Subota, 05.09.2020 | 21:19
IZVOR: Vijesti.me

Jovetić: Važna POBJEDA, ali nema EUFORIJE - tek smo počeli

Jovetić postigao dva gola u pobjedi nad Kiprom.

 




Foto: fscg.me

Stevan Jovetić je pokazao kakav je igrač i koliko znači za crnogorsku selekciju – nakon skoro dvije godine zaigrao je za nacionalni tim, odmah postigao dva gola i donio pobjedu na Kipru 2:0, prvu zvaničnu još od novembra 2018.

“Osjećaj prelijep, kao svaki put kada igram za reptezentaciju. Uvijek se osjećam sjajno kada igram fudbal. Ovo je bila bitna utakmica, jer je svaki početak težak, ali mislim da smo igrali dobro, pa i u prvom poluvremenu. U svakom slučaju, najvažnije je da smo počeli sa tri boda”, kazao je Jovetić.

Jedna pobjeda ne znači euforiju, naglasio je Jovetić.

“Znači puno pobjeda, prva utakmica, još u gostima. Možemo malo da slavimo, ali moramo odamh da se okrenemo narednoj utakmici. Ovo je tek prva, a imamo ih šest. Tek smo počeli, nema euforije, moramo da budemo na zemlji i da se spremimo za novu utakmicu. Mislim da je Luksemburg ozbiljan protivnik, to je pokazao pobjedom u Azerbejdžanu. Ozbiljno moramo da pristupimo utakmici ako želimo pozitivan rezultat”, kazao je Jovetić.

Selektor Hadžibegić je rekao da će iskorak biti samo ukoliko se Crna Gora plasira u B grupu Lige nacija. Misliš li i ti tako?

“Ne želim da pravim kalkulacije i pričam unaprijed, jer nam to nikada nije donijelo dobro. Idemo utakmicu po utakmicu, da probamo da pobijedimo što više i da na kraju svodimo račune”.

Jovetić je prošle sedmice odigrao 15-ak minuta za Monako u prvenstvu Francuske, ali nije igrao u predsezoni, tako da je u konsultaciji sa trenerom meč na Kipru počeo sa klupe.

“Nisam prošao pripeeme sa ekipom, nisam odigrao nijednu prijateljsku utakmicu, odigrao sam samo poslednjih petnaestak minuta prošlog vikenda. Pričao sam sa selektorom prije meča, mislim da je ovako bilo pametnije”, poručio je na kraju Jovetić.

Hadžibegić ZADOVOLJAN i miran: Kada budemo ušli u Ligu B reći ću da smo napravili ISKORAK

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
djomaa
06.09.2020 21:23

jojo care!

0 0

Poznati glumac NEPREPOZNATLJIV - "Izgleda mnogo STARIJE" (FOTO)

Petak, 26.04.2024 | 20:25

Holivudski glumac Pirs Brosnan trenutno radi na novom filmu Giant, a fotografije sa seta su brzo obišle svijet.

Abazović o odluci USTAVNOG SUDA - "To je SATISFAKCIJA, ne znam kako će se ponašati kad me vide sjutra oni koji su me OPTUŽIVALI

Petak, 26.04.2024 | 20:17

Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Dritan Abazović doživljava kao ličnu satisfakciju odluku Ustavnog suda da odbije prijedloge za utvrđivanje ustavnosti Temeljnog ugovora i izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Bakingemska palata o ZDRASTVENOM STANJU Kralja Čarlsa - "VRAĆA se dužnostima"

Petak, 26.04.2024 | 20:07

Kralj Čarls će sljedeće nedjelje nastaviti sa javnim angažmanima nakon što je postigao ohrabrujući napredak u liječenju raka, saopštila je Bakingemska palata. Za kralja to još neće biti potpuni povratak zvaničnim angažmanima, ali palata šalje pozitivne signale, piše BBC.

Plantaže: Minus od 1,27 miliona eura NAJBOLJI REZULTAT u posljednjih nekoliko godina

Petak, 26.04.2024 | 19:51

Odbor direktora kompanije „13.Jul-Plantaže“ a.d, na današnjoj sjednici, usvojio je tromjesečni bilans poslovanja kompanije, koji reflektuje nastavak pozitivnih trendova kroz značajan rast prihoda, jačanje operativne profitabilnosti kompanije i kontinuirano usmjeravanje napora uprave ka stabilizaciji poslovanja,  navode iz ve kompanije. 

Marović: "Simpatično je što PES koristi Vučićevu RETORIKU"

Petak, 26.04.2024 | 19:45

Bivša ministarka evropskih poslova Jovana Marović kazala je da je simptomatično što se Pokret Evropa sad koristi retorikom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jovanović: Presuda Krstovićima POBJEDA PRAVDE i OPOMENA političkim akterima

Petak, 26.04.2024 | 19:28

Oslobađajuća presuda Budimiru Krstoviću i njegovoj kćerki Marini, koji su bili optuženi za šverc 1.206 kilograma kokaina, je definitivno pobjeda pravde, kazao je njihov advokat Stefan Jovanović.

Maj za ova dva znaka ZODIJAKA donosi FILMSKU LJUBAVNU PRIČU

Petak, 26.04.2024 | 19:21

Čeka ih romantičan maj, pun preokreta na ljubavnom polju.

PES: POŠTUJEMO rezoluciju Skupštine, genocide PRAVE POJEDINCI, a ne narodi

Petak, 26.04.2024 | 19:09

Podsjećamo da je Parlament Crne Gore 2009. godine usvojio Deklaraciju o prihvatanju rezolucije Evropskog parlamenta o Srebrenici, a 2021. godine usvojena je Rezolucija o genocidu u Srebrenici, navode iz poslaničkog kluba PES.

"Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da ZAVRŠE ": Saša Matić progovorio o PORODICI

Petak, 26.04.2024 | 19:05

Pjevač je liberalniji roditelj.

Ferel: Želimo da SLAVIMO protiv PARTIZANA i finale ABA lige

Petak, 26.04.2024 | 18:54

Plej Budućnost Volija optimista pred duela sa Partizanom