. Zatvorenik osuđen na smrt kojeg je Roj uhapsio deset godina ranije se izjasnio kao nevin. Zaintrigiran, boreći se da povrati pamćenje, Roj angažuje svog bivšeg partnera da mu pomogne da ponovo pokrene istragu. Ovog puta, stvari se odvijaju sasvim drugačije dok se približavaju misterioznoj ženi, Lori. Kada se iskrivljeni slojevi ogule otkrivajući zamršenu mrežu laži, Roj je primoran da se suoči sa užasnom stvarnošću koja zauvijek mijenja njegov svijet.

Žanr: krimi, triler, akcija

BAGHED: GLAS MRTVIH - Poslije smrti svog oca, Iris saznaje da je naslijedila propali, vjekovni pab. Putuje u Berlin kako bi potvrdila očevu smrt i riješila pitanje nasledstva. Nažalost, ne zna da će potpisom ugovora, postati neraskidivo povezana sa bićem koje obitava u podrumu paba - Baghedom - stvorenjem koje može da mijenja oblik i pretvara se u mrtve. Dvije hiljade eura za dva minuta s bićem dovoljni su da očajni ublaže svoju tugu. Nil, koji je izgubio suprugu, prvi je klijent. Uskoro otkrivaju da kršenje pravila od dva minuta može da ima zastrašujuće posledice. S prijateljicom Kejti, Iris mora da se bori da zadrži kontrolu nad Baghedom i pronađe način kako da ga uništi prije nego što on uništi njih.

Žanr: horor

TUĐA DJECA – Nakon premijernog prikazivanja u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Veneciji, filmsko ostvarenje rediteljke Rebeke Zlotovski stiže na veliko platno našeg bioskopa. Francuska glumica Virdžinija Efira tumači ulogu Rejčel, žene koja voli svoj život, svoje studente, svoje prijatelje, svog bivšeg supruga i časove gitare na koje redovno odlazi.

Uskoro se zaljubulje u Alija, novog dečka te se vrlo brzo zbližava s njegovom četverogodišnjom kćerkom Lejlom. Uveče je priprema za krevet, pazi na nju, voli je poput majke... ali ona nije njena majka. Barem ne još. Rejčel ima 40 godina. Njena želja za stvaranjem vlastite porodice svakog dana je sve jača, a biološki sat nemilosrdno otkucava. Je li prekasno?

Žanr: drama, komedija

ČELIČNA KANDŽA - Istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju početkom osamdesetih godina prošlog vijeka. Kroz tragediju i trijumf, a u sjenci svog dominantnog oca i trenera, braća teže da na sportskoj sceni dosegnu svoju besmrtnost.

Žanr: biografski, drama

ZEMLJA LOŠIH – Ovaj filmski naslov prati elitni tim za ekstrakciju koji mora da ode iza neprijateljskih linija da bi spasio vrhunsku opremu i taoce. Akcija je zagarantovana svakog minuta filma, a pored Rasela Kroua, u njemu se nalazi nekoliko poznatih imena – Lijam Hemsvort i Milo Ventimilja.

Žanr: triler

BABA JAGA - U bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare živi riđokosa vještica Jaga zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja vještica potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je prije mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana posjeta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem. Princeza Sofija i Baba Jaga sa malenom družinom kreću na put pun izazova i raznih pustolovina. Sinhronizovano!

Žanr: animacija, avantura, porodični

AKCIJE

DUPLA RADOST U CINEPLEXXU UZ PREMIUM KARTICU!

Svakog vikenda u bioskopu Cineplexx Big Fashion sve korisnike Premium programa Hipotekarne banke očekuje sjajna akcija!

Uz 2 ulaznice plaćene Premium karticom posjetioci dobijaju na poklon GRATIS MENI ZA DVOJE. Akcija počinje od subote, 23. marta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Srijeda, 08.05.2024 | 12:59

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Konatar: Crnu Goru čeka POVEĆANJE javnog duga na preko 100 odsto BDP

Srijeda, 08.05.2024 | 20:59

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar  kaže da ako Vlada Milojka Spajića nastavi kao do sada, onda Crnu Goru čeka povećanje javnog duga na preko 100 odsto BDP.

Djeca rođena u maju imaju POSEBNE karakteristike - Zbog ovoga su JEDINSTVENA

Srijeda, 08.05.2024 | 20:50

Istraživanje britanskog psihologa Ričarda Vajsmana otkriva da su osobe rođene u maju među najsrećnijim i najzdravijim ljudima.

Glumica dobila ČETVRTO DIJETE - Porodila se kod kuće, a bebi dala NEOBIČNO IME (FOTO)

Srijeda, 08.05.2024 | 20:39

Glumica objavila srećne vijeti. 

Đačkom autobusu OTKAZALE kočnice, sudario se sa drugim autobusom u kome su bili đaci?

Srijeda, 08.05.2024 | 20:29

Prilikom autobuskog prevoza učenika koji pohađaju Gimnaziju i Pomorsku školu u Kotoru za Herceg Novi juče je desio ozbiljan incident, srećom bez povrijeđenih.

Nastup predstavnika Hrvatske NAJGLEDANIJI na JUTJUBU, a IZNENADIĆETE ko mu je "za petama"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:54

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, plasirao se u finale takmičenja. 

Šušić: "Konačno mišljenje za korišćenje SKY prepiske kao DOKAZA treba da da Vrhovni sud"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:44

Vrhovno državno tužilaštvo tvrdi da je presuda Evropskog suda za korišćenje SKY prepiske kao dokaza obavezujuća samo za članice Evropske unije. Istovremeno, advokat, Mitar Šušić, smatra da konačno mišljenje treba da dâ Vrhovni sud, kako bi postojao jedinstveni stav.

NAJPLAĆENIJI jutjuber u istoriji za 26. rođendan POKLANJA 26 automobila: Ovo su USLOVI

Srijeda, 08.05.2024 | 19:34

MrBeast, najplaćeniji youtuber u istoriji, objavio je da pratiteljima povodom svog 26. rođendana poklanja 26 Tesla automobila.

SPEKTAKL u Kotoru: Golman Kralj dao GOL za peterce, Primorac na korak od TITULE

Srijeda, 08.05.2024 | 19:25

Primorac je sada stvarno blizu, sve miriše da će se u Kotoru slaviti titula prvi put još od 2008. godine.

Roditelji ovaj TRIK od PET SEKUNDI morate da znate - Može da SPASI život bebe u automobilu (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 19:15

„To je brz i lak način da se utvrdi da li je pojas vašeg mališana previše labav ili ispravan.

Jovanić nakon iskaza svjedoka: Stečajnog upravnika sam razriješio jer je radio NEZAKONITO

Srijeda, 08.05.2024 | 19:06

Bivši predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić kazao je pred podgoričkim Višim sudom, nakon saslušanja svjedoka Milana Guberinića, da ga je razriješio sa funkcije stečajnog upravnika u postupklu "Jastreb" jer je radio nezakonito.