Ponedjeljak, 14.08.2023 | 17:11
IZVOR: magazin.novosti.rs

Za dva dana počinje MLAD MJESEC u lavu -Spremite se za NOVE POČETKE i velike ŽIVOTNE ISKORAKE

Mlad Mjesec u Lavu je dramatičan i omogućava nam nove, produktivne početke u ljubavi, ali i u poslu.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

 Sredina avgusta nam nudi drugu šansu, možemo započeti nove životne projekte svjesni sebe i svojih kvaliteta.

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti u retrogradnom kretanju, a kada se u Lavu pojavi mlad Mjesec dešavaju se posebno intenzivne promjene. Formiraju se kvadrati, intenzivan i stresan aspekt sa Plutonom i Neptunom koji će dovesti u pitanje naše unutrašnje ja i podstaći nas da svoje loše navike pretvorimo u produktivne. Možemo li to da uradimo?

Jasno vam je da će na ljubavnom planu biti previranja u pogledu toga da li starom partneru treba dati novu šansu, da li je veza u kojoj smo stabilna, šta zaista želimo... Moramo nešto da promjenimo, a ne znamo tačno kako, što može stvoriti duboku frustraciju.

Najbolji savjet je da ćutite, slušate partnera i pokušajte da jedno drugo podržite na putu ka uspjehu.

Kada je Mjesec u stabilnom znaku poput Lava, zajednički težimo stabilnosti i jasno definisanim odnosima. Ovog puta, zbog tranzita drugih planeta, fokus će biti na nama umjesto na okruženju, zapitaćemo se šta zaista želimo i postaviti ciljeve za naredne godine.

Tokom avgusta mnogi parovi mogu da ispolje želju za djetetom, a mnogi koji su se razdvojili u proteklom periodu mogu da shvate da im je samo potreban odmor i rad na pomirenju. Jednostavno, kao da nam treba neka vrsta odmora i formiranja zajedničkih ciljeva koji će nas u budućnosti ponovo zbližiti.

Umjesto da očajavamo i nalazimo stvari koje nisu dobre, vrijeme je da se zauzmemo za sebe. Donosimo poštene odluke i formiramo ciljeve, a sve da bismo počeli da ih ostvarujemo u prvoj polovini septembra, kada Merkur završi svoj retrogradni hod.

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za lični napredak?

Mlad Mesec u Lavu će vas povezati sa osobom prema kojoj gajite iskrena osećanja, dati vam šansu da na intenzivniji i konkretniji način započnete određene veze. Na vama je da prepoznate energiju i iskoristite prednosti ovog tranzita!

Osim poboljšanja odnosa, ovo je period kada možete raditi i na ličnom napretku. Da li postoji nešto što želite da radite već duže vreme, a ne nalazite vremena za tu aktivnost? Ovo je znak da krenete!

Kako iskoristiti energiju mladog Mejseca u Lavu za poslovne aktivnosti?

Mlad Mjesec u Lavu budi u nama želju za dobrim materijalnim statusom, liderskim pozicijama, kao i formiranjem sopstvenog posla. Razmislite o tome kako možete da unovčite svoje znanje? Kako možete dodatno doprineti kućnom budžetu? Kako formirati projekte koji zavise isključivo od vas?

Moramo imati na umu da retrogradne planete mogu uticati na nas tako da se upuštamo u sitne poslovne probleme, iznerviramo se na poslovnom sastanku ili iznenadimo uobičajenim komentarima na koje ranije nismo reagovali. Zbog svega toga ćemo se na kraju dana osjećati loše i umorno, zato se fokusirajte na sebe i projekte koji vam mogu pružiti svijetlu budućnost.

Fokusirajte se na produktivnu komunikaciju, jasno se izrazite i kada se ukaže prilika, predstavite svoja kreativna rješenja i ideje. Okruženje će ih prepoznati i u narednom periodu zaista ćete moći da profitirate!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Oblačno, sa SUNČANIM intervalima - Petak u znaku ovih TEMPERATURA

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:06

U petak nas očekuje pretežno  oblačno vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Abazović: Ljudi sa kojima je Spajić sarađivao SPREMNI i da ustupe zvaničnu komunikaciju

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:01

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je, u vezi sa pitanjima na koje mu predsjednik Vlade Milojko Spajić nije odgovorio na današnjem premijerskom satu, da Spajić „savršeno dobro zna“ o čemu on priča i da te informacije nije mogao dobiti od nadležnih organa u Crnoj Gori niti od prijatelja u regionu.

RECEPT za brzi biskvit s trešnjama koji nikome nikad nije propao

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:42

Priroda nas časti brojnim ukusnim voćem, a na počektu sezone mnogi se najviše raduju prvim trešnjama. Ljubitelji trešanja žele ih iskoristiti na sve moguće načine, a jedan od prijedloga je i ovaj jednostavan biskvit koji se brzo priprema i još brže nestaje s tanjira.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Zašto NE TREBA da čistite uši štapićima s vatom

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:22

Korišćenje pamučnog štapića za čišćenje ušiju je dobro, ali ljekari upozoravaju da to zapravo čini više štete nego koristi.

POGLEDAJTE - Zgrade Vlade Crne Gore i Ministarstva evropskih poslova osvijetljene BOJAMA Evropske unije

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:07

Povodom Dana Evrope koji se obilježava  9. maja. 

Milatović: Uprkos suočavanju sa unutrašnjim izazovima, moramo biti USMJERENI ka evropskom horizontu

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:57

Aktuelni trenutak predstavlja prekretnicu u pregovaračkom procesu i očekujem da će svi politički i društveni činioci, još odlučnije raditi na ispunjenju zadataka koji vode ka punopravnom članstvu Crne Gore u EU do 2028. godine, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na svečanosti povodom obilježavanja 9. maja - Dana Evrope u organizaciji Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Hrvatski predstavnik na Evroviziji se oglasio EMOTIVNOM PORUKOM - "Sjećam se kad sam pisao pjesmu u svojoj MALOJ SOBI"

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:52

Baby Lasagne  se oglasio na Instagramu uz snimak prepune Malmo Arene u kojoj su svi u glas pjevali njegovu pjesmu u polufinalu Evrovizije.

Vuković: "Mizogini i nevaspitani komentari Milovića prema poslanici Novaković Đurović pokazuju da NIJE DOSTOJAN funkcije koju obavlja"

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:37

"Mizogini i nevaspitani komentari ministra Milovića su pokazatelj njegove nemoći i samo još jedan u nizu dokaza da nije dostojan funkcije koju obavlja, a za koju prima platu od svih građanki i građana Crne Gore", saopštila je potpredsjednica URE Milena Vuković.

Da li GENETIKA utiče na to kog će POLA biti vaše dijete? Evo šta kažu istraživanja

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:30

Da li je pol određen genetikom?

Podnijete KRIVIČNE PRIJAVE: OSUMNJIČENI da su ispalili 25 hitaca ispred lokala u Golubovcima

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:25

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, sprovodeći intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti, podnijeli su krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv dva lica koja se sumnjiče za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.