Utorak, 20.09.2022 | 12:04
IZVOR: index.hr

ZVIJEZDA Instagrama: Bio je izgladnjeli, napušteni pas, a danas uživa u najboljim restoranima

Popeye je simpatičan pas s preko 400.000 pratilaca na Instagramu koji uživa u najfinijim restoranima, ali nekad je živio sasvim drugim životom, piše Bored Panda.




Foto: Instagram, screenshot/popeyethefoodie

Njegova sadašnja vlasnica Ivy pronašla ga je na ulicama Los Angelesa. Bio je neuhranjen, zapušten i čupav. Iako je već imala više pasa, Ivy je odlučila pružiti mu dom, ali nije ni pomišljala da će njen novi ljubimac postati prava Instagram zvijezda.

Foto: Instagram, screenshot/popeyethefoodie

Od lutalice do Instagram zvijezde

"Jedna moja prijateljica predložila mi je da napravim Instagram profil za njega jer je toliko sladak. Uvijek smo izlazile zajedno i fotografisale hranu u restoranima, tako nam se i Popeye pridružio. Shvatile smo kako se lijepo ponaša i jednostavno voli ići u provode. Dajemo mu komadiće hrane koju smije jesti, a nosim i vrećicu s njegovim omiljenim poslasticama u slučaju da ogladni", ispričala je njegova vlasnica.

Popeye sada uživa u životu, voli odlaziti u pet-friendly restorane i hotele, a njegove fotografije postale su hit na Instagramu.

Foto: Instagram, screenshot/popeyethefoodie

Foto: Instagram, screenshot/popeyethefoodie

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

URA: Abazovićeva Vlada vratila Luku Budva građanima, Spajić ne može bez neistina i manipulacija

Utorak, 21.05.2024 | 17:19

Čak ni za Dan nezavisnosti Milojko Spajić i njegova Vlada ne mogu bez novih neistina i manipulacija. Danas je naime objavljeno da je Vlada Crne Gore vratila Luku Budva građanima, što je apsolutna neistina, jer je 43. Vlada Crne Gore Dritana Abazovića to učinila prije više od godinu dana, tačnije 7. marta 2023. godine, saopšteno je iz GP URA.

VIDEO: Povodom Dana nezavisnosti u Kotoru svečano prezentovana bronzana MAKETA GRADA

Utorak, 21.05.2024 | 16:22

) U okviru projekta "Volim Kotor" Turistička organizacija opštine Kotor, u saradnji sa Opštinom Kotor i Sekretarijatom za urbanizam, stanovanje i uređenje prstora, uz nezaobilaznu podršku Komunalnog doo, Službe zaštite i spašavanja Kotor, Vodovoda Kotor uredila je mali trg između nekadašnjeg "Uranka" i bastiona Valijer, te ga obogatila raznim sadržajem.

Ovo će mu biti POSLJEDNJA SEZONA - Fudbaler Real Madrida ide u penziju

Utorak, 21.05.2024 | 14:22

Fudbaler Real Madrida Toni Kros odlučio je da se penzioniše na kraju sezone! Iako ima tek 34 godine, Njemac je odlučio da mu ovo bude poslednja sezona u karijeri, jer ne želi da igra za drugi klub sem Reala!

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca ponovo ZALJUBLJEN: U vezi sa 12 godina mlađom koleginicom

Utorak, 21.05.2024 | 14:05

Jason Momoa, jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca, ponovo je zaljubljen.

Đukanović: Dan nezavisnosti jedan od najvećih datuma u slavnoj crnogorskoj istoriji

Utorak, 21.05.2024 | 13:43

Svim građankama i građanima Crne Gore srećan 21. maj – Dan nezavisnosti, saopštio je bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

PJEŠKE krenuo na put prije 30 dana - Nikola Rokvić sjutra stiže do CILJA

Utorak, 21.05.2024 | 13:02

Nikola Rokvić koji je pješke krenuo do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, sve je bliže svom cilju.

Injac: Ovaj dan simbolizuje našu zajedničku snagu, jedinstvo i posvećenost izgradnji prosperitetne i demokratske države

Utorak, 21.05.2024 | 12:19

U ime Glavnog grada i u svoje lično ime, svim građankama i građanima čestitam 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore, saopštila je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac.

"Đoković ima neviđenu MENTALNU SNAGU, a viđali smo ga u raznim teškim situacijama"

Utorak, 21.05.2024 | 12:02

Novak Đoković će narednih dana igrati na turniru u Ženevi, ali i dalje čeka protivnika u drugom kolu.

Grbović - Ponosan i punog srca odlazim u “penziju”, uvijek uz Crnu Goru, grb i momke

Utorak, 21.05.2024 | 11:20

Italijanski rukometaši pokvarili su reprezentativni oproštaj Nemanje Grbovića, ali svi ljubitelji rukometa u zemlji moraju biti saglasni u ocjeni da je sjajni pivot ostavio veliki trag u nacionalnom timu.

Rađenović: Ni ove godine lokalna vlast nije okitila grad za 21. maj

Utorak, 21.05.2024 | 11:01

"Nedopustivo je da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti. Pored toga što ne poštuju državne praznike, lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji", istakao je nosilac liste "URA - Dr Dritan Abazović - Drugačije!" Blažo Rađenović.