Srijeda, 27.03.2024 | 13:21
IZVOR: zadovoljna.rs

Žene masovno dodaju jedan sastojak u kreme za efekt „staklene kože“: Pegla bore poput botoksa

Efekt staklene kože (glass skin effect) jedan je od najpopularnijih trendova već mjesecima. U prevodu, u pitanju je koža koja je toliko nahranjena i hidrirana da je površina vašeg lica glatka kao staklo.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Da bi se postigao ovakav efekat, vrlo je važno pronaći dobru njegu i biti uporan. Iako su u prošlosti žene čak kombinovale različite zahvate i beauty rutine od bezbroj koraka, sada se čini da su neke pronašle prečicu.

Već se neko vrijeme po društvenim mrežama vrti viralni trik koji žene masovno rekreiraju i tvrde da su tako dobile kožu lica bez bora, koja je glatka, gotovo kao da ste išli na botoks.

Sve što vam treba je obična hidratantna krema i tablete vitamina E. Stavite malu količinu kreme na dlan, probušite opnu tablete, istisnite mastan sadržaj, promiješajte i nanesite na lice.

Nakon kraćeg korišćenja koža postaje nježna i glatka, nahranjena i meka na dodir. Preporučuje se da se ovakva krema koristi prije spavanja, a ovaj trik je posebno dobar za osobe sa suvom kožom. Ako vam je koža masna, budite oprezni, jer prema komentarima na netu mogu se pojaviti bubuljice ako je tekstura previše masna.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Poznata glumica o POROKU - "Nisam željela da umrem"

Utorak, 07.05.2024 | 15:01

Vupi Goldberg će uskoro objaviti novu knjigu, a spekuliše se da će upravo ova knjiga biti njena najiskrenija ispovijest.

OBJAVLJENA lista NAJZAGAĐENIJIH gradovi u Evropi - Među njima i dva iz Crne Gore

Utorak, 07.05.2024 | 14:50

Poražavajući rezultati. 

Poslanici SD-a predložili povećanje iznosa materijalnog obezbjeđenja

Utorak, 07.05.2024 | 14:47

Poslanici Socijaldemokrata predložili su amandmane na zakon o socijalnoj i dječjoj zaštiti u pravcu neophodnog povećanja iznosa materijalnog obezbjeđenja, jer su, kako navode, korisnici materijalnog obezbjeđenja, shodno zakonu, najsiromašnije kategorije građana i njima je u svim godinama drastičnog povećanja troškova života samo simbolično povećan iznos materijalnog obezbjeđenja.

U Baru UHAPŠENE dvije osobe sa Interpolove potjernice

Utorak, 07.05.2024 | 14:44

Barska policija, u saradnji sa Sektorom za borbu protiv kriminala, uhapsila je dvije međunarodno tražene osobe koje se potražuju po međunarodnim potjernicama NCB Interpol-a Sofija.

UP: POJAČANE kontrole na utakmici Budućnost Voli - Partizan

Utorak, 07.05.2024 | 14:40

Imajući u vidu značaj košarkaške utakmice koja će se danas odigrati u SC „Morača“ u Podgorici između KK „Budućnost“ iz Podgorice i KK „Partizan“ iz Beograda, te da se na istoj očekuje veliki broj navijača pristalica oba kluba, policija će vršiti pojačane kontrole u cilju održavanja stabilnog javnog reda i mira.

Podgorica: Mitropolit Joanikije PREDVODI LITIJU u srijedu

Utorak, 07.05.2024 | 14:32

Povodom slave grada Podgorice, Svetog Apostola i Jevanđeliste Marka, i ove godine će biti organizovani Dani Svetog Marka, uz bogat sadržaj, saopštili su iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Epilog tragedije u Skadru: PRONAĐENO i tijelo majke u Bojani

Utorak, 07.05.2024 | 14:11

Policija je pronašla tijelo Alme Arazi (39) koja se u četvrtak utopila u Bojani sa dvije ćerke i sinom.

Krapović čestitao Gašiću: Stabilnost naš ZAJEDNIČKI CILJ

Utorak, 07.05.2024 | 14:00

Ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović čestitao je Bratislavu Gašiću povodom stupanja na dužnost ministra odbrane Srbije.

Instragram uvodi NOVE FUNKCIJE: Jedna će vam se posebno svidjeti

Utorak, 07.05.2024 | 13:56

Jedna od najkorišćenijih društvenih mreža.

Proljećni bazar od 9. maja u Danilovgradu: Najavljen bogat kulturno-zabavni program

Utorak, 07.05.2024 | 13:54

Nakon velikog uspjeha koji je ostvario Novogodišnji bazar u Danilovgradu, Opština Danilovgrad, Turistička organizacija Danilovgrad i Centar za kulturu Danilovgrad organizuju Proljećni bazar u ovom gradu.