Srijeda, 16.08.2023 | 12:51
IZVOR: zadovoljna.rs

NAJHRABRIJI horoskopski znak upoznaće u naredne dvije nedelje SUDBINSKU OSOBU, a danas je za njih dan D

Mladi Mjesec u vatrenom Lavu pojaviće se 16. avgusta 2023. tačno u 10.48 i donosi početak novog Mjesečevog ciklusa.

 

 




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovaj mladi Mjesec nosi snažnu energiju i, iako će svi znakovi Zodijaka osetiti njegovu snagu, pet znakova će posebno biti pod jačim uticajem. Jeste li među njima?

Lav
Mladi Mjesec će jako uticati na vaš znak, pogotovo ako ste rođeni između 14. i 18. avgusta. To znači da se događaj odvija blizu vašeg Sunca u natalnoj karti.

Mlad Mjesec vam može donijeti neku vrstu strastvene veze, poput bljeska. Ne očekujte ništa ozbiljno od ovih veza, ali one su svakako karmičke i možda su vam date da poradite na samopouzdanju.
Vjerovatno ćete upoznati važnu osobu u sljedeće dvije nedelje nakon mladog Meseca – posmatrajte one koji se pojavljuju u vašem životu. To bi mogle biti i vaše stare ljubavne priče.

Vodolija
Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem partnerskom sektoru, u dodiru s vašim vladarom Uranom. To znači da se vašem objektu ljubavi mogu dogoditi neobične stvari. Na primjer, može se pojaviti u nekom čudnom svijetlu ili će se uopšteno stvoriti neka vrsta neadekvatne priče o njegovoj profesiji, karijeri ili imidžu.

Takođe, vaši šefovi mogu imati ideju da preinače vaš ugovor o radu, pa je bolje da odmah razgovarate o finansijskim aspektima – oni mogu biti mutni. Sve u svemu, mladi Mjesec će vas dotaći preko vašeg ljubavnog partnera ili klijenata, kolega ili pretplatnika, a vi ćete posmatrati ne baš normalne odluke s njihove strane.

Na primjer, partner može odlučiti da proda kuću ili izvede nesvakidašnje promjene.

Vaga
Mladi Mjesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i zajednice, što znači da biste se 16. avgusta mogli naći na nekom događaju gdje ćete nekoga posebnog upoznati. Moguća je čak afera ili romansa s nekim od vaših kolega.

Generalno, s mladim Mjesecom počinje novi ciklus vašeg ulaska u neku interesnu ekipu. To može biti maraton, trening, nekakav čet ili nešto vezano za društvene mreže.

 
Možda postoje neki interesi u ovoj zajednici – tarot, numerologija, astrologija, rješenje snova, travarstvo ili neobično kuvanje. Inače, za kreativne ljude ovo je izvrstan mlad Mjesec – možete se na zanimljiv način promovisati na društvenim mrežama.

Bik
Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem stambenom sektoru, ali može biti povezan i s temom ljubavi. Na primjer, odlučite započeti život s osobom koju volite ili unajmite stan bliže njenoj kući. Takođe postoji mogućnost da vam zbog uticaja energije mladog Mjeseca padne na pamet neka ne baš adekvatna ideja o nekretninama – možete se odlučiti na novčano ulaganje u stan koji ćete uskoro prodati – ta se ulaganja neće isplatiti.

 
Što se ljubavi tiče, možete upoznati nekoga ko vam je blizu ili biste čak mogli upoznati nekoga preko svojih roditelja.

Rak
Mladi Mjesec događa se u vašem finansijskom sektoru, što znači da biste mogli biti upleteni u neku neobičnu situaciju zarade. Na primjer, vaša zarada može biti povezana s temom nečeg čarobnog, ali u isto vrijeme nema sasvim odgovarajući podtekst.

Takođe vam može biti ponuđeno da uložite u neku vrstu digitalnog projekta koji se odnosi na ljepotu, magiju ili finansije. Ako ulažete novac, budite oprezni – možda vam se neće vratiti.

Venera vlada stambenim sektorom u vašoj karti, tako da postoji mogućnost ulaganja u kuću, ali na kraju u oktobru možete zažaliti.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 10.05.2024 | 22:22

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Kavarić: NE POSTOJE osnove za pritvor Kneževiću, u Londonu spašavao sebi život

Petak, 10.05.2024 | 22:15

Osnove za pritvor predsjedniku Atlas grupe ne postoje i može se predložiti jemstvo kako bi se Duško Knežević branio sa slobode, smatra advokat Dalibor Kavarić.

Ferel: "Ovo je liga bez integriteta, sudije varaju za dva ista tima"

Petak, 10.05.2024 | 22:08

Plemejker Budućnost Volija Jogi Ferel je imao kratku i jasnu poruku nakon majstorice polufinala AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.

KK Budućnost nakon meča sa Partizanom: "Sve je JASNO"

Petak, 10.05.2024 | 22:00

Košarkaši Budućnost Volija večeras su u Beogradu poraženi od Partizana (100:84) i nisu uspjeli da izbore plasman u finale Admiralbet ABA lige.

Žakelj: Isključenje Ferela PRELOMILO meč, PONOSAN sam ekipu

Petak, 10.05.2024 | 21:50

Budućnost je tri četvrtine bila ravnopravan rival Partizanu i sanjala iznenađenje. Ipak,nekoliko diskutabilnih osudijskih odluka u trećoj četvrtini rasprišlio je san o finalu ABA lige.

Flašu i pivo imate, ali nemate zatvarač? Možete ga otvoriti i - PAPIROM (VIDEO)

Petak, 10.05.2024 | 21:41

Pored papira, postoji i čitav niz alternativnih opcija za otvaranje flaše.

UDES u Podgorici - POVRIJEĐEN motociklista

Petak, 10.05.2024 | 21:35

Udes!

Sjajan TRIK kako da NE BOLE noge u štiklama

Petak, 10.05.2024 | 21:01

Štikle su divne iako ima niz ravnih varijanti.

Đoković SAVLADAO Mutea za uspješnu premijeru u Rimu

Petak, 10.05.2024 | 20:47

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković savladao je Francuza Koernatana Mutea u dva seta 6:3, 6:1, na startu mastersa u Rimu.

Ficdžerald: Knežević NE SMIJE da bude u pritvoru, bez GARANCIJE nije smio da bude izručen

Petak, 10.05.2024 | 20:41

Advokat Duška Kneževića ocijenio je nakon posjete pritvorenom predsjedniku Atlas grupe da je njegov klijent veoma borbenog duha.