Petak, 21.04.2023 | 13:33
IZVOR: Kolektiv.me

MEDALJE za crnogorske bodibilding i fitnes takmičare na Evropskom kupu

Na Evropskom bodibilding i fitnes kupu – 2023 IFBB EUROPEAN CUP, održanom 15. i 16. aprila u Tirani, Albanija, naši reprezentativci ostvarili su izuzetne rezultate.




Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

2023 IFBB European Cup je održan u Kongresnoj palati u Tirani i bio je otvoren za sve IFBB/EBFF pridružene nacionalne federacije iz Evrope. Organizator (Bodibilding i fitnes federacija Albanije) se pobrinuo da cio događaj bude na najvišem nivou. 26 IFBB Elite Pro kartica je bilo dostupno za osvajanje u 12 divizija.

Predsjednik Svjetske bodibilding i fitnes federacije – IFBB dr Rafael Santonja je prisustvovao događaju, kao i izvršni direktor IFBB i predsjednik Balkanske bodibilding i fitnes federacije Gabriel Sebastian Toncean.

Bodybuilding i fitness savez Crne Gore su predstavljali: predsjednik saveza Dražen Vujošević, PR menadžer Vladan Lakić, selektor Srđan Vukićević i takmičari/ke Almedin Bahović, Đorđije Radonjić, Sanja Krnić, Milica Knezić, Azra Šukurica i Nikoleta Vušurović.

"Naša reprezentacija je osvojili dva zlata, tri srebra i jedno četvrto mjesto, što predstavlja jedan od najboljih rezultata u istoriji crnogorskog bodibildinga i fitnesa. Takmičar Đorđije Radonjić zauzeo je prvo mjesto u kategoriji Men's Games Classic Bodybuilding Open. Zlatnu medalju Crnoj Gori donio je i takmičar Almedin Bahović, nastupivši u kategoriji Men's Wheelchair Bodybuilding Open", saopšteno je iz Bodibilding i Fitnes Saveza Crne Gore.

Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

Izuzetan plasman u jakoj konkurenciji kategorije Women's Bikini Over 169 cm ostvarila je takmičarka Milica Knezić, zauzevši sjajno drugo mjesto. Četvrto mjesto u pomenutoj kategoriji pripalo je takođe našoj takmičarki, Nikoleti Vušurović.

"Srebro je donijela i takmičarka Azra Šukurica, koja je nastupila u kategoriji Women's Bikini up to 169 cm. Odličan rezultat u kategoriji Master Women's Bikini 35 Years & Over Open ostvarila je takmičarka Sanja Krnić, zauzevši drugo mjesto. Organizacija Evropskog kupa u Albaniji je dokaz da IFBB nastavlja da raste sa pridruženim nacionalnim federacijama iz cijelog svijeta, ulažući u takmičenja na visokom nivou i dajući sjajnu platformu za amatere i profesionalne sportiste da se prikažu u najboljem svijetlu. Ovo takmičenje je bila i savršena prilika za sportiste da se pripreme za prestižno IFBB Evropsko prvenstvo 2023, koje će se održati od 03. do 08. maja u Španiji (Santa Susanna)", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DVOSTRUKO RUMENILO - Proljećni TREND koji će DAME OBOŽAVATI (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:13

Umjesto klasičnog konturisanja lica puderom i bronzerom, sada je tu novi trend - dvostruko rumenilo.

Anđušić: POVLAČANJE odluke o prinudnoj upravi u Šavniku, USLOV za dalje razgovore

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:03

Dijalog predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku biće održan sjutra počeće sjutra.

Slavna pjevačica više ne roni suze zbog Pikea - Šakira SPREMNA za NOVU LJUBAV: "Ne mogu da..."

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:54

Bila sam svjedok ljubavi, ali ja nisam imala tu sreću.

Kako i IZBJEĆI česte GREŠKE u farbanju USKRŠNJIH JAJA i postići SAVRŠENE BOJE?

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:40

Svaka domaćica želi da njena uskršnja jaja izgledaju besprekorno obojena.

Marstjepović: Demokrate da UPOZNAJU javnost da imaju NOVOG opozicionog lidera u Baru

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:32

Iako veoma nevješto i manipulativno, kroz njima svojstvena duhovita saopštenja i objavama njihovog Barskog neđeljnika, pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa veoma važnih teme kakva je svakako Prostorni plan Crne Gore i dalji razvoj našeg grada, Demokrate Bar se moraju suočiti sa činjenicom da svojim postupcima i djelovanjem, otvoreno podržavaju uništenje grada kroz podršku izgradnje gasne elektrane, kroz podršku uništenja čak osam crmničkih sela i njihovih kulturno-istorijskih spomenika i podršku otvaranju novih kamenoloma, za koja danas tvrde da predstavljaju osnovu za razvoj i otvaranje novih radnih mjesta, tvrdi odbornica DPS-a u Skupštini opštine Bar Andrea Marstjepović.

Sve vrijeme POGREŠNO pijemo VINO? Pravilo 20/20 koji će goste ODUŠEVITI

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:17

Držati bijelo u hladnjaku, a crveno u ormaru, pravila su kojih se mnogi pridržavaju kada je vino u pitanju.

PREMINULA djevojčica kojoj je ispunjena želja da upozna Tejlor Svift - Njen otac objavio POTRESNU PORUKU (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:06

Djevojčica koja je napravila jedan od najzapaženijih trenutaka sa australijske turneje popularne pjevačice Tejlor Svift, umrla je samo nekoliko nedjelja nakon što je upoznala slavnu zvijezdu.

Sastanak o pronalaženju RJEŠENJA za krizu u Šavniku u PONEDJELJAK u Skupštini

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:00

Sastanak predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku, zakazan je za sjutra u Skupštini Crne Gore.

Rajković: U Jelovoci ZAPLIJENJENI trupci, biće van dometa šumokradica

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:45

Današnjom zaplijenom bespravno posječene građe u Jelovici u Beranama, uspješno je započela borba protiv bezakonja i anarhije koja je vladala na tom području, saopštili su iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima. 

Zvijezdi Netfliksa u 26. godini DIJAGNOSTIKOVAN RAK

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:34

Heri Džovsej  koji se proslavio učešćem u popularnom Netflixovom rijalitiju "Too Hot to Handle", na društvenim mrežama objavio je da mu je dijagnostifikovan  rak kože.