Ponedjeljak, 01.02.2021 | 11:09
IZVOR: blic.rs

"Ostao sam u sjenci moje sestre" - On je ROĐENI BRAT poznate pjevačice, evo čime se bavi

Pojavio se u emisiji "Nikad nije kasno"...




Foto: YouTube screenshot/Nikad nije kasno

Faruk Jahić, stariji brat folk dive Lepe Brene (60), pojavio se +u emisiji "Nikad nije kasno" kao gost, a njegov dolazak nije prošao nezapaženo.

Jahić je progovorio o odnosu sa Brenom, te istakao da mu ne smeta što on nije doživio slavu kakvu je ona prije nekoliko decenija.

- Uvijek sam joj bio velika podrška, kao stariji brat. Ništa nije loše što sam ja ostao u sjenci moje sestre - kazao je on u gorepomenutoj emisiji.

- Sviram harmoniku, pjevam... Trenutno radim jedan odgovoran posao koji je usko vezan za muziku, bavim se produkcijom - dodao je Faruk.

Video premotajte na 35:30...

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Termo
01.02.2021 13:20

A daje li seka koju kintu starijem bratu.?

2 0

Novi Upravni odbor NIJE SMIJENIO izvršnu direktoricu ŽPCG

Petak, 26.04.2024 | 16:10

Odbor direktora Željezničkog prevoza (ŽPCG) nije smijenio izvršnu direktoricu Ilinku Pavićević, potvrđeno je Danu nezvanično iz tog preduzeća

Nema potrebe da se TUŠIRATE SVAKI DAN - Stručnjaci objašnjavaju i ZAŠTO

Petak, 26.04.2024 | 16:06

Da li je potrebno da se peremo veoma često? Neki stručnjaci vjeruju da se svakodnevno tuširanje više zasniva na „društvenom ugovoru“ nego na stvarnim higijenskim potrebama.

URA FORMIRALA Bokešku inicijativu: Boka da se pita

Petak, 26.04.2024 | 15:56

Opštinski odbori Građanskog pokreta URA iz Kotora, Herceg Novog i Tivta sinoć su na osnivačkoj sjednici formirali Bokešku inicijativu, kao prvo regionalno tijelo jedne partije u Crnoj Gori.

Apelacioni sud POTVRDIO OSLOBAĐAJUĆU presudu Krstovićima

Petak, 26.04.2024 | 15:47

Budimir Krstović i njegova kćerka Marina Krstović, u ponovljenom sudskom postupku oslobođeni su od optužbe da su švercovali 1.206, 298 kilograma kokaina.

KCCG organizuje PREVENTIVNE PREGLEDE povodom mjeseca borbe protiv melanoma

Petak, 26.04.2024 | 15:42

Maj je mjesec borbe protiv melanoma, najagresivnijeg tumora kože, a Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog centra Crne Gore tim povodom se i ove godine pridružuje globalnoj akciji, organizovanjem preventivnih pregleda bez uputa i prethodnog zakazivanja od strane izabranog ljekara.

NOVA ADRESA Direkcije za kaznenu i prekršajnu evidenciju

Petak, 26.04.2024 | 15:33

Ministarstvo pravde Crne Gore obavještava javnost da Direkcija za kaznenu i prekršajnu evidenciju, koja se do sada nalazila na Starom aerodromu – Bulevar Pera Ćetkovića br. 259, prelazi na novu adresu – Bulevar Ivana Crnojevića br. 167, u Podgorici.

Šaronović: Ljubo Milović bi za UŠTEDU od 48 MILIONA morao da radi 5.000 godina

Petak, 26.04.2024 | 15:29

Skupština je danas nastavila sa radom, a na pitanja poslanika odgovara ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Rasta pokazao kako se OPORAVLJA od OPERACIJA - Reper poslao JASNU PORUKU (FOTO)

Petak, 26.04.2024 | 15:15

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, hitno je primljen u bolnicu prije dva dana, a juče je operisan.

UP: Maloljetnica OSUMNJIČENA za slanje LAŽNIH DOJAVA o bombama u školi

Petak, 26.04.2024 | 15:03

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala zaduženim za rasvjetljavanje krivičnih djela visokotehnološkog kriminala identifikovali su i podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica, strane državljanke, stare 15 godina, koja se sumnjiči da je, zajedno sa za sada nepoznatim licima, izvršila krivična djela izazivanje panike i nereda i lažno prijavljivanje putem podstrekivanja u produženom trajanju.

Marković: Disciplinska odgovornost tužilaca pitanje javnog interesa

Petak, 26.04.2024 | 15:00

Disciplinska odgovornost nije interna stvar radnog odnosa i ne tiče se samo interesa tužioca i Tužilačkog savjeta. To je pitanje od javnog interesa, vezano za nivo kvaliteta, transparentnosti i odgovornosti, neodvojivo od principa da je pravda jedna od suverenih državnih ovlašćenja koja se obavljaju u ime građana i građanki kako bi se obezbijedila vladavina prava, saopštio je vrhovni državni tužilac Milorad Marković tokom okruglog stola “Etika, integritet i disciplinkska odgovornost državnih tužilaca i državnih tužiteljki u Crnoj Gori: izazovi i mogućnosti” koji su Udruženje državnih tužilaca Crne Gore i Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu organizovali u saradnji sa Programskom kancelarijom Savjeta Evrope.