Ponedjeljak, 30.03.2020 | 21:06
IZVOR: telegraf.rs

Kako da NAJBRŽE prebolite raskid prema horoskopskom znaku?

Zaista zvuči kao kliše, ali raskidi su teški. Većina nas bila je u vezi koja se završila raskidom i morate da priznate da je oporavak prilično težak, ponekad i dug proces.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Cosmopolitan je napravio kratku listu kako se koji horoskopski znak nosi sa raskidom.

Ovan
 
Nastavljate dalje brže od većine. Vaša riječ mora da bude poslednja, želite da stavite do znanja vašem, sada već bivšem pratneru, šta gubi. Kada im kažete sve što vam leži na duši, spremni ste da ih pustite.

Bik

Vi mrzite promjene, pa će vam oporavak posle raskida najvjerovatnije teško pasti. Prestaćete da pričate o njima kada nađete novu simpatiju ili uđete u interesantni flert čet na Tinderu. Ova distrakcija će vam pomoći, jer ćete svu svoju pažnju umjesto na bivši prebaciti na novi ljubavni interes.

Blizanci

Vašim prijateljima trebaće mala pauza od analiziranja raskida. Nedeljama ćete diskutovati svaki detalj vaše veze i raskida na grupnom četu, ali to je samo dio vašeg procesa zacjeljenja.

Rak

Kako je Rak vodeni znak, u njegovoj prirodi je da se emocije konstantno kreću, poput okeanskih plima. Ovo znači da ćete, nakon nekoliko dana provedenih u sobi, početi da izlazite sa svojim društvom. Vaše srce mora da nastavi dalje.

Lav

Šoping terapija je vaš prijatelj. Možda ćete potrošiti malo više novca, ali sve u cilju bržeg zacjeljenja. Kupite sebi luksuzan poklon kako bi zaliječili svoje srce. Zaslužujete poklon od svog najvećeg obožavatelja – sebe.

Vaga

Vi ne gubite vreme osjećajući bol, jer nastavljate dalje veoma brzo. Vjerovatno već imate zamjenu koja će vam služiti kao neko pomoću koga ćete preboljeti raskid. Bilo bi dobro da prvo utvrdite da vam se na neki način zaista dopada nova osoba s kojom krećete u avanturu.

Škorpija

Veoma ste emotivni, pa je za vas razgovor najbolja terapija.On može da vam pomogne da razumijete gde je sve pošlo naopako u vašoj vezi. Uskoro ćete ponovo početi da se zabavljate sa nekom novom, boljom verzijom vaše bivše ljubavi.

Strijelac

Strjelčevi ne razmišljaju dugo o prošlosti, zato brže preboljevaju raskide. Oni nakon raskida nastavljaju dalje i ne gledaju nazad. Slobodno eksperimentišite, probajte nove hobije, putujte i upoznajte nove ljude.

Jarac

Nakon raskida potrebno je da napravite pauzu od zabavljanja i da se fokusirate isključivo na sebe. Kako bi smetnuli misli o raskidu sa uma, fokusirajte se na karijeru. Kada dobijete unapređenje, moćićete da zahvalite svom bivšem.

Vodolija

Kada se veza završi, za vas je to konačno. Blokiraćete svog bivšeg na socijalnim medijima, u telefonu i u životu. Nećete dozvoliti sebi da ikada ponovo pomislite na njih. Vrlo je moguće da ćete se, ako ih vidite, praviti da ih ne poznajete.

Ribe

Kad ste u nedoumici, okrećete se mističnoj strani. To znači da ćete otići da vam izrade natalnu kartu, da vam otvore tarot karte, kako bi konačno razumjeli prošlost i budućnost. Saznanje da ćete ponovo pronaći ljubav, daće vam određenu dozu samopouzdanja, da možete da nastavite sa novom simpatijom.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Poslije sunca ponovo PROMJENA - Evo kakvo nas vrijeme očekuje u ČETVRTAK

Srijeda, 08.05.2024 | 22:03

U četvrtak nas očekuje promjenljivo do potpuno oblačno vrijeme, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Izvučena LOTO SEDMICA od 100.000 eura

Srijeda, 08.05.2024 | 21:55

U  emisiji izvlačenja Lota 7 održanoj 8. maja osvojen je dobitak DRUGA ŠANSA u iznosu od 100.000,00 eura.

Jelena Tomašević objavila NOVI SPOT- "ISKRENO" osvojila PUBLIKU (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 21:47

Jelena Tomašević obradovala je svoje fanove. 

Ovi znaci zodijaka NE VOLE svoj posao - Da li ste među njima?

Srijeda, 08.05.2024 | 21:28

Nije tajna da se mnogi ljudi osjećaju nezadovoljno na svom radnom mjestu.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Ovaj kuhinjski predmet koji svi koristimo može izazvati OZBILJNE INFEKCIJE

Srijeda, 08.05.2024 | 21:17

Upozorenje se odnosi na sunđere i krpe za suđe koje se često ostavljaju na sudoperu i budu zaboravljene dok ne počnu smrdjeti.

Konatar: Crnu Goru čeka POVEĆANJE javnog duga na preko 100 odsto BDP

Srijeda, 08.05.2024 | 20:59

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar  kaže da ako Vlada Milojka Spajića nastavi kao do sada, onda Crnu Goru čeka povećanje javnog duga na preko 100 odsto BDP.

Glumica dobila ČETVRTO DIJETE - Porodila se kod kuće, a bebi dala NEOBIČNO IME (FOTO)

Srijeda, 08.05.2024 | 20:39

Glumica objavila srećne vijesti. 

Nastup predstavnika Hrvatske NAJGLEDANIJI na JUTJUBU, a IZNENADIĆETE ko mu je "za petama"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:54

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, plasirao se u finale takmičenja. 

Šušić: "Konačno mišljenje za korišćenje SKY prepiske kao DOKAZA treba da da Vrhovni sud"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:44

Vrhovno državno tužilaštvo tvrdi da je presuda Evropskog suda za korišćenje SKY prepiske kao dokaza obavezujuća samo za članice Evropske unije. Istovremeno, advokat, Mitar Šušić, smatra da konačno mišljenje treba da dâ Vrhovni sud, kako bi postojao jedinstveni stav.

NAJPLAĆENIJI jutjuber u istoriji za 26. rođendan POKLANJA 26 automobila: Ovo su USLOVI

Srijeda, 08.05.2024 | 19:34

MrBeast, najplaćeniji youtuber u istoriji, objavio je da pratiteljima povodom svog 26. rođendana poklanja 26 Tesla automobila.