Petak, 29.12.2023 | 13:35
IZVOR: RTCG

Popović: Žao mi je što nismo prepoznali da se prijavimo za organizaciju kvalifikacija za OI

Ženska rukometna reprezentacija će sredinom aprila pokušati da se domogne Olimpijskih igara. Na turniru u ulmu rivali će biti Njemačka, Paragvaj i Slovenija. Dvije najbolje ekipe izboriće olimpijsku vizu. Selektorka naše reprezentacije Bojana Popović žali što turnir neće biti odigran u Crnoj Gori, što je i izjavila gostujući u “Jutarnjem programu” RTCG-a.




Foto: Instagram screenshot/hfmontenegro

“Žao mi je je što to nismo prepoznali, što nismo malo više isforsirali da se prijavimo za organizaciju kvalifikacionog turnira. Ostaje žal, prosto ja to neću razumjeti nikada, ali ok ti koji su odlučili tako su odlučili. Jer to je jedan dodatni vgetar u leđa, puna “Morača”.

Ona je apostrofirala značaj odlaska na OI.

“Mislim da je to za predstavljanje države veoma bitna stvar. Tako da je tu moralo više ljudi da se uključi, da se na tu temu ipak ranije malo razmišlja i priča kako ćemo i šta ćemo kada ta situacija dođe u. Kada smo ušli u četvrtfinale već se znalo da ćemo igrati kvalifikacije. Mada se znalo i prije, ali mi smo imali tu kartu za Olimpijski turnir i prije toga zahvaljujući tom trećem mjestu na Evorskom prvenstvu.

“Samo jer na vreme trebalo da se razmišlja ko šta i koliko treba da pomogne da taj turnir dođe u Podgoricu. I sigurno da je taj ukupan iznos uloženih sredstava mnogo manji od onoga što bi se dobilo kao domaćinstvo turnira i odlazak na kraju na OI. Tako da to nema cijenu”, kazala je Popović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Budva: KRIVIČNA PRIJAVA protiv dvije STRANE državljanke -OSUMNJIČENE za krađu

Petak, 10.05.2024 | 15:28

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, identifikovali i procesuirali dvije državljanke Bosne i Hercegovine zbog krivičnog djela krađa.

Počinje SNIMANJE druge sezone serije "Srijeda": Ko odlazi, a ko dolazi?

Petak, 10.05.2024 | 15:21

Velike promJene u glumačkoj ekipi. 

Potez Selene Gomez nakon objave o TRUDNOĆI Hejli Biber izazvao BURU na mrežama (FOTO)

Petak, 10.05.2024 | 15:09

Nakon najljepših vijesti koje su stigle iz doma Biberovih, fanovi se pitaju šta radi i kako se osjeća pjevačica i glumica Selena Gomez.

Da li je ZDRAVO PITI vodu iz FLAŠE tokom ljetnjih dana? (VIDEO)

Petak, 10.05.2024 | 15:03

Dr Saurab Seti nikada ne koristi vodu iz plastičnih flašica i preporučuje drugima da usvoje tu praksu.

Sud odbio jemstvo koje je ponuđeno za Čađenovića

Petak, 10.05.2024 | 14:58

Viši sud odbio je jemstvo koje je ponuđeno kako bi se bivši specijalni tužilac Saša Čađenović branio sa slobode, saopšteno je Pobjedi iz tog suda.

MJU: Vlada Crne Gore utvrdila Predlog zakona o informacionoj bezbjednosti

Petak, 10.05.2024 | 14:51

Vlada Crne Gore je na danas održanoj sjednici utvrdila Predlog zakona o informacionoj bezbjednosti,koji će uspostaviti kontinuitet pružanja usluga u slučaju budućih incidenata i efikasnije funkcionisanje privrede i društva i održiv sistem za efikasno otkrivanje i odbranu od sajber prijetnji i incidenata.

Gorčević: Kao Bošnjakinja ne bih voljela da se bilo koji narod proglasi genocidnim

Petak, 10.05.2024 | 14:45

Ministarka evropskih poslova Maida Gorčević danas je u Skupštini Crne Gore, odgovarajući na pitanja poslanika, kazala da će Crna Gora glasati za Rezoluciju o Srebrenici.

Probno PISA testiranje uspješno završeno

Petak, 10.05.2024 | 14:32

PISA 2025 – Probno testiranje uspješno je sprovedeno u 26 srednjih škola, i to u sljedećim gradovima: Baru, Beranama, Bijelom Polju, Budvi, Danilovgradu, Herceg Novom, Kotoru, Nikšiću, Pljevljima, Podgorica, Rožajama i Zeti, saopšteno je iz Ispitnog centra.

LIJEPA VIJEST u domu poznatog para: Glumica Anđela Jovanović i njen izabranik čekaju PRVO DIJETE

Petak, 10.05.2024 | 14:16

Glumica Anđela Jovanović trudna je i sa svojim izabrnaikom Mihailom, čeka prvo dijete.

Dječakova neobična lista želja za treći rođendan šokirala mamu - Pročitajte šta je tražio

Petak, 10.05.2024 | 14:10

Kada pitamo mališane šta žele za rođendan, možemo očekivati da će tražiti gomilu slatkiša, igračke ili možda kućnog ljubimca. Međutim, kad je mama Hana Blek upitala svog trogodišnjeg sina, Krua, šta želi za svoj rođendan, nije bila spremna na njegov odgovor.