Nedjelja, 21.04.2024 | 08:24
IZVOR: b92.net

Bekam TUŽI poznatog glumca, tvrdi da mu je ukrao OSAM MILIONA EURA

Dejvid Bekam tuži holivudskog glumca i fitness gurua Marka Volberga, nakon što je posao u kojem je fudbaler promovisao zvijezdin fitness brend propao.




Foto: YouTube screenshot/ The Overlap

Kako Dejli mejl navodi, Mark je navodno oštetio fudbalsku legendu za osam miliona eura.

Bekam je riješio da presavije tabak i tuži glumca i njegove poslovne saradnike nakon što je partnerstvo s F45, u kojem je Bekam promovisao vlastiti asortiman personalizovanih treninga, propalo zbog dionica za koje je tvrdio da su mu obećane.

Slučaj je aktivan već nekoliko godina nakon što su Bekam i legenda golfa Greg Norman podnijeli tužbe protiv F45 na sudu u Kaliforniji još 2022. Sudija je nakon nekog vremena navodno odlučio da slavni sportisti tužbe moraju podnijeti odvojeno.

Bekamova kompanija, David Beckham Ventures Ltd (DBVL) ranije je tražila odštetu od čak 18,85 miliona dolara prema izveštajima od prošle godine. U novoj tužbi traže odštetu od Volbergove "Mark Wahlberg Investment Group" kao i od osnivača F45.

Foto: YouTube screenshot/ The Graham Norton Show 

Bekam i Volberg postali su prijatelji nakon što su se fudbaler i njegova porodica preselili u Los Anđeles 2007., kada je potpisao ugovor za Major League Soccer side LA Galaxy.

Zatim je pristao da postane globalni ambasador australijskog brenda F45 2020. sa sjajnim fotografijama koje ga prikazuju kako vježba koristeći brendiranu opremu u jednom od njegovih fitnes centara. Takođe je podijelio neke objave na svom Instagramu reklamirajući F45 svojim brojnim pratiocima kao dio dogovora. Postovi su u međuvremenu izbrisani.

DBVL navodi da je obećano kako će se dionice kompanije podeliti i staviti na tržište početkom 2022., ali to se dogodilo tek mjesecima kasnije kada je već cijena jedne dionice pala sa 12 na tri dolara. Ovim se prekršio prvobitni dogovor koji je fudbaler imao sa kompanijom. Bekamovi advokati tvrde da ga je to koštalo čak 8,5 miliona funti potencijalnog profita.

San izvještava da Volberg nastoji da odbaci optužbe kao neutemeljene i neopravdane.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SLAVLJE u porodici Gudelj - Anastasija se OGLASILA najljepšim povodom (FOTO)

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:19

Anastasija Ražnatović danas sa porodicom Gudelj slavi krsnu slavu Đurđevdan.

Koliko su sjemenke lubenice ZDRAVE za konzumaciju?

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:10

Postoji mnogo mitova kada je riječ o konzumaciji sjemenki lubenice. Negdje se ističe da su bijele sjemenke sigurnije za konzumaciju od crnih sjemenki, ali zapravo ne postoji opravdani razlog zašto biste ih trebali izbjegavati.

Dobitnica Gonkurove nagrade gost Sajma knjiga u Podgorici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:02

Dobitnica Gonkurove nagrade i jedna od najpoznatijih spisateljica Francuske Majlis Besri (Maylis Besserie) biće specijalni gost Sajma knjiga u Podgorici, navodi se u saopštenju organizatora podgoričkog Sajma knjiga.

Milivoje Katnić počeo i ŠTRAJK ŽEĐU

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:01

Na zahtjev SDT-a angažovana su protekle sedmice dva vještaka psihijatrihske struke da procijene da li je Katnić u stanju da prati istragu i učestvuje u saslušavanju svkjedoka, što je on tražio od prvog dana.

Obratite pažnju: Evo koliko dugo VASKRŠNJA JAJA smiju da stoje na stolu i da se jedu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:46

Za Veliki petak se svi maksimalno fokusiramo na ukrašavanje jaje, njihovo bojenje i uljepšavanje. Toliko se ponekad unesemo da se zabrojimo pa ofarbamo i veći broj jaja nego što smo planirali. I onda se zapitate: šta da radim sa tolikim jajima?

CNP: Predstava “671-LOV” na Sceni Studio

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:21

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji mlade crnogorske autorke Hane Rastoder, biće izvedena u utorak 7. maja na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta s početkom u 20 sati.

Glumica Emili Blant iskreno - Htjela sam da POVRATIM poslije poljubaca sa nekim glumcima

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:05

Glumica Emili Blant iskreno je govorila o odnosima sa drugim kolegama i šta se dešava kada se ne poklopi hemija glumaca, posebno u romantičnim scenama, otkrivajući da joj je poslije nekih poljubaca bilo muka.

MAJ je njihov mjesec: PET horoskopskih znakova koje čekaju velike POSLOVNE PROMJENE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:43

Brzo provjerite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih 5 znakova Zodijaka mogu doživjeti promjene u karijeri i finansijama u maju 2024.

Žrijeb za Masters u Rimu: Poznati mogući protivnici Novaka Đokovića

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:22

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković započeo je 424. sedmicu na vrhu ATP liste, a danas je saznao i potencijalne protivnike na Mastersu u Rimu.

Apple sledeće godine predstavlja i iPhone SLIM, evo koji će model mijenjati

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:06

Apple sprema velike promjene za iPhone 17 liniju koja se očekuje sledeće godine, uključujući i "novi" model.