Ponedjeljak, 28.08.2023 | 15:28
IZVOR: citymagazin.rs

Stiže PLAVI SUPERMJESEC nakon 14 godina - A ove znake ZODIJAKA očekuje KRIZA i TEŽAK PERIOD

Plavi supermjesec 31. avgusta donosi teško razdoblje i krize naročito za 4 horoskopska znaka.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Pun mjesec koji nas očekuje 31. avgusta naziva se i plavim supermjesecom, a on nam donosi velike krize.

Plavi Mjeseci su izuzetno rijetki, događaju se otprilike jednom u svake 2,5 godine, što njihovu prisutnost čini nečim na šta želimo da obratimo pažnju.

Ovaj pun Mjesec nudi nam priliku da stupimo u kontakt sa svojim pravim ja, raščistimo sve što više ne služi i stvorimo prostor za nešto usklađenije.

Pod Plavim Mjesecom u znaku Riba, imaćemo 6 planeta koje se kreću retrogradno – Merkur, Veneru, Saturn, Neptun, Uran i Pluton.

Iako nije neuobičajeno imati nekoliko retrogradnih planeta u isto vrijeme, imati šest definitivno je redak događaj! Osim toga, retrogradni Merkur i Venera zajedno mogu da budu intenzivna kombinacija.

Supermjesec u Ribama najteže će pasti sljedećim znacima:

BLIZANCI

Pun mjesec vam donosi krizu na profesionalnom i karijernom planu. Neki Blizanci će dati otkaz, ali to nije dobra ideja u toku retrogradnog Merkura. Krize na poslu su neizbježne, pa zato na red dolaze ideje o promjeni profesije, ne samo radnog mjesta.

DJEVICA

Plavi supermjesec vama donosi bračne krize i velika iskušenja. Potrudite se da ne odbacujete ono što imate tako olako. Teški odnosi kod kuće prelivaju se i na posao, posebno na odnos sa poslovnim partnerima.

STRIJELAC

Plavi Mjesec u Ribama donosi porodične probleme i brige. Saznajete 31. avgusta važnu stvar vezanu za jednog člana porodice. Budite strpljivi i čekajte da ovaj period prođe, jer poslije punog mjeseca biće vam samo lakše.

RIBE

Vama će ovaj period biti najgori i biće teže nego drugima. Ranjivi ste i skloni ishitrenim i ne tako mudrim odlukama. Preosjetljivost će vas skupo koštati. Ne donosite odluke u afektu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Oblačno, sa SUNČANIM intervalima - Petak u znaku ovih TEMPERATURA

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:06

U petak nas očekuje pretežno  oblačno vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Abazović: Ljudi sa kojima je Spajić sarađivao SPREMNI i da ustupe zvaničnu komunikaciju

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:01

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je, u vezi sa pitanjima na koje mu predsjednik Vlade Milojko Spajić nije odgovorio na današnjem premijerskom satu, da Spajić „savršeno dobro zna“ o čemu on priča i da te informacije nije mogao dobiti od nadležnih organa u Crnoj Gori niti od prijatelja u regionu.

RECEPT za brzi biskvit s trešnjama koji nikome nikad nije propao

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:42

Priroda nas časti brojnim ukusnim voćem, a na počektu sezone mnogi se najviše raduju prvim trešnjama. Ljubitelji trešanja žele ih iskoristiti na sve moguće načine, a jedan od prijedloga je i ovaj jednostavan biskvit koji se brzo priprema i još brže nestaje s tanjira.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Zašto NE TREBA da čistite uši štapićima s vatom

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:22

Korišćenje pamučnog štapića za čišćenje ušiju je dobro, ali ljekari upozoravaju da to zapravo čini više štete nego koristi.

POGLEDAJTE - Zgrade Vlade Crne Gore i Ministarstva evropskih poslova osvijetljene su BOJAMA Evropske unije

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:07

Povodom Dana Evrope koji se obilježava  9. maja. 

Milatović: Uprkos suočavanju sa unutrašnjim izazovima, moramo biti USMJERENI ka evropskom horizontu

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:57

Aktuelni trenutak predstavlja prekretnicu u pregovaračkom procesu i očekujem da će svi politički i društveni činioci, još odlučnije raditi na ispunjenju zadataka koji vode ka punopravnom članstvu Crne Gore u EU do 2028. godine, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na svečanosti povodom obilježavanja 9. maja - Dana Evrope u organizaciji Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Hrvatski predstavnik na Evroviziji se oglasio EMOTIVNOM PORUKOM - "Sjećam se kad sam pisao pjesmu u svojoj MALOJ SOBI"

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:52

Baby Lasagne  se oglasio na Instagramu uz snimak prepune Malmo Arene u kojoj su svi u glas pjevali njegovu jpesmu u polufinalu Evrovizije.

Vuković: "Mizogini i nevaspitani komentari Milovića prema poslanici Novaković Đurović pokazuju da NIJE DOSTOJAN funkcije koju obavlja"

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:37

"Mizogini i nevaspitani komentari ministra Milovića su pokazatelj njegove nemoći i samo još jedan u nizu dokaza da nije dostojan funkcije koju obavlja, a za koju prima platu od svih građanki i građana Crne Gore", saopštila je potpredsjednica URE Milena Vuković.

Da li GENETIKA utiče na to kog će POLA biti vaše dijete? Evo šta kažu istraživanja

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:30

Da li je pol određen genetikom?

Podnijete KRIVIČNE PRIJAVE: OSUMNJIČENI da su ispalili 25 hitaca ispred lokala u Golubovcima

Četvrtak, 09.05.2024 | 20:25

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, sprovodeći intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti, podnijeli su krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv dva lica koja se sumnjiče za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.