Nedjelja, 13.08.2023 | 21:05
IZVOR: grand.nova.rs

Oni su najveći PESIMISTI Zodijaka: Četiri ZNAKA kriju mračnu stranu

Dok neki horoskopski znaci teže optimizmu i vedrini, drugi vide svijet u malo tamnijim tonovima i teško im je da pronađu svijetlo na kraju tunela.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Ova četiri horoskopska znaka slove kao najveći pesimisti.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj dubokoj intuiciji i emocionalnoj osjetljivosti. Zbog te osjetljivosti često su skloni preispitivanju situacija i traženju dubljeg značenja. Ova tendencija može ih dovesti do pesimističnog pogleda na svijet jer često vide ono što drugima promakne. Škorpije se mogu osjećati kao da nose težinu svijeta na svojim ramenima, što može uzrokovati osjećaj nesigurnosti i sumnje.

Jarac

Jarčeve se često veže uz disciplinu, odgovornost i tradiciju. Zbog ovih karakteristika, imaju realističan i pragmatičan pristup životu. Ali ta realnost ponekad može preći u pesimizam. Jarčevi teže analiziranju svih mogućih ishoda situacije, a to može rezultirati tendencijom da se više fokusiraju na negativne ishode nego na pozitivne. Oni žele biti spremni na najgore kako bi bili sigurni da će se snaći u svakoj situaciji.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj pažljivosti, analitičnosti i perfekcionizmu. Dok ove karakteristike često rezultiraju odličnim radnim navikama i pažnjom prema detaljima, takođe mogu uzrokovati tendenciju da se previše fokusiraju na nedostatke i greške. Djevice često analiziraju svaku situaciju do najsitnijeg detalja, a njihova narav može ih dovesti do zaključka da stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i snažnoj povezanosti s prošlošću. To često može rezultirati osjećajem nostalgije za boljim vremenima ili teskobom zbog budućnosti. Rakovi su osjetljivi i empatični, što znači da osjećaju i preuzimaju emocije drugih. Ako su okruženi negativnošću ili pesimizmom, i sami postaju takvi, prenosi Luftika.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

CNP: Predstava "Posjeta" na Velikoj sceni

Petak, 10.05.2024 | 12:55

Predstava “Posjeta” nastala prema tekstu “Posjeta stare dame”, Fridriha Direnmata u režiji Aleksandra Morfova, biće izvedena u subotu 11. maja na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 20 sati.

Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa

Petak, 10.05.2024 | 12:53

Jedna od najvećih, a potvrđeno i najomiljenijih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi Visa Fusion i ove godine donosi jedinstvenu kombinaciju zvukova iz svijeta, regiona i zemlje.

Datum rođenja otkriva da li ćete imati sreće: Ljudi koji su rođeni u ovom mjesecu su posebni

Petak, 10.05.2024 | 12:45

Tvrdoglavost je ono što ih sve karakteriše ma koliko se oni trudili to da poreknu. Radiće šta žele kad god oni to žele. Psihološki i emocionalno su jako stabilni, veliki su sanjari i motivatori. Imaju kratak fitilj i obožavaju da putuju. Krasi ih savršen izgled i vrlo su pametni.

Knežević: Spajić do idućeg petka da dostavi prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu

Petak, 10.05.2024 | 12:19

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević pozvao je premijera Milojka Spajića da do idućeg petka dostavi predlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Četiri FRIZURE koje žene u PEDESETIM godinama treba da izbjegavaju: Učiniće da izgledate starije

Petak, 10.05.2024 | 11:35

Poslušajte savjete stručnjaka i izbjegavajte ove frizure.

Zašto su djeca u Danskoj toliko empatična? Na ovaj način postaju srećnije odrasle osobe

Petak, 10.05.2024 | 11:19

Možda bi aktivno učenje empatije kod djece, po uzoru na Dansku, u budućnosti od njih stvorilo srećnije odrasle osobe.

Sud prihvatio zahtjev: Saši Čađenoviću sudiće u odvojenom postupku

Petak, 10.05.2024 | 10:52

Sudski postupak protiv bivšeg specijalnog tužioca Saše Čađenovića odvojen je od postupka u kojem je prvooptuženi Radoje Zvicer sa još 10 osoba.

Skandal na pomolu: Osvanuli rezultati glasanja na Еvroviziji?

Petak, 10.05.2024 | 10:38

Na društvenim mrežama dijele se snimci na kojima se vidi da je italijanska televizija navodno emitovala rezultate glasova na Еvroviziji.

EPCG - Pogonski potpuno spremna i pouzdana Perućica ulazi u 65. godinu rada

Petak, 10.05.2024 | 10:35

Hidroelektrana „Perućica“ u nedjelju, 12. maja, obilježava 64 godine postojanja i uspješnog doprinosa crnogorskom elektroenergetskom sistemu.

Manastir Ostrog donirao 15.000 eura bolnici u Brezoviku

Petak, 10.05.2024 | 10:20

Donacija...