Ponedjeljak, 01.04.2024 | 08:50
IZVOR: zadovoljna.nova.rs

NEDJELJNI HOROSKOP - Ovi znakovi će uspjeti da IZBJEGNU UTICAJ retrogradnog Merkura

Merkur ulazi u fazu retrogradnosti 1. aprila i izlazi 25. aprila, a horoskop za ovu sedmicu otkriva koji astro znakovi će uspjeti da izbjegnu taj uticaj.




Foto: Ilustracija, Pixabay

OVAN

Krajem sedmice za vas započinje novi ciklus. Nudi vam se pomoć zvezda kako biste otkrili sve šta vam je potrebno za dalji uspeh. Dobro otvorite oči jer bi vas velike vijesti inače mogle iznenaditi.

Pripremite se jer neće sve ići glatko, ali treba da prođete kroz period samospoznaje da biste mogli da izdržite pozitivan intenzitet nadolazećeg perioda.

BIK

Prolazite kroz proces. Znate li onaj osjećaj kada nešto silno želite, a onda kad se dogodi, pretvori se u razočaranje? Moglo bi upravo to da vam se dogodi ove sedmice.

Ne budite razočarani, a ako jeste, slobodno se požalite jer to je dio ovog putovanja. Budite spremni na nove izazove, a kako biste se što bolje pripremili, dobar partner za slušanje i savjet sada vam je Riba.

BLIZANCI

Jeste li spremni za Merkurov uticaj? Uostalom, vi ga najbolje poznajete, a ove nedelje, zajedno s Djevicom, mogli biste ga najviše i osjetiti. Ipak, bez brige, to što ste sada u malom zastoju ne znači ništa drugo sem znak da biste mogli da uzmete predah.

Prihvatite izazov i probajte da ignorišete na tren sve što kasni i ne rešava se. Nekada ne možete držati sve pod kontrolom i to je sasvim u redu.

RAK

Dok su drugi pod uticajem retrogradnog Merkura, vama se zvijezde smiješe. Vidite sve prije ostalih, imate energiju, ispunjeni ste.

Osjećate proljeće i počinjete da gradite neke nove situacije iz kojih će se roditi ono čemu ste dugo težili. Spremni ste čak i da ubrzate ritam. I šta čekate? Pokrenite se, odmah.

LAV

Očekujte vrlo rijetku, a vrlo važnu situaciju u životu – trenutak u kom ćete napokon jasno vidjeti sve što je pred vama u budućnosti i na koji način doći do onoga o čemu čeznete.

Zvijezde vam se smiješe. Odjednom ćete imati osjećaj kako nešto morate da učinite i, mada ćete krenuti s tim, naoko neplanski; očekuju vas zapanjujući rezultati.

DJEVICA

Kao i Blizanci, bićete pod uticajem Merkura, ali kod vas će se to odraziti sasvim drugačije. Niko ko vam se emotivno zamjeri nije siguran.

Prolazite kroz period čišćenja, pa je dobro da prihvatite ovakve reakcije i upitate se odakle proizlaze. Ujedno, imate priliku da naučite da se kontrolišete kada nešto krene po zlu.

Foto: Ilustracija, Pixabay

VAGA

Vaša intuicija biće jaka, a stadijum nostalgičnog razmišljanja ponudiće vam mnoštvo inspiracije. Kako biste izbegli Merkurov uticaj, povežite se s osobom iz prošlosti koja na vas utiče kreativno, ko budi drugačije načine razmišljanja, nekoga koga ste uvijek smatrali posebnim.

Ovaj period bitan je za vaš napredak, a svakako ako sebi priznate posebnosti koje leže u vama, ali sami ne znate da ih probudite.

ŠKORPIJA

Dok shvatate kako drugi nisu u stanju da u potpunosti razumiju vašu viziju i kako morate da se prepuste uticajima Merkura jer ne možete promijeniti sve odjednom, u vama se bude strasti, posebno romantične.

Možda je oko vas ludilo, ali upravo je zbog toga moguće naći uzbuđenje koje vam nedostaje.

STRIJELAC

Začudo, dok se ostali bore s izazovima, vi biste ove nedelje mogli da prođete lako, ali samo ako prihvatite dosadu kao jedini siguran ishod. Zbog visokih tenzija na koje biste mogli naleteti periodično, zvijezde vam sugerišu da ih ignorišete.

Želite da pomognete i to je u redu, ali ovog puta radije nemojte. Svakako ako niko od vas pomoć ne zatraži. Uživajte u miru.

JARAC

Imate sreće, a iskusićete i trenutak spoznaje. U vama će se probuditi kreativna rešenja. Razmišljaćete o budućnosti i pronaći ćete način za unapređenje.

Vaša staloženost sada je na vrhuncu i imate priliku da ugrabite ono što drugi uopšte nisu u mogućnosti da osvijeste.

VODOLIJA

U stanju ste da kompletno ignorišete sve negativne vijesti jer znate da ne možete na sve da direktno utičete.

Funkcionišete ove sedmice u nekom svom svijetu i to vam daje zaštitu od svih neočekivanih situacija, sukoba i nerazumijevanja.

RIBE

Očekuje vas vrlo uspješna sedmica. Da, retrogradni Merkur počinje, ali na vas ne utiče kako bi želio.

