Subota, 06.03.2021 | 15:42
IZVOR: Mondo.rs

Novak pomiješao njen HIT sa "Jutro je", pa je ODUŠEVIO: "Bilo je vrlo simpatično, obožavam ga"

Izgleda da će još dugo da se prepričava lapsus srpskog asa.




Foto: Screenshot, youtube/ Wimbledon

I dalje se prepričava Noletov smiješni ispad.

Legendarni Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana otvario prestižni italijanski festival Sanremo uz pjesmu "Jutro je" Nade Topčagić,a prvi teniser planete Novak Đoković je ispod Ibrinog snimka na Instagramu napisao "Ah tugo,tugo".

Foto: Screenshot Instagram/iamzlatanibrahimovic

Jasno je da je as pogriješio numeru što je izazvalo opšte oduševljenje jer je Novak napravio takav lapsus, pa je tako i pjevačica koja izvodi pjesmu koje se Nole sjetio bila fascinirana.

Pjevačica Elma Sinanović je za Objektiv rekla kako je gest prvog reketa svijeta njoj bio veoma simpatičan i dodala da obožava Đokovića..

"Ćerka mi je poslala taj post i slatko sam se nasmijala. Bilo mi je to vrlo simpatično, pogotovo što se radi o našem Novaku, našem šampionu. Obožavam ga i zaista mi je čast što je uopšte pomenuo moje ime, a kamoli da sluša moju muziku", rekla je Elma koja bi kako je istakla rado zapjevala za Noleta kada god on poželi.

"Ako bih za nekog pjevala, to bi bilo za Novaka. Mnogo poštujem njegovu porodicu i njega, jer su svi oni ambasadori Srbije u svijetu, tako da, što se mene tiče, sad bih mu pjevala", rekla je pjevačica. 

Elmi ne smeta Đokovićev lapsus već ga karakteriše kao dobru reklamu.

"Vjerujem da mu je ta pjesma prvo pala na pamet, da je slušao prije ili da mu je ostala u pamćenju, pa je zato pogriješio. To mi ne smeta, pogotovo što smo Nada i ja koleginice dugi niz godina. Ovo prije posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, ali da mi je napravio reklamu, jeste", zaključila je vlasnica hita kojim se naš Nole slučajno "izblamirao".

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Nemojte da se RADUJETE, ali...": Zendaja objavila vijest koja je ODUŠEVILA sve njene fanove

Petak, 26.04.2024 | 18:36

Zendaja, koja je objavila svoj debitantski singl „Replay“ i istoimeni album još 2013. godine, je posljednjih godina dala prioritet glumi...

Kućni posao koji će vam POMOĆI kad ste pod STRESOM

Petak, 26.04.2024 | 18:20

Kad se ne osjećate najbolje, posebno je važno da ste ljubazni prema sebi, a svim se projektima bavite malim koracima.

Radnici Željezare PREKINULI PROTEST, isplata u ponedjeljak

Petak, 26.04.2024 | 18:11

Radnici Željezare prekinuli su protest nakon obećanja direktorice fabrike Nevenke Janković da će martovsku platu primiti u ponedjeljak.

POGLEDAJTE - Ovo je BINA ovogodišnjeg Eurosonga (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 18:06

Na službenom profilu Eurosonga predstavljena je BINA na kojoj će za dvije sedmice  nastupati izvođači iz 37 zemalja.

Alkaraz LAKO sa Ševčenkom - Teniset RUTINSKI do trećeg kola

Petak, 26.04.2024 | 17:57

Španski teniser Karlos Alkaras opravdao je ulogu favorita protiv Rusa koji predstavlja Kazahstan Aleksandra Ševčenka 6:2, 6:1 i plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu.

VJEROVALI ILI NE - TRČAO na maratonu i usput popio 25 ČAŠA VINA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 17:49

Društvenim mrežama širi se video snimak sa Londonskog maratona u kojoj se vidi kako jedan od učesnika pije vino, čašu za čašom.

Podgorica: Za Vaskrs NEMA gradskog prevoza, ovo su NOVE IZMJENE

Petak, 26.04.2024 | 17:45

Iz Gradskog prevoza obavijestili su građane da će tokom prazničnog perioda doći do izmjena u rasporedu rada linijskog prevoza.

FSCG SUSPENDOVAO igrača Koma zbog fizičkog napada na gledaoce

Petak, 26.04.2024 | 17:39

Disciplinska komisija FSCG suspendovala je igrača Koma Opeke Tejiri Mosesa zbog fizičkog napada na gledaoce po završetku utakmice sa Bokeljom u Kotoru.

Spajić: Uz turizam, hidroelektrane će biti stubovi EKONOMSKOG RAZVOJA

Petak, 26.04.2024 | 17:25

Predsjednik Vlade Milojko Spajić se tokom zvanične posjete Berlinu sastao sa vicekancelarom Njemačke i saveznim ministrom ekonomije i zaštite klime Robertom Habekom. Energetska tranzicija bila je u fokusu razgovora, a premijer Spajić je istakao da je to velika šansa Crne Gore.

Zvijezda serije "Vinova loza" ČEKA SINA - Glumac OTKRIO pol djeteta

Petak, 26.04.2024 | 17:18

Progovorio i o vjenčanju.