Četvrtak, 17.08.2023 | 10:03
IZVOR: grand.nova.rs

PRIPREMITE SE - Mlad Mjesec donosi PREOKRET, jedan znak će blistati zbog NOVE LJUBAVI

Mladi Mjesec u vatrenom Lavu pojaviće se 16. avgusta 2023. tačno u 10.48 i donosi početak novog Mjesečevog ciklusa.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Ovaj mladi Mjesec nosi snažnu energiju i, iako će svi znakovi Zodijaka osjetiti njegovu snagu, pet znakova će posebno biti pod jačim uticajem. Jeste li među njima?

LAV

Mladi Mjesec će jako uticati na vaš znak, pogotovo ako ste rođeni između 14. i 18. avgusta. To znači da se događaj odvija blizu vašeg Sunca u natalnoj karti. Mlad Mjesec vam može donijeti neku vrstu strastvene veze, poput bljeska. Ne očekujte ništa ozbiljno od ovih veza, ali one su svakako karmičke i možda su vam date da poradite na samopouzdanju.

Vjerovatno ćete upoznati važnu osobu u sledeće dve nedjelje nakon mladog Mjeseca – posmatrajte one koji se pojavljuju u vašem životu. To bi mogle biti i vaše stare ljubavne priče.

VODOLIJA

Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem partnerskom sektoru, u dodiru s vašim vladarom Uranom. To znači da se vašem objektu ljubavi mogu dogoditi neobične stvari. Na primjer, može se pojaviti u nekom čudnom svjetlu ili će se uopšteno stvoriti neka vrsta neadekvatne priče o njegovoj profesiji, karijeri ili imidžu.

Takođe, vaši šefovi mogu imati ideju da preinače vaš ugovor o radu, pa je bolje da odmah razgovarate o finansijskim aspektima – oni mogu biti mutni.

Sve u svemu, mladi Mjesec će vas dotaći preko vašeg ljubavnog partnera ili klijenata, kolega ili pretplatnika, a vi ćete posmatrati ne baš normalne odluke s njihove strane.

Na primjer, partner može odlučiti da proda kuću ili izvede nesvakidašnje promene.

VAGA

Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Mladi Mjesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i zajednice, što znači da biste se 16. avgusta mogli naći na nekom događaju gdje ćete nekoga posebnog upoznati. Moguća je čak afera ili romansa s nekim od vaših kolega.

Generalno, s mladim Mjesecom počinje novi ciklus vašeg ulaska u neku interesnu ekipu. To može biti maraton, trening, nekakav čet ili nešto vezano za društvene mreže.

Možda postoje neki interesi u ovoj zajednici – tarot, numerologija, astrologija, rešenje snova, travarstvo ili neobično kuvanje. Inače, za kreativne ljude ovo je izvrstan mlad Mjesec – možete se na zanimljiv način promovisati na društvenim mrežama.

BIK

Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem stambenom sektoru, ali može biti povezan i s temom ljubavi. Na primjer, odlučite započeti život s osobom koju volite ili unajmite stan bliže njenoj kući.

Takođe postoji mogućnost da vam zbog uticaja energije mladog Mjeseca padne na pamet neka ne baš adekvatna ideja o nekretninama – možete se odlučiti na novčano ulaganje u stan koji se neće isplatiti.

Što se ljubavi tiče, možete upoznati nekoga ko vam je blizu ili biste čak mogli upoznati nekoga preko svojih roditelja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SAVJET ljekara - Ovo je najbolje bobičasto voće za ZDRAVLJE SRCA i BOLJI SAN

Petak, 10.05.2024 | 13:26

Bobičasto voće nije samo izvrsnog ukusa, već donosi i nevjerovatne dobrobiti za naše zdravlje.

"Moja djeca nemaju telefone": Jelena Đoković o vaspitanju Tare i Stefana

Petak, 10.05.2024 | 13:23

Jelena Đoković je otkrila da Tara i Stefan još uvijek nemaju mobilni telefon.

CNP: Predstava "Posjeta" na Velikoj sceni

Petak, 10.05.2024 | 12:55

Predstava “Posjeta” nastala prema tekstu “Posjeta stare dame”, Fridriha Direnmata u režiji Aleksandra Morfova, biće izvedena u subotu 11. maja na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 20 sati.

Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa

Petak, 10.05.2024 | 12:53

Jedna od najvećih, a potvrđeno i najomiljenijih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi Visa Fusion i ove godine donosi jedinstvenu kombinaciju zvukova iz svijeta, regiona i zemlje.

Datum rođenja otkriva da li ćete imati sreće: Ljudi koji su rođeni u ovom mjesecu su posebni

Petak, 10.05.2024 | 12:45

Tvrdoglavost je ono što ih sve karakteriše ma koliko se oni trudili to da poreknu. Radiće šta žele kad god oni to žele. Psihološki i emocionalno su jako stabilni, veliki su sanjari i motivatori. Imaju kratak fitilj i obožavaju da putuju. Krasi ih savršen izgled i vrlo su pametni.

Knežević: Spajić do idućeg petka da dostavi prijedlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu

Petak, 10.05.2024 | 12:19

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević pozvao je premijera Milojka Spajića da do idućeg petka dostavi predlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Četiri FRIZURE koje žene u PEDESETIM godinama treba da izbjegavaju: Učiniće da izgledate starije

Petak, 10.05.2024 | 11:35

Poslušajte savjete stručnjaka i izbjegavajte ove frizure.

Zašto su djeca u Danskoj toliko empatična? Na ovaj način postaju srećnije odrasle osobe

Petak, 10.05.2024 | 11:19

Možda bi aktivno učenje empatije kod djece, po uzoru na Dansku, u budućnosti od njih stvorilo srećnije odrasle osobe.

Sud prihvatio zahtjev: Saši Čađenoviću sudiće u odvojenom postupku

Petak, 10.05.2024 | 10:52

Sudski postupak protiv bivšeg specijalnog tužioca Saše Čađenovića odvojen je od postupka u kojem je prvooptuženi Radoje Zvicer sa još 10 osoba.

Skandal na pomolu: Osvanuli rezultati glasanja na Еvroviziji?

Petak, 10.05.2024 | 10:38

Na društvenim mrežama dijele se snimci na kojima se vidi da je italijanska televizija navodno emitovala rezultate glasova na Еvroviziji.