Petak, 03.07.2020 | 11:06
IZVOR: radiosarajevo.ba

Bliznaci su mudri, Lavovi šarmantni...: Otkrijte NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE vašeg horoskopskog znaka

Svaki znak ima svoju najprivlačniju osobinu po kojoj se ističe.




Foto: horoscope.com

Tajne naše senzualnosti i seksualnosti zapisane su u zvijezdama, kažu astrolozi.

Ovan: strast

Ovnovi su strastveni i impulsivni – što ponekad dolazi ruku pod ruku s tvrdoglavošću. Osobe rođene u znaku Ovna vrlo brzo povuku druge na svoju vodenicu, te svojim šarmom motaju sve oko malog prsta.

Bik: uspjeh

Bikovi su rođeni vođe i zadovoljni su samo najboljim. A pošto je uspjeh seksi, ovaj horoskopski znak je zbog toga jako privlačan. Bikovi su majstori i brinu se o svemu – znaju cijeniti uživanje i luksuz, te rado razmaze partnera od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Bliznaci su sjajni pripovjedači. Što su iskusniji, to je veća fascinacija koju šire oko sebe. Nažalost, naginju prevari i muljanju, te rado povremeno izvrću činjenice. Njihova neujednačenost istovremeno je privlačna i opasna.

Rak: neuračunljivost

Rakovi su totalno neuračunljivi. Lebde između ljubavi za slobodom i zavisnosti, hladnoće i (pre)osjećajnosti, srdačnosti i odsutnosti. Upravo ih ta neujednačenost čini privlačnima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca u trenu. Njihova energičnost u kombinaciji s osjećajnošću čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje koji stalno teže ka priznavanju, ljubavi i pohvali.

Djevica: inteligencija

Ako neko želi biti u društvu s intelektualkom, treba izlaziti s Djevicama. Osobe rođene u tom znaku praktične su i inteligentne i u tren oka rješavaju sve potencijalne probleme. Djevice će sve napraviti za ljubav i spadaju među najvjernije među horoskopskim znakovima.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage pune su razumijevanja i vrlo senzibilne. Vage se otvaraju polako, ali kad nekog prihvate i steknu povjerenje u nekoga – onda ih je teško riješiti se. Vage rado daju kontrolu drugima, te se dobro osjećaju u društvu dominantnih osoba. Kad je riječ o problemima ili osjećanjima, Vage su spasioci u nuždi.

Škorpija: tamni mistik

Škorpije imaju tamnu, skrivenu stranu, koja ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpijama se mogu doživjeti razni usponi i padovi. Oni su ljudi ekstrema i majstori zavođenja.

Strijelac: dobrice

Strijelci preplavljuju druge ljubavlju i naklonošću. Vole da se otvore drugima. Iskrenost i vjernost su im najvažnije – ko ih iskoristi, mora da zna da će snostiti posljedice. Naime, kod opraštanja Strijelci nisu baš najbolji…

Jarac: mirnoća

Jarčevi isijavaju nevjerovatnim unutarnjim mirom, strpljivi su i ostaju uglavnom vjerni svojim principima. Međutim, skloni su i zatvorenosti, te rado stavljaju druge na probu sve dok ne zadobiju puno povjerenje u tu osobu.

Vodolija: osobenost

Vodolije su nevjerovatno šarmantne, ali nisu toga svjesne. Često je to zbog činjenice da im nedostaje samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Ribe su sjajni ljubavnici, spontani su i „osvježavajući“. Vjerni su svojim osjećajima, te su često naivni. Međutim, ne treba zamijeniti njihovu naivnost s nevinošću, jer Ribe se itekako znaju zauzeti za sebe, piše Miss7.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Četiri savjeta kako se njegovati tokom ljetnjih mjeseci

Srijeda, 08.05.2024 | 13:30

Briga o sebi je jedan od zadataka u kome uživamo i koji čini našu svakodnevnu rutinu. Tada biramo da radimo nešto specijalno za sebe, što će nam donijeti osjećaj zadovoljstva.

Burno u Skupštini: Nikolić Čarapiću: Obratite pažnju kako nam se obraćate da ne bismo razgovarali drugačije; Čarapić: Sram Vas bilo

Srijeda, 08.05.2024 | 13:10

U Skupštini Crne Gore danas je bilo burno. Došlo je do žučne polemike između šefova poslaničkih klubova DPS-a i PES-a Andrije Nikolića i Vasilija Čarapića zbog amandmana na Rezoluciju o Srebrenici. Stejt department je danas saopštio da oni nisu posrednici u tim amandmanima, pa je Nikolić pozvao Čarapića da saopšti “zašto je PES slagao javnost”. Čarapić tvrdi da PES nije prevario građane. Prije toga je i poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč pozvala danas Pokret Evropu sad i Jelenu Nedović (PES) da se izvini građanima zbog, kako je kazala, dezinformacije koju su iznijeli za vezano za amandmane o Rezoluciji o Srebrenici. Nedović je na to kazala: “Sačekajmo par dana pa ćemo da vidimo šta se dešava”.

Ovaj aerodrom u 30 godina poslovanja nije izgubio ni jedan putnički kofer

Srijeda, 08.05.2024 | 13:03

Međunarodni aerodrom Kansai u Japanu osvojio je nagradu Skytrax za najbolji svjetski aerodrom za dostavu prtljaga u 2024. godini.

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Srijeda, 08.05.2024 | 12:59

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Vuković Kuč: Nedović i PES da se izvinu crnogorskim građanim

Srijeda, 08.05.2024 | 12:38

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč pozvala je danas Pokret Evropu sad i Jelenu Nedović (PES) da se izvini građanima zbog dezinformacije koju su iznijeli za vezano za amandmane o Rezoluciji o Srebrenici.

U kotorskoj luci dva kruzera sa blizu četiri hiljade putnika

Srijeda, 08.05.2024 | 12:32

U kotorskom zalivu danas su dva kruzera sa blizu četiri hiljade putnika, javlja Radio Kotor.

Planira da se PENZIONIŠE - Nekadašnji gren slem šampion ZAVRŠAVA KARIJERU

Srijeda, 08.05.2024 | 12:22

Austrijski teniser Dominik Tim planira da se penzioniše krajem oktobra na turniru u Beču.

Budite OPREZNI: Ako vam na mejlu stigne ova poruka, nikako je NE OTVARAJTE

Srijeda, 08.05.2024 | 12:04

Prevaranti su se vratili i ovog puta koriste popularni brend za online kupovinu Shein u pokušaju da prevare ljude kako bi dobili njihove lične podatke.

Eraković: Demanti Stejt Departmenta, još jedan diplomatski šamar Spajićevoj Vladi

Srijeda, 08.05.2024 | 11:47

Spoljna politika Crne Gore sve više liči na cirkus. Ta činjenica ne bi predstavljala toliki problem ukoliko bi se šteta odnosila samo na premijera Spajića i resorne ministre. Nažalost pogubne posljedice diletantskog vođenja politike trpe država Crna Gora i njeni građani, saopštio je potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković.

Air Montenegro OTKAZUJE LETOVE na liniji Podgorica - Minhen

Srijeda, 08.05.2024 | 11:40

Uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica - Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona. Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.