Subota, 04.04.2020 | 10:15
IZVOR: mondo.rs

Ovo su najbolji PAROVI zodijaka: Da li ste među njima?

Neki osobe bolje funkcionišu od drugih. Lako se dogovore oko svega, imaju slična gledišta na život, brak, porodicu, pa lakše i funkcionišu. Od njih možemo mnogo toga da naučimo.




Foto: Ilustracija, pixabay

Koja su to četiri para po Zodijaku koja najbolje funkcionišu? Pogledajte da li ste među njima...

Strijelac i Vaga

Strijelac i Vaga su najbolji par u Zodijaku. Na to ukazuju astrološke statistike, broj veza i brakova između ova dva znaka. Zašto je to tako? Strijelac je vatreni znak, voli svoju slobodu i voli da putuje. Bitno mu je da ga niko ne opterećuje. Vaga je, s druge strane vazdušni znak, teži ka kompromisu i hedonista je, kao i Strijelac. Vazduh raspiruje vatru, pa se oni međusobno sjajno nadopunjuju. Uživaju da ugađaju jedno drugom, a izbjegavaju rasprave, tako da je to njihova tajna uspjeha.

Vodolija i Lav

Vodolija i Lav su suprotnosti koje se privlače. Vodolija je vazdušni znak koji teško mijenja mišljenje, voli da se druži, ali zna da se povuče iz rasprave kad god je to potrebno. Lav je vatreni znak koji je jako tvrdoglav, voli da bude u centru pažnje, ali ne zna da se povuče iz rasprave. Njegova mora da bude posljednja. Ovdje dolazi do izražaja tolerancija Vodolije. Njen ego nije prejak, pa ga pusti da se šepuri dok ga prođe ljutnja, pa uspiju da riješe svaki problem. Ključ je tolerancija.

Ribe i Jarac

Ribe i Jarac su par iz snova. Šta sve Jarac isplanira, to Ribe ostvare. Kao da se nadopunjuju bez riječi. Ribe su vodeni znak, prilagodljiv, lako uviđa šta treba da uradi za druge da bi sve bilo kako treba. Jarac je zemljani znak, kardinalni, što znači da voli da započinje stvari i da ponekad naređuje. Oni tačno znaju ko će šta da uradi u vezi, dogovor je prećutni. Njihova tajna je u smirenosti i strpljenju.

Bik i Vaga

Bik i Vaga su jedan od najmirnijih parova. Njima vlada Venera, planeta ljubavi, tako da je njima lako da odrede šta je na prvom mjestu, a to je ljubav, naravno. Uvijek se trude da ugode jedno drugom. Iako možda nemaju puno stvari koje su im zajedničke, ipak nikad im nije dosadno. Uvijek smišljaju kako da iznenade jedno drugo. Bik je tvrdoglav, a Vaga zna kako da na svaki način izbjegne raspravu, tako da je ključ uspjeha ovog para prilagodljivost.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Stevka
06.04.2020 08:28

Ništa od navedenoga

1 0

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.