Četvrtak, 17.08.2023 | 15:01
IZVOR: informer.rs

Sunce u Djevici - Moćan astro period za OVE ZNAKE ZODIJAKA

Sunce, planeta vitalnosti, 23. avgusta ulazi u zemljanu Djevicu, gdje će se zadržati do 23. septembra.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Djevica je šesti znak zodijaka i povezana je s elementom Zemlje, što ukazuje na praktičnost, analitičnost i sklonost detaljima. Kada Sunce zauzima ovaj položaj u horoskopu, to označava da je osoba rođena s osobinama karakterističnim za energiju Djevice.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Sunca u Djevici:

Analitičnost

Osobe s ovim položajem Sunca često su veoma analitične. Vole razbijati stvari na manje djelove, istraživati detalje i pažljivo pristupiti problemima.

Perfekcionizam

Skloni su težiti savršenstvu i nastoje postići visoke standarde u svemu što rade. Mogu biti kritični prema sebi i drugima zbog nedostataka.

Praktičnost

Ove osobe obično imaju izražen osjećaj za praktičnost i funkcionalnost. Fokusirane su na stvarnost i obično ne lutaju u oblacima.

Analitički um

Imaju tendenciju da razmišljaju logično i racionalno. Njihov um je dobar u razbijanju problema na manje djelove radi boljeg razumijevanja.

Organiziranost

Sunce u Djevici obično podstiče organizirane navike. Vole red, strukturu i planiranje.

Briga o zdravlju

Zdravlje i dobrobit često su važni za osobe sa Suncem u Djevici. Skloni su voditi brigu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Skromnost

Ove osobe obično ne traže javnu pažnju ili slavu. Radije rade u pozadini, dajući svoj doprinos na praktičan i efikasan način.

Osjetljivost na detalje

Njihova pažnja usmjerena je prema sitnicama koje drugi možda ne primjećuju. Ovo ih čini dobrim istraživačima, analitičarima i radnicima koji su odgovorni za precizne zadatke.

Stidljivost

Ponekad osobe s ovim položajem Sunca mogu biti stidljive ili rezervirane, posebno kad je u pitanju iskazivanje svojih emocija ili mišljenja.

Sunce u Djevici najsnažnije će uticati na Bikove, Djevice i Jarčeve. Neće prijati Strijelčevima, Blizancima i Ribama.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Crna Gora DOMAĆIN Samita lidera Zapadnog Balkana i EU 16. maja

Petak, 10.05.2024 | 16:21

Samit lidera Zapadnog Balkana i Evropske unije održaće se u četvrtak  16. maja u Kotoru (Hotel Hyatt Blue Bay), tokom koga će lideri zemalja regiona, predstavnici Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država razmatrati Plan rasta za Zapadni Balkan.

Kedman: Postoji OPASNOST za ličnu bezbjednost Duška Kneževića

Petak, 10.05.2024 | 16:15

Advokat predsjednika Atlas grupe, Tobi Kedman, ponovio je veliko strahovanje za bezbjednost Duška Kneževića ali i zbog uslova u kojima boravi u pritvoru.  

Mandić ODLIKOVAO Metodija "najvećim stranačkim odlikovanjem": "Za predanu BORBU za prava srpskog naroda u Crnoj Gori"

Petak, 10.05.2024 | 16:03

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić odlikovao je episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija "najvećim stranačkim odlikovanjem" – ordenom Marka Dakovića.

ANKETA: Da li OČEKUJETE da će do kraja godine PROSJEČNA ZARADA u Crnoj Gori biti 1.000 EURA?

Petak, 10.05.2024 | 15:51

Premijer Crne Gore  Milojko Spajić tokom jučeršnjeg premijerskog sata najavio da će do kraja godine prosjačna plata biti 1.000 .

Živković i Bugenhut: Najavljena rekonstrukcija Vlade može doprinijeti dodatnoj DESTABILAZACIJI političkih prilika

Petak, 10.05.2024 | 15:46

Predsjednik DPS Danijel Živković sastao se danas sa ambasadorkom Belgije u Crnoj Gori Kati Bugenhut, i tom prilikom izrazio zadovoljstvo susretom i nastavkom interesovanja Ambasadorke o stavovima DPS-a, koja kao državotvorna partija čvrsto ostaje na stanovištu da evropska budućnost Crne Gore i Zapadnog Balkana nema alternativu.

Budva: KRIVIČNA PRIJAVA protiv dvije STRANE državljanke -OSUMNJIČENE za krađu

Petak, 10.05.2024 | 15:28

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, identifikovali i procesuirali dva lica, državljanke Bosne i Hercegovine zbog krivičnog djela krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Počinje SNIMANJE druge sezone serije "Srijeda": Ko odlazi, a ko dolazi?

Petak, 10.05.2024 | 15:21

Velike promJene u glumačkoj ekipi. 

Potez Selene Gomez nakon objave o TRUDNOĆI Hejli Biber izazvao BURU na mrežama (FOTO)

Petak, 10.05.2024 | 15:09

Nakon najljepših vijesti koje su stigle iz doma Biberovih, fanovi se pitaju šta radi i kako se osjeća pjevačica i glumica Selena Gomez.

Da li je ZDRAVO PITI vodu iz FLAŠE tokom ljetnjih dana? (VIDEO)

Petak, 10.05.2024 | 15:03

Dr Saurab Seti nikada ne koristi vodu iz plastičnih flašica i preporučuje drugima da usvoje tu praksu.

Sud odbio jemstvo koje je ponuđeno za Čađenovića

Petak, 10.05.2024 | 14:58

Viši sud odbio je jemstvo koje je ponuđeno kako bi se bivši specijalni tužilac Saša Čađenović branio sa slobode, saopšteno je Pobjedi iz tog suda.