Petak, 05.02.2021 | 13:31
IZVOR: Kolektiv.me

Do kraja aprila u Lovćen osiguranju POPUST za korisnike SUPER KARTICE

U novom obračunskom periodu, od 01.02. 2021. do 30.04. 2021. godine, svim korisnicima Super Kartice obezbijedili smo 10% popusta za osiguranje njihove imovine i imovinskih interesa uz paketno osiguranje “Dome moj”.
Foto: Lovćen osiguranje

Osiguranici mogu osigurati građevinski dio stambenog objekta – izborom jednog od paketa ZGRADA (Start, Standard, Plus i Komfort), pokretnosti u stambenom objektu – izborom jednog od paketa STVARI (Start, Standard, Plus i Komfort) ili se odlučiti osigurati i građevinski dio i stambene pokretnosti – izborom jednog od paketa DOM (Start, Standard, Plus i Komfort). Svaki od paketa, u ugovorenom obimu pruža pokriće za osnovne opasnosti izazvane vremenskim neprilikama: požar, udar groma, eksploziju, oluju, grad …., ali i dodatne opasnosti kao što su: izliv vode usljed pucanja cijevi  ili usljed zamrzavanja, izliv vode iz otvorenih slavina, lom stakala na vratima i prozorima doma, provalne krađe i dr.

Pored rizika obuhvaćenim izabranim paketom osiguranja, osiguranicima je dodatno omogućeno ugovoriti proširenje pokrića po odobranom paketu, na istoj polisi osiguranja za rizik zemljotresa, rizik indirektnog udara groma na kućne aparate i rizik asistencije u domu.

Osiguranje se može zaključiti za nastanjene građevinske objekte* masivne gradnje i/ili za stambene pokretnosti** u nastanjenom građevinskom objektu masivne gradnje na teritoriji Crne Gore.

Ako se posebno ugovori i plati dodatna premija, predmet osiguranja mogu biti građevinski dio i/ili pokretnosti nenastanjenog stana i vikend kuće masivne gradnje u Crnoj Gori.

Primjer osiguranja kuće ili stana od 60 m2 za:

Foto: Lovćen osiguranje

Uvjereni smo da je zaključenje paketnog osiguranja “Dome moj” najbolji izbor za Vas i Vaš dom, zato ne propustite priliku da u novom obračunskom periodu ostvarite popust uz Vašu Super Karticu!

Više informacija o osiguranju “Dome moj” možete dobiti na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, kod naših ovlašćenih zastupnika prodaje i posredstvom sajta www.lo.co.me.

______________________________________________________________________

*Građevinskim dijelom stambenog objekta smatraju se svi djelovi zgrade uključujući temelje i podrumske zidove, sve ugrađene instalacije (vodovodna, kanalizaciona, toplovodna i elektro instalacija) i pripadajuća fiksno ugrađena oprema. Pojedinim paketima osigurane su i ograde, trotoari, popločana dvorišta, antene, tende, pomoćni objekti masivne gradnje, drveće, ukrasno bilje i dr., tj. sve što pripada osiguranom objektu i pripadajućem dvorištu tog objekta.

**Stambenim pokretnostima smatraju se stvari koje služe za ličnu upotrebu i potrošnju, te za uređenje stana (namještaj, kućni aparati i uređaji, odjeća, obuća i sl), a koje se nalaze u domu i u vlasništvu su osiguranika i članova njegove porodice. Pojedinim paketima predmet osiguranja mogu biti i gotovina, hartije od vrijednosti, drago kamenje, stvari posebne vrijednosti, zbirke, ručni satovi, umjetnički i muzički predmeti, sportska oprema, alati i uređaji (npr. kosilice), građevinski materijal i oprema namijenjeni za adaptaciju doma i pokretnosti u pomoćnim prostorijama i objektima.

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ministarstvo ZABRANILO GRADNJU saobraćajnice u podnožju Ljubovića

Srijeda, 21.04.2021 | 15:21

Urbanističko-građevinski inspektor Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma donio je rješenje kojim se investitotru “Agenciji za izgradnju i razvoj Podgorice” zabranjuje građenje saobraćajnice u podnožju Ljubovića.    

KOLEKTIV specijal: Ljudi su ŽELJNI PUTOVANJA, ali... Šta nam donosi ova KRUZING SEZONA?

