Četvrtak, 05.03.2020 | 11:30
IZVOR: story.rs

Poznati par čeka PETO DIJETE: Viktorija Bekam opet trudna?

Jedan od najpoznatijih bračnih parova na svijetu, Viktorija i Dejvid Bekam, pored toga što nižu uspjehe na profesionalnom planu, uživaju i u porodičnoj atmosferi.




Foto: davidbeckham, instagram

Nekadašnja Spajsica i slavni bivši fudbaler ponosni su roditelji četvoro djece – osmogodišnje Harper, 15-godišnjeg Kruza, 17-godišnjeg Romea i 21-godišnjeg Bruklina, a prema pisanju tabloida “Woman’s Day Australia”, njihovi nasljednici će uskoro dobiti brata ili sestru.

Ove tvrdnje potvrdio je prijatelj čuvene porodice koji je htio da ostane anoniman.

“Trudnoća bi Spajsicu učinila najsrećnijom na svijetu. Najviše na svijetu oni uživaju u ulozi roditelja svojoj ćerki i trojici sinova, a istorija je pokazala kako je njihov brak najsnažniji upravo u razdobljima Viktorijine trudnoće”, rekao je izvor za pomenuti medij.

“Posljednjih godina oni su se suočili sa brojnim bračnim poteškoćama i upravo je dijete ono što im treba kako bi svoj brak vratili na pravi kolosjek”, dodao je izvor.

Bratu ili sestri najviše se raduje Viktorijin i Dejvidov najstariji sin, Bruklin koji slavi svoj 21. rođendan.

Putem društvenih mreža Viktorija je svom prvjencu čestitala ovaj dan objavivši fotografiju na kojoj srećni tata Dejvid drži Bruklina, tada novorođenče.

“Prije 21 godinu na svijet je došla najljepša duša i promijenila naše živote zauvijek. Nježan, sladak, drag i smiješan, ti si sve. Mnogo te volim”, napisala je Viktorija na Instagramu.

Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najskladnijih i dugovječnijih parova u svijetu šou-biznisa, ali njihovu ljubav obilježilo je nekoliko skandala, optužbi za prevaru i bezbroj medijskih spekulacija o raznim nevjerstvima i turbulencijama. Ipak, oni su uspjeli da pobijede sve izazove.

“Djeca su nam prioritet. Volimo svoju porodicu i sve što radimo vrti se oko nje. Svako od nas naporno radi i voli svoj posao. Vrlo smo aktivno uključeni u život djece. Pored toga, Dejvid i ja se stalno podržavamo. Srećni smo što imamo jedno drugo. Zajedno rastemo”, kaže Viktorija i ističe da su kao šestorka jači nego pojedinačno.

“Oboje shvatamo da smo jači zajedno nego kao individualci. Da li bi bilo ko od nas bio u istoj poziciji u kojoj smo sada da se nismo sreli i bili zajedno? Radi se o jedinstvu porodice. Mnogo smo jači nas šestoro, nego što bismo bili pojedinačno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je naš ključ”, objasnila je jednom prilikom nekadašnja poš spajsica i istakla da su im djeca prioritet.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Persida
05.03.2020 12:32

A , oslobodite nas više od njih , koga je to briga , pored naših briga .

4 1

Ferel: Želimo da SLAVIMO protiv PARTIZANA i finale ABA lige

Petak, 26.04.2024 | 18:54

Plej Budućnost Volija optimista pred duela sa Partizanom

DPS Budva: Predstavljanje pobjedničke liste „Budva može bolje!“ pokazalo da građani ŽELE PROMJENE

Petak, 26.04.2024 | 18:46

Sjajna atmosfera i prisustvo velikog broja naših Budvanki i Budvana na predstavljenu pobjedničke odborničke liste “Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, pokazalo je da građani žele promjene i da je Budva spremna za bolje dane koji dolaze nakon 27. maja, saopšteno je iz DPS Budva.

UDES na putu Pljevlja – Đurđevića Tara: Više osoba POVRIJEĐENO

Petak, 26.04.2024 | 18:43

Dvije osobe su povrijeđene u udesu koji se danas oko 16.23 časova dogodio na magistralnom putu Pljevlja – Đurđevića Tara u blizini sela Boščinovići, saopšteno je CdM-u iz OKC-a Uprave policije.

"Nemojte da se RADUJETE, ali...": Zendaja objavila vijest koja je ODUŠEVILA sve njene fanove

Petak, 26.04.2024 | 18:36

Zendaja, koja je objavila svoj debitantski singl „Replay“ i istoimeni album još 2013. godine, je posljednjih godina dala prioritet glumi...

Kućni posao koji će vam POMOĆI kad ste pod STRESOM

Petak, 26.04.2024 | 18:20

Kad se ne osjećate najbolje, posebno je važno da ste ljubazni prema sebi, a svim se projektima bavite malim koracima.

Radnici Željezare PREKINULI PROTEST, isplata u ponedjeljak

Petak, 26.04.2024 | 18:11

Radnici Željezare prekinuli su protest nakon obećanja direktorice fabrike Nevenke Janković da će martovsku platu primiti u ponedjeljak.

POGLEDAJTE - Ovo je BINA ovogodišnjeg Eurosonga (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 18:06

Na službenom profilu Eurosonga predstavljena je BINA na kojoj će za dvije sedmice  nastupati izvođači iz 37 zemalja.

Alkaraz LAKO sa Ševčenkom - Teniset RUTINSKI do trećeg kola

Petak, 26.04.2024 | 17:57

Španski teniser Karlos Alkaras opravdao je ulogu favorita protiv Rusa koji predstavlja Kazahstan Aleksandra Ševčenka 6:2, 6:1 i plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu.

VJEROVALI ILI NE - TRČAO na maratonu i usput popio 25 ČAŠA VINA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 17:49

Društvenim mrežama širi se video snimak sa Londonskog maratona u kojoj se vidi kako jedan od učesnika pije vino, čašu za čašom.

Podgorica: Za Vaskrs NEMA gradskog prevoza, ovo su NOVE IZMJENE

Petak, 26.04.2024 | 17:45

Iz Gradskog prevoza obavijestili su građane da će tokom prazničnog perioda doći do izmjena u rasporedu rada linijskog prevoza.