Subota, 26.08.2023 | 10:19
IZVOR: zadovoljna.nova.rs/story.hr

Sve što zamisle, OSTVARIĆE - Ova tri znaka imaće NAJVIŠE SREĆE naredna četiri mjeseca

Uspjeh na svim poljima.




Foto: Ilustracija, Pixabay

U astrološkom pogledu, posljednja četiri mjeseca u 2023. godini donose značajne prilike za tri znaka Zodijaka – Rak, Djevicu i Blizance. Ova godina se obilježava periodom uspjeha, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, za ove tri znaka.

Važno je istaći da, iako zvijezde mogu pružiti podršku i povoljne energije, ključni faktor ostvarenja tih prilika leži u istrajnosti i naporima koje ovi znakovi ulože, piše Story.hr.

Rak

Za pripadnike znaka Raka, 2023. godina će biti povoljna za razmatranje promjene profesije. Ako budu pratili svoju intuiciju i hrabro krenuli putem promjena, mogu očekivati značajan finansijski uspjeh. Iako će ovo putovanje biti izazovno, Rakovi će svojom odlučnošću i željom za podizanjem standarda života uspjeti da prevaziđu prepreke.

Na polju ljubavi, Rakovi će se suočiti s potrebom da se oslobode starih, nefunkcionalnih veza.

Ovaj period može biti emotivno izazovan, ali završetak starih veza će stvoriti prostor za novu, ispunjavajuću romantičnu vezu. Neki Rakovi će čak imati mogućnost stupanja u brak tokom ove godine.

Djevica

Za pripadnike znaka Djevice, 2023. godina donosi drastične promjene i priliku da pokažu svoje potencijale. Vjerovatno će im biti povjeren odgovoran projekat koji će značajno doprinijeti njihovom budžetu. Finansijska sreća će pratiti Djevice, a mogućnosti za razvoj karijere će se otvoriti.

Na planu ljubavi, Djevice će se osloboditi starih obrascima traženja idealnog partnera i fokusirati se na osobe u svom okruženju. To bi moglo dovesti do divnih ljubavnih priča koje će se eventualno pretvoriti u brak.

Blizanci

Blizanci će doživjeti dramatične promjene u 2023. godini, uključujući mogućnost promjene posla ili čak preseljenja u drugi grad. Iako će ove promjene nositi sa sobom izazove, otvoriće i nove mogućnosti u širem okruženju. Tokom ovih promjena, Blizanci bi mogli upoznati osobu koja će se pokazati kao savršeni ljubavni partner. Ova godina podsjeća Blizance da ne gube vjeru u ljubav, bez obzira na izazove koji se mogu pojaviti.

Sve u svemu, posljednja četiri mjeseca 2023. godine nosi obećavajuće mogućnosti za Raka, Djevicu i Blizance. Ključni faktori za ostvarenje uspjeha na ljubavnom i poslovnom planu su hrabrost, istrajnost i otvorenost za promjene. Ovi znakovi bi trebali da iskoriste povoljne energije zvijezda i kroz njihov trud, mogli bi postići značajne preokrete i postignuća u narednoj godini.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Da li je ZDRAVO PITI vodu iz FLAŠE tokom ljetnjih dana? (VIDEO)

Petak, 10.05.2024 | 15:03

Dr Saurab Seti nikada ne koristi vodu iz plastičnih flašica i preporučuje drugima da usvoje tu praksu.

Sud odbio jemstvo koje je ponuđeno za Čađenovića

Petak, 10.05.2024 | 14:58

Viši sud odbio je jemstvo koje je ponuđeno kako bi se bivši specijalni tužilac Saša Čađenović branio sa slobode, saopšteno je Pobjedi iz tog suda.

MJU: Vlada Crne Gore utvrdila Predlog zakona o informacionoj bezbjednosti

Petak, 10.05.2024 | 14:51

Vlada Crne Gore je na danas održanoj sjednici utvrdila Predlog zakona o informacionoj bezbjednosti,koji će uspostaviti kontinuitet pružanja usluga u slučaju budućih incidenata i efikasnije funkcionisanje privrede i društva i održiv sistem za efikasno otkrivanje i odbranu od sajber prijetnji i incidenata.

Gorčević: Kao Bošnjakinja ne bih voljela da se bilo koji narod proglasi genocidnim

Petak, 10.05.2024 | 14:45

Ministarka evropskih poslova Maida Gorčević danas je u Skupštini Crne Gore, odgovarajući na pitanja poslanika, kazala da će Crna Gora glasati za Rezoluciju o Srebrenici.

Probno PISA testiranje uspješno završeno

Petak, 10.05.2024 | 14:32

PISA 2025 – Probno testiranje uspješno je sprovedeno u 26 srednjih škola, i to u sljedećim gradovima: Baru, Beranama, Bijelom Polju, Budvi, Danilovgradu, Herceg Novom, Kotoru, Nikšiću, Pljevljima, Podgorica, Rožajama i Zeti, saopšteno je iz Ispitnog centra.

LIJEPA VIJEST u domu poznatog para: Glumica Anđela Jovanović i njen izabranik čekaju PRVO DIJETE

Petak, 10.05.2024 | 14:16

Glumica Anđela Jovanović trudna je i sa svojim izabrnaikom Mihailom, čeka prvo dijete.

Dječakova neobična lista želja za treći rođendan šokirala mamu - Pročitajte šta je tražio

Petak, 10.05.2024 | 14:10

Kada pitamo mališane šta žele za rođendan, možemo očekivati da će tražiti gomilu slatkiša, igračke ili možda kućnog ljubimca. Međutim, kad je mama Hana Blek upitala svog trogodišnjeg sina, Krua, šta želi za svoj rođendan, nije bila spremna na njegov odgovor.

SAVJET ljekara - Ovo je najbolje bobičasto voće za ZDRAVLJE SRCA i BOLJI SAN

Petak, 10.05.2024 | 13:26

Bobičasto voće nije samo izvrsnog ukusa, već donosi i nevjerovatne dobrobiti za naše zdravlje.

"Moja djeca nemaju telefone": Jelena Đoković o vaspitanju Tare i Stefana

Petak, 10.05.2024 | 13:23

Jelena Đoković je otkrila da Tara i Stefan još uvijek nemaju mobilni telefon.

CNP: Predstava "Posjeta" na Velikoj sceni

Petak, 10.05.2024 | 12:55

Predstava “Posjeta” nastala prema tekstu “Posjeta stare dame”, Fridriha Direnmata u režiji Aleksandra Morfova, biće izvedena u subotu 11. maja na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 20 sati.