Došli ste do određenih otkrića i zaključaka u koje ste sasvim sigurni. Iz vas stoga pršti samopouzdanje i ne dajete priliku sumnji da se uvuče. Ljudima koji vas sada ne razumiju ne pridajte previše pažnje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Porodila se prije pola godine, a već ČEKA DRUGO DIJETE - Poznata pjevačica NE KRIJE SREĆU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:50

Pet mjeseci nakon što je na svijet donijela ćerkicu Melinu, Nadica Ademov sija od sreće jer ne samo što je postala majka i vratila na muzičku scenu pjesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.

Ljekar OTKRIVA s koliko godina bi trebalo da PRESTANEMO da PIJEMO ALKOHOL

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:05

Veliki broj ljudi s vremena na vrijeme uživa u alkoholnim pićima. Ipak, neki vrlo često znaju da prejteraju, što nije dobro za cjelokupno zdravlje.

Gdje se nalazi NAJDUŽA PLAŽA NA SVIJETU? Ima 254 kilometra pijeska

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:38

Pješčana plaža oivičena plavim vodama Atlantskog okeana.

Sekulović: Izvještaj o ULASKU Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru POTPISAO Zoran Lazović

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:42

Pod oznakom povjerljivo, govoreći ovako po sjećanju, izvještaj o ulasku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisao je Zoran Lazović, kazao je bivši ministar unutrašnjih poslova u 42. Vladi Crne Gore Sergej Sekulović.

Popović pred Partizan: Imamo ŠANSU, nadamo se POBJEDI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:09

Košarkaši Budućnost Volija danas putuju za Beograd, gdje ih sjutra veče u “Beogradskoj Areni” protiv Partizana (18.30 časova) očekuje prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige. Bez obzira što igraju protiv aktuelnog šampiona, evroligaša, ekipe koja je pravljena za trofej u regionalnoj ligi, u podgoričkom timu nema skrivanja. Napašće Partizan već u prvoj utakmici u Beogradu…

UKIDAJU oznaku TAJNOSTI sa podataka o letovima vladinog aviona

Utorak, 30.04.2024 | 14:16

Generalni sekretar Vlade Crne Gore Dragoljub Nikolić donio je rješenje o ukidanju stepena tajnosti "Interno“ podacima proisteklim primjenom Uputstva o uslovima i načinu korišćenja aviona kojim raspolaže Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore, a koji se odnose na letove realizovane u periodu od 01.01.2023 do 28.02.2024. godine, saznaje Portal RTCG u Vladi Crne Gore.

KK Crvena zvezda POTVRDILA: Boltauzer priznao KRAĐU parfema

Utorak, 30.04.2024 | 14:11

KK Crvena zvezda Meridianbet dobila je danas zvaničnu potvrdu o “slučaju Boltauzer”.

Medvedev i Rubljov MEĐU OSAM u Madridu

Utorak, 30.04.2024 | 13:57

Pobjedama u dva seta ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Rubljov izborili su plasman u četvrfinale mastersa u Madridu.

Penelope Kruz NOSI TITULU jedne od NAJLJEPŠIH glumica, godinama je na posebnom REŽIMU ISHRANE

Utorak, 30.04.2024 | 13:48

Penelope Kruz s razologom nosi titulu jedne od najljepših glumica svih vremena, a zadivljujući izgled održava zahvaljujući posebnom režimu ishrane.

Milatović: Pronaći adekvatan način za obeštećenje murinskih žrtava

Utorak, 30.04.2024 | 13:45

Predsjednik države Jakov Milatović poručio je da Vlada i Skupština u što hitnijem roku moraju pronaći adekvatan način za obeštećenje murinskih žrtava, čime bi u ime države ispravili dio nepravde koju je podnio ovaj kraj.

DPS predlaže DOPUNE Zakona o zdravstvenoj zaštiti

Utorak, 30.04.2024 | 13:27

Sjednica Skupštine Crne Gore je u toku, a na dnevnom redu je Prijedlog zakona o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

LJUBAV CVJETA - Tanja Savić OTPUTOVALA na ovoj DESTINACIJI sa 11 mlađim dečkom (FOTO)

Utorak, 30.04.2024 | 13:20

Pjevačica Tanja Savić je na svom Instagram profilu objavila kadrove iz luksuznog Dubaija, a društvo joj pravi njen izabranik o kom se nerijetko piše u medijima.

IRF - Women on Boards inspirativan i zanimljiv i već doveo do promjena u Crnoj Gori

Utorak, 30.04.2024 | 13:10

Polaznice prve generacije “Women on Boards” Ana Kentera, Kristina Bukilić i Olga Radović ne kriju zadovoljstvo realizacijom programa koji je, kako su istakle, bio zanimljiv i inspirativan, ali i doprinio da dođe do svojevrsnih promjena u Crnoj Gori.

Uz nekoliko TRIKOVA možete lako OČISTITI masnoću s roštilja

Utorak, 30.04.2024 | 13:10

Sjutra je Međunarodni praznik rada, a mnogi će neradne dane za ovaj praznik iskoristiti da „pobjegnu” u prirodno okruženje i uživaju u roštiljanju u prijatnom društvu.

PROČITAJTE koliko iznosi PROSJEČNA ZARADA u martu

Utorak, 30.04.2024 | 12:56

Podaci Monstata.