Srijeda, 11.10.2023 | 21:51
IZVOR: grand.nova.rs

Njima neće CVJETATI RUŽE u LJUBAVI - Ova ČETIRI znaka u oktobru čeka RASKID

Iako ovaj mjesec, astrološki gledano, neće biti turbulentan po pitanju emocija za sve znake Zodijaka, osobe rođene u sazvježđu Raka, Lava, Vage i Škorpije trebalo bi da budu spremne za neželjene promjene.




Foto: Ilustracija/ Pexels.com 

Prije nego što polovinom mjeseca dođe do solarne eklipse u znaku Vage, rođeni u ova četiri horoskopska znaka suočiće se sa haosom u emotivnom životu.

Neki će samoinicijativno donijeti odluku da raskinu vezu koja ih ne ispunjava srećom i radošću, a neki će biti ostavljeni.

RAK

Sve osobe rođene u ovom vodenom znaku koje više nisu zaljubljene u svog partnera ili partnerku donijeće odluku da stave tačku na vezu. Raskid će doći kao logičan slijed stvari poslije bezuspješnih pokušaja da oživite romansu.

Ipak, to ne bi trebalo da vas brine. Pluton koji će krenuti direktnim hodom osvjetliće vam put i razvejati maglu u glavi. Ukolilko u ovom periodu odlučite da raskinete, učiniće to s lakoćom i bez griže savjesti. Pred vama je period velikih prilika u ljubavi.

LAV

Foto: Ilustracija, Unsplash

Ukoliko ste u dugoj vezi, a ne osjećate da ste povezani sa voljenom osobom kao ranije, pravi je trenutak da potražite sreću kraj nekog drugog. Nemojte dozvoliti da vas grize savjest. Ako prvi pokrenete pitanje raskida, vidjećete da će i vaša voljena osoba doživeti olakšanje.

Budite optimistični i vjerujte da će vam se u bliskoj budućnosti pojaviti osoba koja će ispuniti sva vaša romantična očekivanja.

VAGA

Prije nego što dođe do solarne eklipse velike su šanse da vas voljena osoba neprijatno iznenadi. Neke Vage će saznati da su prevarene, a neke će biti ostavljene. U svakom slučaju, zemljotres na emotivnom planu je gotovo neizbježan do polovine oktobra.

Ipak, neka vas to ne brine. Naučićete da ne bi trebalo da poštujete nekoga ko vas ne poštuje i da se ne prepuštate nekome ko to ne zaslužuje, jer živi dvostrukim životom.

ŠKORPIJA

Mnoge osobe rođene u ovom vodenom znaku će donijeti značajnu odluku koja se tiče njihovog ljubavnog života. Čak i Škorpije koje su godinama ili čak decenijama u braku neće se libiti da „presjeku“ sa starim partnerom i krenu u novi život.

Okidač za ovakvu odluku biće laž koju će mnoge Škorpije čuti od svoje „druge polovine“. Duboko povrijeđene zbog toga odlučiće da odu, i to bez prevelikih objašnjenja i predugih razgovora, prenosi Luftika.rs.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ove dvije namirnice nevjerovatno su ZDRAVE za srce

Nedjelja, 12.05.2024 | 09:07

Bobičasto voće nije samo izvrsnog ukusa, već donosi i nevjerovatne dobrobiti za naše zdravlje.

Oglasio se Italijan koji je pogodio Đokovića - "Mnogi misle da sam to uradio NAMJERNO“

Nedjelja, 12.05.2024 | 08:56

Zabrinuli su se mnogi da je neko namjerno gađao flašicom u glavu Novaka Đokovića u Rimu, ali ispostavilo se da je sve bila velika slučajnost.

Praznik posvećen ČUDOTVORCU - Danas se obilježava Sveti Vasilije OSTROŠKI

Nedjelja, 12.05.2024 | 08:38

Današnji dan Srpska pravoslavna crkva posvećuje Svetom Vasiliju Ostroškom.

TRIK uz koji će prženice uvijek ispasti SAVRŠENO

Nedjelja, 12.05.2024 | 08:25

Saznajte kako da napravite prženice koje će vam svaki put uspjeti.

Dončićev NOVI dabl-dabl, PREOKRET Dalasa protiv Oklahome

Nedjelja, 12.05.2024 | 08:18

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u polufinalu istočne konferencije

PRVO oglašavanje POBJEDNIKA Evrovizije - "Ovo je za sve ljude koji se osjećaju...."

Nedjelja, 12.05.2024 | 08:04

Oglasio se pobjednik Evrovizije. 

Sjutra BEZ PADAVINA - Iskoristite SUNČANU nedjelju

Subota, 11.05.2024 | 21:59

U nedjelju će na jugu biti pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Zavoda za meteorologiju i seizmologiju!

Identifikovan osumnjičeni za ubistvo nožem u Budvi

Subota, 11.05.2024 | 21:49

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je danas oko 17.10 časova prijavljeno da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dva lica, kojom je prilikom jedno lice drugom nanijelo povrede hladnim oružjem - nožem, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Poezija živi: Novosadski književnici predstavili nove zbirke poezija na Sajmu knjiga

Subota, 11.05.2024 | 21:39

Drugi dan Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja protiče u znaku poezije, za šta su se pobrinuli nagrađivani književnici iz Društva novosadskih književnika.

Ova tačka na tijelu vas bukvalno usrećuje: Eliminiše stres, daje vam energiju i volju!

Subota, 11.05.2024 | 21:01

U našem tijelu postoji organ, o kome se veoma malo priča. To je grudna žlujezda (timus) i na njoj se nalazi tačka sreće.