Ponedjeljak, 05.02.2024 | 13:28
IZVOR: zadovoljna.rs

Najveći STRAHOVI svakog znaka Zodijaka: Ovnovi se boje neuspjeha, a Strijelci gubitka slobode

Svako od nas ima svoje posebne slabe tačke, ali i najveće strahove koji nas znaju kočiti u životu, a evo čega se sve boje pojedini horoskopski znakovi.

 




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovan
Ovnovi se ponajviše boje neuspjeha. Okrenuti su ka postizanju uspjeha u životu i uvijek imaju nekoliko planova na kojima istovremeno rade, ali u određenim trenucima osjećaju neutemeljeni strah da ipak neće uspjeti u svom naumu.

Bik
Strahovi finansijske prirode u najvećoj su mjeri povezani s Bikovima. Oni teže blagostanju i prosperitetu, a neuspjeh u tom području ono je što ih najviše plaši.

Blizanci
Ako se jedan znak najviše boji da ne bude shvaćen u određenim razgovorima, to su Blizanci. Oni su okrenuti ka komunikaciji i izražavanju stavova, pa ih uznemirava osjećaj da ih neko neće razumeti.

Rak
Strah od odbacivanja i emocionalne nesigurnosti plaši Rakove. Njima je važna okruženost bližnjima i njihova podrška, a samoća i neprihvatanje ono su čega se najviše boje.

Lav
Budući da su Lavovi znak koji svojom pojavom pleni pažnju, njihov je najveći strah sasvim logično onaj da neće biti prepoznati. Oni žele ostaviti trag i boje se ići kroz život bez da svi znaju za njih.

Djevica
Djevice su izuzetno organizovan i analitičan znak, pa je njihov najveći strah gubljenje kontrole. Kod njih sve mora ići po unaprijed određenom planu, a kada se to ne bi dogodilo, nepovoljno bi se odrazilo na njihove emocije.

Vaga
Ovo je horoskopski znak koji je okrenut ka postizanju apsolutne pravednosti i često upravo Vage budu ona osoba koja miri druge. Najviše se boje nepravednih situacija na koje uvijek moraju reagovati.

Škorpija
Škorpije se često prikazuju snažnim, ali su upravo oni jedan od najranjivijih znakova. Iza čvrste maske, krije se osoba koja se boji izdaje i usamljenosti.

Strijelac
Gubitak slobode i nezavisnosti najviše plaši Strijelce. Oni žive za avanturu i spontanost, a kada bi im to bilo uskraćeno, bili bi pomalo izgubljeni i nesrećni.

Jarac
Još jedan horoskopski znak koji se boji neuspjeha jesu Jarčevi. Oni baš poput Ovnova teže planiranju i organizovanju ciljeva čija neostvarenost je upravo ono što ih najviše plaši.

Vodolija
Vodolije su uvijek okrenute ka humanitarnom djelovanju i pomaganju drugima, a društvena nepravednost ono je što ih najviše plaši. Budući da se uvijek trude da budu osoba koja će promijeniti svijet, taj strah je gotovo svakodnevno prisutan.

Ribe
Ribe su intuitivni i sanjarski znak, a najviše ih plaši realnost. Ponekad previše pobjegnu u svoj idealni svijet iz kojega se probude okruženi nedaćama realnog života što ih zna izbezumiti i povrijediti, piše sensa.hr.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zašto je usamljenost kod žena uglavnom povezana sa nekontrolisanom željom za hranom?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:17

Nedavna istraživanja sugerišu da usamljenost može biti ključan faktor povezan sa lošim navikama u ishrani i sa gojaznošću, sa posebnim fokusom na žene.

Martinović: U Crnoj Gori registrovano 499 hotela, dobrom ljetnjom sezonom na sjeveru da pokrijemo gubitke tokom zimske

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:04

U toku je nastavak treće posebne sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini. Na pitanja poslanika odgovara ministar turizma, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.

Veljko Ražnatović ipak NEĆE dobiti nacionalnu penziju! Drugi bokseri hoće, ali on ne, evo i zbog čega

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:58

Tako blizu, a tako daleko, reklo bi se...

Samsung ima NOVI PUNJAČ - Košta 69,90 EURA, a evo zbog čega je poseban

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:57

Samsungov novi punjač može puniti dva telefona istovremeno, a na evropskom tržištu koštaće 69,90 eura.

Da li će društvene mreže uskoro biti strogo kontrolisane?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:50

Odri Azule, generalna direktorka UNESKA, pozvala je na globalni dijalog kako bi se našao način da se reguliše postupanje kompanija, vlasnika društvenih mreža i ograničila njihova uloga u širenju dezinformacija.

MKM: Objavljen Javni poziv za uključivanje u program obilježavanja 18. maja, Međunarodnog dana muzeja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:43

Ministarstvo kulture i medija poziva sve nacionalne i lokalne ustanove iz oblasti kulture i kulturne baštine da se 18. maja 2023. kroz organizovanje aktivnosti i programskih sadržaja uključe u obilježavanje Međunarodnog dana muzeja.

UP - Uhapšen osumnjičeni za nedozvoljene polne radnje u Danilovgradu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:27

Danilovgradskoj policiji prijavljeno je da je jedno maloljetno lice seksualno uznemiravano od strane jedne osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Novo rukovodstvo ZZZCG: Evo ko je izabran za VD direktora

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:58

Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, imenovao nove članove tog organa upravljanja kao i vršioca dužnosti direktora institucije.

Trgovine NEĆE RADITI 1,2,3. i 6. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjeća sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak, kao ni tokom vjerskog praznika pravoslavnog Vaskrsa koji ove godine obuhvata 3. maj (Veliki Petak) i 6. maj (2. dan Vaskrsa).

Premijerno u CNP-u: „Ibzen mašina“ priča o našoj sadašnjosti

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:41

Predstava „Ibzen mašina“ sinoć je premijerno izvedena u Crnogorskom narodnom pozorištu. Riječ je o šestoj premijeri CNP-a u jubilarnoj 70. sezoni. Režiju potpisuje crnogorska rediteljka Ana Vukotić koja je, sa dramaturškinjom Željkom Udovičić-Pleština, u „Ibzen Mašinu“ objedinila četiri djela čuvenog norveškog dramskom pisca Henrika Ibzena.