Nedjelja, 11.04.2021 | 19:29
IZVOR: cdm.me

"Nedostojno se ponašate funkciji koju obavljate jer lakomisleno saopštavate neistine građanima"

Premijer Zdravko Krivokapić je, izgubivši autoritet kod svojih ministara i skupštinske većine, očigledno ostao samo da vlada javnim proglasima, pisanim i usmenim obraćanjima, saopštio je savjetnik za odbranu i bezbjednost Predsjednika Veselin Veljović, u reagovanju na premijerovu tvrdnju da Veljović organizuje proteste i upravlja Patriotsko komitskim pokretom.




Foto: Uprava policije/Twitter screenshot; Gov.me/S. Matić (kolaž)

On poručuje da je te optužbe nedavno odbacio i zato današnju izjavu premijera shvata kao maliciozno prebacivanje odgovornosti za destabilizaciju države, koja je posljedica postupaka Krivokapićeve neznavene Vlade.

“Vi ste gospodine Krivokapiću izveli ljude na ulice, a ne Veselin Veljović. Vi ste uz sve probleme sa kojima se naša država suočava, kao prioritet postavili etnički inženjering na štetu Crnogoraca i manjinskih naroda. Zato, kada sljedeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest protiv vaših napora da po svaku cijenu obezdržavite Crnu Goru, promijenite njenu demografsku strukturu i uništite njeno građansko biće, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo – i naći ćete ga”, naveo je Veljović.

On je poručio Krivokapiću da se nedostojno ponašate funkciji koju obavlja jer saopštava građanima neistine u povodu važnih tema o kojima lakomisleno i euforično ali prije svega bez činjenica govori.

“Dakle, Crnogorske komitske i patriotske organizacije su legitimne i legalne grupe građana koji se bore za očuvanje Crne Gore i crnogorskog nacionalnog i građanskog identiteta. Ako vam je svaka istina kao ova da ja predvodim navedene organizacije onda građani ove države treba da budu ozbiljno zabrinuti kuda vaša nesposobna družina vodi ovu ponosnu državu”, istakao je Veljović.

On je dodao da je premijer već perpoznat kao osoba koja ne drži riječ pa od njega sve što kaže i nije važno i značajno jer to već niko ne doživljava za ozbiljno.

“Istina je da patriotske organizacije ne vodim, nijesam njihov član i nemam bilo kakve veze sa njihovim aktivnostima ali poštujem njihov rad uz uvjerenje da će ih biti sve više svakoga novog dana. Radije sa njima i jedan dan, nego sa dušmanina svega crnogorskog”, zaključio je Veljović.

KOMENTARI (10)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Martin
11.04.2021 19:41

Naprijed Veljoviću !!!!

4 8
Marko
11.04.2021 19:41

Veljoviću sve ti vjerujemo jer znamo da si ti oličenje poštenja. Pusti ove koji ti zavide na bogatstvu, oni misle da si ti nešto ukrao...A ti sve stanove i bogatstvo pošteno stekao kao i partijske kolege...

8 2
Znamo
11.04.2021 19:43

Veljovicu,znas ti dobro da je ovo istina, i da ti zoves tvoje clanove dps da ti organizuju patriotske skupove. Znas ti dobro o cemu prica krivokapic

10 2
Mirko i Slavko
11.04.2021 20:01

Vi nam neistine saopstavate trideset godina

9 1
M
11.04.2021 21:17

Srecom narod zna ko govori ustinu!

7 0
Tarzan
11.04.2021 23:20

Dzejn dje si mi ostavila majmuna ?

2 0
Sveto
11.04.2021 23:31

Veljovicu DRAGI. JA OBICNI GRESNIK HTIO BIH VAS ISPRAVITI...PATRIOTE I KOMITI I CASNI KARAKTERNI POSTENI NAROD OVE ZEMLJE KAO SVI NASI UMNI GRADJANI ....OPOMINJU PREMIJERA DA NESTO SMRDI U NJIGOVOM RADU NA STETU OVE DRZAVE...MENE DUSA I DUSA COVJEKA TO OSJECA ..NEMORAMO CUTI NIJEDNU INFORMACIJU ...ALI KAD USTANU CETINJANI PRVI ZA NESTO TO JE NAMA SVIMA SIGNAL....SVECI OPOMINJU NAROD..TA ENERGIJA BOZANSTVA ...PODIZE I OPOMINJE...SVAKI PUT JE BILO TAKO NECU OBJASNJAVATI...GRADJANI GRUPE PATRIOTA KOMITA OBICNI LJUDI KOJI OVU DRZAVU VOLE OPOMINJU...NE BRANIMO ONA JE NASE OGNJISTE OD BOGA...DRZAVA NACIJA I CRKVA...TE SILE SVJETOVNE NEMA KOJA TO MOZE PROMIJENITE...JESTE DA IDU TOME ALI VJERUJTE BICE SPRIJECENI OD BOZANSTVA...ISTO KAO SVAKA NAJEZDA KOJA JE KRENULA NA CG...JA O TOME NE MISLIM ...LEPI ODE ..DRUGI SE RAZBOLJE. TO SU GRESKE NA KOJE BOG OPOMINJE...AKO MI NE PRIZNAJEMO I POSTUJEMO COVJEKA..PRESJEDNIKA MI NE LICIMO COVJEKU NEGO DJAVOLU..TAKO BUDITE MIRNI BOZANSTVO DJELUJE KAD PRECERAMO BOZJU I ZVEKNE POSRED SRCA...ALI AKO MISLIMO DA SMO SILNI I PASE...GRDNO NAM SE PISE...ne od Covjeka vec od boga..

0 1
Pad
12.04.2021 00:09

Izadji Mala, izadji mala .. izadji bar na cas.. hahaha kako je dobro kad znas da se urusavas.. Jos Katnica da smijenimo i da svi dobijete po zaslugama...

3 0
Darko
12.04.2021 05:19

Ti si jedna najveća laž. Neka je srećna i slobodna vrna gora.

1 0
Pravdoljubac
12.04.2021 09:08

Ako premijer saopstava gradjanima neistine saopstite nam vi istinu:koliko imate stanova i vila,privatnih firmi,najskupljih auta,dje vam djeca studiraju,dje ljetuju i zimuju,kakvu gardarobu nose(D&G)dje su zaposljena(dok nasa sjede naZZCG)koliki vam je konto na racunu.....

0 0

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.