Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:50
IZVOR: nova.rs

Porodila se prije pola godine, a već ČEKA DRUGO DIJETE - Poznata pjevačica NE KRIJE SREĆU

Pet mjeseci nakon što je na svijet donijela ćerkicu Melinu, Nadica Ademov sija od sreće jer ne samo što je postala majka i vratila na muzičku scenu pjesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.




Foto: Instagram screenshot/ademov_nadica

Ovu prelijepu vijest mlada pjevačica podijelila je na druženju sa novinarima koje je organizovala u MTS dvorani u klubu Lisabon.

„Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelijepe vijesti, a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu“, rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen partner Damir.

Budući roditelji primali su čestitke svih prisutnih ne skrivajući oduševljenje, ali da ovo ne znači da će svi planovi kada je karijera u pitanju čekati potrvrdila je mlada zvijezda.

„Pauza je planirana samo u periodu kada se porođaj približi i neposredno nakon toga. Ja već imam zakazane nastupe do kraja ljeta, a period trudnoće ću iskoristiti i da snimim pjesme za svoj novi album koji se već priprema“, rekla je Nadica koja je toga dana dobila i specijalnu zlatnu plaketu od direktora Grand produkcije Gorana Šljivića za usjpešnu saradnju dugu deceniju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća: "Borio sam se za život" (VIDEO)

Četvrtak, 16.05.2024 | 21:44

Pjevač Nikola Rokvić podijelio je sa pratiocima strašnu situaciju koja mu se dogodila.  

Jerkov: Mihiz i Petrović ostavili veliki trag na domaću književnost

Četvrtak, 16.05.2024 | 21:34

Sedmog dana 18. Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga poseban segmenat programa bio je posvećen prikazu velikih srpskih autora koji su obilježili književne periode u kojima su stvarali i ostavili veliki trag na domaću književnost. Životne i kreativne priče ovih velikih književnika publici je približio je Aleksandar Jerkov, književni kritičar, profesor Srpske književnosti 20. vijeka i upravnik univerzitetske biblioteke “Svetozar Marković”.

Stojović: Nema genocidnog naroda; Janović: Presude međunarodnih sudova pokazuju sve

Četvrtak, 16.05.2024 | 21:15

Poslanik Pokreta Evropa sad Gordan Stojović istakao je u emisiji Argumenti na TVCG da je njegov stav o usvajanju Rezolucije o Srebrenici isti kao i stav pokreta Evropa sad. Naglasio je da cijeli region treba da se okrene ekonomiji.

Danilović: Mislim da Srebrenica nije genocid, priznajem da se desio jedan od najvećih zločina u BiH

Četvrtak, 16.05.2024 | 21:03

Mislim da Srebrenica nije genocid, priznajem da se desio jedan od najvećih zločina u Bosni i Hercegovini – saopštio je lider Ujedinjene Crne Gore i direktor Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Goran Danilović.

Predsjednik Sutjeske: Zahtijevam od ministra unutrašnjih poslova da ispita ko je kriv

Četvrtak, 16.05.2024 | 20:50

Predsjednik Sutjeske Saša Miličić kazao je da je nedopustivo da policija dozvoli da usred utakmice uđe grupa gostujućih navijača i izazove incident.

Nepoštovanje zakona postalo navika institucija u Crnoj Gori

Četvrtak, 16.05.2024 | 20:22

Na reviziju pravilnosti, Državna revizorska institucija, od početka 2023. dala je 31 negativno mišljenje na poslovanje institucija u Crnoj Gori. Kažu da se nepoštovanje zakona, najčešće ponavlja kod političkih partija, ali i da državne institucije koje bi trebalo da paze na poštovanje zakona, često budu predmet revizije.

KK Sutjeska: Odgovornost za incident snosi policija

Četvrtak, 16.05.2024 | 20:09

Košarkaški klub Sutjeska saopštio je da je policija odgovorna za to što je današnja utakmica protiv Budućnost Volija prekinuta zbog sukoba navijača dva kluba.

Radović: Više od 400 objekata u Podgorici nije priključeno na gradsku vodovodnu mrežu

Četvrtak, 16.05.2024 | 19:45

Više od 400 objekata nije priključeno na gradsku vodovodnu mrežu, kazao je u emisiji “Lice Podgorice” direktor sektora za tehničko-operativne poslove ovog preduzeća Zdravko Radović. Ističe da će se i u narednom periodu raditi na kontroli, kako bi se dodatno smanjilo nelegalno korišćenje vodovodnih mreža.

PET znakova depresije na koje ne obraćamo pažnju: Potiskuju se i zanemaruju

Četvrtak, 16.05.2024 | 19:01

Depresija je čest, ali ozbiljan poremećaj raspoloženja.  

Jelena Tomašević posvetila album pokojnom ocu: Nedostaje mi, bio bi ponosan da je ovdje

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:44

Na veliku radost publike, Jelena Tomašević objavila je album pod nazivom „Iskrena“ nakon osam godina od izlaska prethodnog projekta.