Srijeda, 21.04.2021 | 08:21

Ljeto, sunce i more svi željno iščekujemo, a posebno turistički radnici, koji se nadaju da će im ova 2021. biti mnogo bolja, u odnosu na godinu za nama, koju je teško sa bilo čim uporediti.

Spajić: Za turiste iz Rusije, Ukrajine, Bjelorusije tokom sezone UKIDA se PCR testiranje

Utorak, 20.04.2021 | 16:01

Ministar finansija i socijalnog stranja Milojko Spajić poručio je da će za posjetu Crnoj Gori u turističkoj sezoni za građane Ruske Federacije, Bjelorusije, Ukrajine i Sjeverne Makedonije biti ukinute sve restriktivne mjere, uključujući i PCR testiranje.    

Milatović: Turisti iz Sjeverne Makedonije zainteresovani za DOLAZAK u CG

Utorak, 20.04.2021 | 15:23

Turisti iz Sjeverne Makedonije zainteresovani su za dolazak u Crnu Goru, istaknuto je tokom današnjeg sastanka ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića sa ambasadorom Sjeverne Makedonije Mihajlom Trpkoskim.

Letovi za Tivat iz Moskve, POTVRDILA ruska avio-kompanija

Utorak, 20.04.2021 | 09:37

Potvrđeno danas na fejsbuk stranici Aerodromi Crne Gore.

URA pozdravila ZABRANU radova na Ljuboviću: "Sada pristupiti sanaciji devastiranog brda"

Srijeda, 21.04.2021 | 15:52

Ministarstvo ekologije i urbanizma danas je zabranilo dalje radove na brdu Ljubović, nakon višednevnih protesta građana i javnih poziva Građanskog pokreta URA, kao jednog od konstituenata vlasti.

NAJSKUPLJI RAZVOD ikada: Bivša supruga ruskog oligarha dobila preko 500 MILIONA EURA

Srijeda, 21.04.2021 | 15:36

Bivša žena ruskog oligarha danas je u najskupljoj brakorazvodnoj parnici ikada dobila čak 453 miliona funti (504 miliona eura).   

Ministarstvo ZABRANILO GRADNJU saobraćajnice u podnožju Ljubovića

Srijeda, 21.04.2021 | 15:21

Urbanističko-građevinski inspektor Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma donio je rješenje kojim se investitotru “Agenciji za izgradnju i razvoj Podgorice” zabranjuje građenje saobraćajnice u podnožju Ljubovića.    

SEDAM ključnih GREŠAKA Superlige: Da li se zbog ovoga raspala nakon samo TRI dana?

Srijeda, 21.04.2021 | 15:15

Analitičari tvrde da je bila osuđena na propast...

Gest Glavnog grada Podgorice i kompanije Voli: Pokloni za sve ABA 2 učesnike

Srijeda, 21.04.2021 | 15:15

Svi učesnici završnog turnira ABA 2 lige u Podgorici izrazili su zadovoljstvo organizacijom takmičenja, koje se od ponedjeljka održava u našem glavnom gradu.

Promovisana monografija o 55 godina KIC-a “Budo Tomović”: "Zauvijek mlado srce kulture grada"

Srijeda, 21.04.2021 | 15:05

Jedna od naistaknutijih ustanova kulture u Crnoj Gori, Kulturno - informativni centar “Budo Tomović” upriličila je predstavljanje monografije “Semper iuvenis 2” - Zauvijek mlad, a u okviru obilježavanja značajnog jubileja - 55 godina uspješnog i plodnog rada ove institucije.

Planirani RADOVI NA MREŽI za petak 23. april

Srijeda, 21.04.2021 | 14:58

Zbog planiranih radova na mreži, u petak 23. aprila, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Đukanović o potpisivanju ugovora sa SPC: Moramo znati na šta se CG obavezuje

Srijeda, 21.04.2021 | 14:40

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, ocijenio je da je jako dobro što se primičemo potpisivanju ugovora sa SPC i podsjetio da je prethodna vlada potpisala ugovore sa vjerskim zajednicima.

Budite oprezni: Ove BAKSUZNE datume u 2021. trebalo bi da "PRESPAVATE"

Srijeda, 21.04.2021 | 14:26

Ono što astrolozi takođe predlažu tokom punog Mjeseca jeste da izbacite "smeće" iz kuće, misli, srca.

Njima sve sa novcem ide od ruke: TRI horoskopska znaka koja uvijek imaju NOVCA

Srijeda, 21.04.2021 | 14:06

Suđeno im je da uvijek imaju novac.