Srijeda, 19.02.2020 | 10:06
IZVOR: telegraf.rs

Đoković: Motivisan sam da mi 2020. bude NAJBOLJA SEZONA u karijeri

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković izjavio je da je motivisan i inspirisan da mu 2020. bude najbolja godina u karijeri i da se posebno nada odličnom nastupu na Olimpijskim igrama u Tokiju.




Foto: Australian Open TV/YouTube screenshot

- Motivisan sam i inspirisan da ove godine imam svoju najbolju sezonu. Svjestan sam da je olimpijska godina, što znači da će raspored biti naporan i gust, ne samo za mene, već za sve tenisere iz vrha. Biće malo prostora za odmor nakon Vimbldona.

- Ciljevi su grend slemovi i Olimpijske igre jer su tako rijetke. Imao sam tu čast da 2008. osvojim bronzanu medalju i nekako osjećam da je možda došao trenutak za još jednu medalju, nadam se. Uradiću sve što je u mojoj moći kako bih doživio vrhunac na Olimpijskim igrama - kazao je Novak.

- Svaki turnir je bitan, tako sam odrastao, uvijek svakom turniru pruistupam ozbiljno, ne potcjenjujem nijedan turnir ako je iz niže kategorije. Nikad ne štedim sebe, radije bih da ne igram nego da igram sa pola snage.

- Činjenica je da su najveći ciljevi gren slemovi, ali koristim svaki meč da napredujem, da budem još bolja verzija sebne.

- To nije fraza i mislim da mogu da napredujem, svaki dan. Svaki turnir donosi neke nove izazove, radujem se Dubaiju, igraću sing i dubl. Indijan Vels i Majami su prilika za nove poene jer nisam bilježio izvanredne rezultate tamo posljednjih nekoliko godina i želja je da nadmašim sebe i te rezultate - poručio je Ðoković.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.