Ponedjeljak, 05.02.2024 | 18:15
IZVOR: kolektiv.me

Bečić čestitao "AJKULAMA" - "Ako Tešanović nastavi ovako, možemo se nadati DOBRIM VIJESTIMA"

Predsjednik Demokrata i potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić, čestitao je pobjedu crnogorskim vaterpolistima protiv Sjedinjenih Američkih Država na startu Svjetskog prvenstva u Dohu.




Foot: Vlada Crne Gore 

"Sve čestitke našim “ajkulama” na hrabroj i velikoj pobjedi u izvanrednom meču protiv SAD na početku Svjetskog prvenstva u Kataru. Ako se po jutru dan poznaje, i ako danas maestralni Tešanović nastavi da brani ovako, vjerujem da Crna Gora može da se nada dobrim vijestima iz Dohe. Ajmo!", napisao je Bečić na društvenoj mreži Iks.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

HIT SNIMAK: Goran Bregović zapjevao VELIKI HIT ove poznate pjevačice (VIDEO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:21

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak star nekoliko godina, na kojem Goran Bregović izvodi dobro poznati hit Sandre Afrike.

Martinović: Više od ŠEST MILIONA EURA podrške za projekte u Beranama, Šavniku, Gusinju i Plužinama

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:11

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera je za opštine Berane, Šavnik, Gusinje i Plužine podržalo projekte vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda u ukupnom iznosu od preko šest miliona eura, saopštio je resorni ministar Vladimir Martinović.

Studija pokazala: Žene ŽIVE DUŽE od muškaraca, ali pogađaju ih DUGOTRAJNE BOLESTI

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:00

Žene žive duže od muškaraca, ali više godina pate od lošeg zdravlja, otkrila je globalna analiza razlika zasnovanih na rodnoj osnovi, a stručnjaci naglašavaju hitnu potrebu za djelovanjem kako bi se poboljšalo zdravlje žena.

Podgorica: UHAPŠENA jedna osoba, ODUZETI pištolj i municija

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:53

Podgorička policija uhapsila je I.M. (40) kod kojeg je pronađen pištolj "FEG", kalibra 8 mm, izbrušenog fabričkog broja, sa četiri komada municije.

Zvijezde kažu da će se oni ludo ZALJUBITI tokom ljeta

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:35

Brzo provjerite svoj horoskopski znak – možda ćete u ljeto 2024. doživeti svu čar i lepotu ljubavi!

Glumica iz serije „Baby Reindeer“ PROSLAVILA se nakon 17 godina karijere - A evo gdje se POJAVILA prvi put na televiziji

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:19

Netfliksova serija "Baby Reindeer" trenutno je najveći hit među ljubiteljima televizijske zabave, a iza ove mračne istinite priče krije se i jedna pozitivna - ona o uspjehu glumice Džesike Ganing, koja tumači Martu.  

Kotor DOBIO Službu traganja i spašavanja na moru

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:08

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama oformila je sekciju Službe traganja i spašavanja na moru u Kotoru.

Vučević poslaniku Jovanoviću: Vi ste PREDALI Crnu Goru, da danas imamo IZLAZ NA MORE lakše bi dobijali što nam treba

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:56

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj vladi da je prodala Kosovo još prošle godine.

TRAGEDIJA - Bivšeg fudbalera pregazio kamion

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:45

Bivši fudbaler Santos Olmo (44), koji je radio kao skaut i pomoćnik sportskog direktora Saragose, tragično je nastradao nakon što ga je pregazio kamion. 

Zategnite se do leta: ISPROBAJTE BRZI TRENING za lijepo oblikovane ruke

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:31

Dok se mnogo pažnje posvećuje fitnesu i oblikovanju tijela, često zanemarujemo važnost treninga za lijepe i snažne ruke.