Srijeda, 17.04.2024 | 16:57
IZVOR: blic.rs

"Bio sam SVJEDOK tome": Danijel Alibabić o razvodu Meline i Harisa Džinovića - "Moja žena je jako bliska sa..."

Danijel Alibabić gostovao je u  emisiji „Moj dan, Blic dan” i izrazio svoj stav povodom sve češćih razvoda koji se dešavaju na javnoj sceni.




Foto: YouTube screenshot/ Danijel Alibabić 

"Ja sam možda posljednja osoba koja treba da komentariše. Džabe im je sve, ali niko neće doživjeti nivo pakla koji sam ja. Vjerujem da im je svima teško, ne treba tražiti krivca. Svi koji rade loše, rade sebi. Da su svjesni da rade loše sigurno da ne bi tako pričali. Nekada je najbolje da se zaćuti i da se ne radi ništa",  kazao je Danijel.

Na pitanje voditeljke  da li misli da je u redu to što je Haris javno iznio sve detalje braka sa Melinom, on je samo kratko prokomentarisao:

"Meni je nezahvalno da pričam. Moja žena je jako bliska sa Melinom, a njen tata sa Harisom, tako da ne bih previše komentarisao. Reći ću jednu ključnu stvar. Svjedok sam tome da je Melini uvijek bilo neprijatno da sjedi u društvu u kom je bio neki muškarac iz poštovanja prema svom suprugu. To je sve što ću reći. Ko želi da shvati, shvatiće".

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Amalfi
17.04.2024 22:19

Tvoj komentar je gospodski Svaka čast

7 2

Sekulović: Izvještaj o ULASKU Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru POTPISAO Zoran Lazović

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:42

Pod oznakom povjerljivo, govoreći ovako po sjećanju, izvještaj o ulasku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisao je Zoran Lazović, kazao je bivši ministar unutrašnjih poslova u 42. Vladi Crne Gore Sergej Sekulović.

UP: Knežević IZRUČEN Crnoj Gori, biće SPROVEDEN u Viši sud

Utorak, 30.04.2024 | 11:13

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su danas, uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene, uspješno realizovali ekstradiciju optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića (65), državljanina Crne Gore, iz Velike Britanije u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Nič: Spajić kazao da će Crna Gora PODRŽATI Rezoluciju UN o Srebrenici, ali je neće KOSPONZORISATI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:13

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič kazao je da je, između ostalog, pitao premijera Milojka Spajića o potencijalnom crnogorskom sponzorisanju Rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici, na šta je Spajić odgovorio da Crna Gore neće sponzorisati Rezoluciju, ali će je podržati.

U toku ekstradicija Kneževića iz Londona u Crnu Goru - "DOLAZIM sa plavom torbom, mnogima NEĆE biti prijatno"

Utorak, 30.04.2024 | 10:59

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

LANČANI UDES u Sutomoru - Ima POVRIJEĐENIH

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:50

Jedna osoba je povrijeđena u udesu koji se oko 19 sati i 45 minuta dogodio u Sutomoru.

Podgoričanin preminuo od posljedica nesreće

Utorak, 30.04.2024 | 19:25

Podgoričanin M.Š. preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće koja se dogodila 24. februara. Njega je tada udario automobil za čijim volanom je bio odbornik u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Saša Zeković, prenosi Portal RTCG.

Krivokapić i Abazović prijavili imovinu: Nešto uštedjeli, nešto naslijedili, a nešto dobili na poklon

Utorak, 30.04.2024 | 19:07

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine i vikendicu, pokazuju podaci o imovini koje je dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK).

Stari parket sijaće kao nov uz ova DVA sastojka: Lako se pravi, a efekat ostavlja bez daha

Utorak, 30.04.2024 | 19:04

Uz jeftino prirodno sredstvo vaš parket će uvek sijati! A pravi se vrlo lako, sastojke već sad sigurno imate u kući

Eraković: Članovi Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore od ASK traže dokumenta upućena Tužilačkom savjetu i podatke o prihodima i imovini načelnika SPO

Utorak, 30.04.2024 | 18:36

“Danas sam sa svojim kolegama i članovima Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore Andrijom Nikolićem i Nikolom Janovićem, zatražio od Agencije za sprečavanje korupcije da nam u što kraćem roku dostavi obavještenje koje je Agencija, prema riječima direktorice Jelene Perović, uputila Tuzilačkom savjetu, a koje se odnosi na navodno nezakonito oduzimanje predmeta specijalnim tužiocima, odlukom glavnog specijalnog tužioca”, izjavio je dr Jevto Eraković predsjednik Odbora za antikorupciju.    

U prave ruke: Čovjek koji se osam godina bori sa rakom osvojio džekpot od 1,3 milijarde dolara

Utorak, 30.04.2024 | 18:07

Ako je ikada neka nagrada pala u prave ruke, onda se to desilo prije nekoliko dana kada je imigrant i muškarac koji se osam godina bori sa rakom dobio premiju od preko milijardu dolara.

Mjesec je ušao u Jarca: Tri znaka nek se spreme na pozitivne promjene

Utorak, 30.04.2024 | 17:57

Mjesec u Jarcu donosi sa sobom ozbiljnost, ambiciju i disciplinu. Jarac je po prirodi ambiciozan znak, usmjeren na postizanje ciljeva i ostvarenje uspjeha.

SJUTRA JE PRVI MAJ: Da li znate zašto se Praznik rada obilježava širom svijeta?

Utorak, 30.04.2024 | 17:33

Praznik rada je zajednički praznik svih radnika svijeta, a počeo je da se slavi još krajem 19. vijeka

Lebron: Da li je ovo bio moj posljednji meč? Poštujem pitanje, ali…

Utorak, 30.04.2024 | 17:07

LA Lejkersi su završili sezonu u prvoj rundi plej-ofa porazom 4:1 od Denver Nagetsa, a američke novinare zanimalo je i da li je to bila posljednja utakmica u čuvenom dresu tima iz Kalifornije za legendu Lebrona Džejmsa

Ovo je spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani” za izbore u Budvi

Utorak, 30.04.2024 | 16:56

Opštinska izborna komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani”, a ovo je spisak kandidata za odbornike ove liste

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.