Nedjelja, 12.05.2024 | 14:45
IZVOR: idjtv.nova.rs

Pet minuta za SAVRŠEN glam look: Kajli Džener otkrila najjednostavniju BJUTI RUTINU

Nije vam potrebna glam ekipa da budete u koraku s Kajli Džener – zvezda Kardašijan klana je otkrila svoje brze i jednostavne trikove u šminkanju.




Foto: Access Hollywood/ YouTube screenshot

Kao posvećena majka i preduzetnica, Kajli Džener nije uvijek u mogućnosti da izdvoji vrijeme za složenu beauty rutinu. Imajući to na umu, osnivačica Kylie Cosmetics-a kreirala je proizvode koji će odgovarati njenim istomišljenicima s punim rasporedima. Njeni novi Powder Blush Sticks su idealno rešenje za sve koji žele neki bezbrižni glamur.

Kajli objašnjava: „Uvijek sam voljela šminku. Sada kada sam mama, definitivno sam skratila vrijeme koje mi je potrebno za rutinu, zato volim što naši novi Powder Blush Sticks dolaze u praktičnom stiku za nanošenje u pokretu. Mogu da stavim jedan u torbu i koristim ga za dotjerivanje tokom dana, posebno jer se lako blenda prstima.“

Ona je za E news otkrila kako izgleda njena rutina šminkanja, a to možete i vi ispratiti.

Korak 1: Hidratantna krema za lice

„Uvijek se pobrinem da pripremim svoju kožu sa mojom Kylie Skin hidratantnom kremom za lice. Briga o koži je zaista ključna za postizanje sjajnog izgleda šminke.“

 Korak 2: Korektor

„U posljednje vrijeme, volim da pustim svoju kožu da se vidi kroz šminku. Ako nanosim brzu šminku, volim koristiti naš Power Plush Longwear korektor da osvjetlim predio ispod očiju i prekrijem eventualne bubuljice ili crvenilo.“

Korak 3: Rumenilo u stiku

„Zatim nanosim Powder Blush Stick za dodir malo boje.“

 Korak 4: Olovka za obrve

„Lagano popunjavanje obrva sa Kybrow olovkom.“

Korak 5: Maskara

„Završavam sa mojom Kylash Volume maskarom.“

 Korak 6: Olovka za usne

„Za brzi mejkap usana, iscrtavam ivice usana sa Precision Pout olovkom.“

Korak 7: Labelo za usne ili butter

„Zatim dodajem moj novi Lip Butter da hidrira i ostavi sjajan finiš.“

Ono što je važna stvar jeste da sve ovo možete uraditi i sa prozvodima drugih brendova, odnosno onih koje volite. Nije nužno imati Kajline proizvode kako biste kreirali ovu svakodnevnu šminku koja je gotova za nešto manje od 15 minuta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

URA: Evo dokument koji potvrđuje da je Abazovićeva Vlada u februaru 2023. vratila Luku Budva građanima Budve

Četvrtak, 23.05.2024 | 16:10

Prethodna Vlada Crne Gore Dritana Abazovića, na inicijativu tadašnjeg predsjednika UO Morsko dobro Blaža Rađenovića, na sjednici Vlade 9. februara 2023. godine dala je saglasnost na Sporazum o ustupanju na korišćenje Luke Budva Opštini Budva, navodi Građanski pokret URA.

Kolašincu određeno zadržavanje: Osumnjičen da je suprugu izbacivao iz kuće, prijetio joj, sjedio na njoj…

Četvrtak, 23.05.2024 | 16:07

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Kolašinu formiralo je danas krivični predmet protiv J.M, osumnjičenog za nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Postaje li Severina crnogorska snajka? Stižu ponude nakon Cetinja

Četvrtak, 23.05.2024 | 15:41

Ne prestaje Severina da objavljuje snimke sa koncerta na Cetinju.

Obavljen žrijeb za Rolan Garos: Đoković dobro prošao, pakao za Rafu na startu turnira

Četvrtak, 23.05.2024 | 15:25

Novak Đoković u odbranu titule na Rolan Garosu kreće duelom protiv domaćeg tenisera Pjer-Iga Erbera, odlučeno je žrijebom u Parizu.

Policija o okupljanju ispred Vlade: Građani da doprinesu očivanju reda i mira

Četvrtak, 23.05.2024 | 15:12

Imajući u vidu da je riječ o protestu i pozivu na okupljanje koji se organizuje suprotno odredbama Zakona o javnim okupljanjima i javnim priredbama, pozivamo građane da svojim ponašanjem i postupcima doprinesu očuvanju stabilnog reda i mira, poručili su iz Uprave policije (UP) povodom današnjeg protesta ispred Vlade Crne Gore.

Pripremite ga već danas: Kolač od TRI JABUKE idealan je za početnike u kuhinji

Četvrtak, 23.05.2024 | 15:03

Ukoliko volite deserte s jabukama, ovo je vjerovatno najjednostavniji kolač kojeg možete napraviti, a možete ga dodatno obogatiti uz kuglu sladoleda.

Tolić: Koncesija za Aerodrome ne bi bila neočekivana

Četvrtak, 23.05.2024 | 14:57

Novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Roko Tolić kaže da ne bi bilo neočekivano da se Vlade Crne Gore odluči da tu državnu kompaniju da pod koncesiju.

Avramović NAPUŠTA Partizan, želi ga novajlija u ABA ligi?

Četvrtak, 23.05.2024 | 14:49

Ovog ljeta biće promjena u Partizanu, slijedi potpuni remont ekipe a među omima koji će napustiti klub je i Aleksa Avramović.

"Nemogući" matematički zadatak koji je ZBUNIO Google i kalkulator - Da li ZNATE RJEŠENJE?

Četvrtak, 23.05.2024 | 14:41

Jedno pitanje iz matematike potpuno je zbunilo mnoge nakon što je postalo viralno na Internetu, jer svako ima drugačiji odgovor i ljudi ne mogu da se slože.

U prethodnih 48 SATI u porodilištu KCCG rođeno 35 BEBA

Četvrtak, 23.05.2024 | 14:40

U prethodnih 48 sati u Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) obavljeno je 1.810 ambulantnih pregleda, od toga 387 u Institutu za bolesti djece (IBD). U Urgentnom centru zbrinuto je 616 pacijenata, a u dnevnim bolnicama njih 422.