Nedjelja, 25.09.2022 | 17:36
IZVOR: blic.rs/ kurir.rs

Detalji sa SVADBE Mihajla Šaulića: 400 zvanica i dvije vjenčanice - Evo koliko su NOVCA izdvojili

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića i njegova trudna izabranica Marina Velimirović za nekoliko sati će izgovoriti sudbonosno "da".




Foto: Instagram, screenshot/saulicmihajlo

Mladenci su za vjenčanje izdvojili više od 70.000 eura. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 eura, dok su za dvije vjenčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 eura.

"Marina će nositi dvije vjenčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odijelo za Mihajla. Znam da su samo za vjenčanice dali 20.000 eura, uopšte nisu štjedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan", otkrio je dobro obaviješteni izvor blizak budućim mladencima.

"S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cijena za cio tim samo 1.500 eura",  objasnio je on.

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvjetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema riječima izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica.

Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cijena po osobi 120 eura.

"Uzbuđena sam jako, teku poslednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Pripreme za vjenčanje traju od jutros, svi su ovdje, a mladenci su u hotelu gdje će se i spremati", rekla je Goca na početku.

"U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se miješaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", zaključila je Goca za Kurir.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
😜😜😜
26.09.2022 09:52

Kupio 2 vjenčanice jer ženi dvije žene .

1 0

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.