Četvrtak, 26.10.2023 | 14:58
IZVOR: n1.info.rs

Ova dva horoskopska para NISU STVORENI za ROMANTIČNU VEZU

Svi znamo da se suprotnosti privlače, ali ponekad mogu stvoriti i previše problema.




Foto: Ilustracija/Pixabay

Postoje neki horoskopski znakovi koji, iako se privlače kao magneti, ne čine najbolji par kad je riječ o dugotrajnoj romantičnoj vezi. Iako svaka veza ima svoje izazove i svaki par može da radi na svojim razlikama, ova dva para teško će pronaći zajednički jezik.

Lav i Škorpija

Dok Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u hvalospevima koje im drugi upućuju, Škorpije su duboko emocionalne i strastvene, s naglaskom na privatnost i intenzitet. Lavovima je potrebna neprestana potvrda i divljenje, što se kosi sa Škorpijama koje traže duboku emocionalnu povezanost i iskrenost. Kad Lavovi pokušaju da zasijaju u punom sjaju, Škorpije će osjetiti da im se ne pridaje dovoljno pažnje. Zbog toga Lavovi osjećaju da Škorpije nisu dovoljno otvorene. Ova dva znaka mogu da prožive intenzivne trenutke strasti, ali na duge staze, njihove različite potrebe mogu stvoriti tenzije, prenosi Index.

Rak i Vodolija

Rakovi su poznati po tome što su poroično orjentisani, emocionalni i brinu se za ljude oko sebe. Vodolije, s druge strane, vole slobodu, nesvisnost i često se osjećaju najbolje u društvu šireg kruga prijatelja. Dok Rakovi traže domu i stabilnosti, Vodolije su uvijek u potrazi za avanturom ili novom idejom. Rakovi mogu da osjećaju da Vodolije nisu dovoljno posvećeni vezi. S druge strane, Vodolije osjećaju da su Rakovi previše pritisnuti i ograničeni, što njihovu romantičnu vezu dovodi do znak pitanja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

On je izabran za NJABOLJEG trenera Evrolige

Nedjelja, 12.05.2024 | 13:00

Strategu Reala pripao trofej "Aleksandar Gomeljski".

OGLASILA se Teya Dora nakon Evrovizije: Posebno se obratila Hrvatskoj (FOTO)

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:54

Predstavnica Srbije na Evroviziji, Teya Dora, oglasila se nakon finala takmičenja.

SVEČANOST u Lovćencu u susret 21. maju

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:38

Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore održana je svečanost u sali Doma kulture u Lovćencu. Svečano obilježavanje praznika sa odabranim kulturno-umjetničkim programom organizavalo je Udruženja Crnogoraca Lovćenca.

Prva dama POKREĆE projekat “Dječijim koracima kroz crnogorsku kulturu”

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:33

Supruga predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, Milena Milatović pokreće projekat za djecu i mlade pod nazivom “Dječijim koracima kroz crnogorsku kulturu” čiji je cilj promocija kulturnog nasleđa i muzejskih zbirki na edukativan i prijemčiv način, saopšteno je iz Kancelarija za odnose s javnošću šefa države.

Šta sve GLAS može OTKRITI o vama?

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:24

Glas je sposoban pokazati i snagu čovjeka, tačnije, snagu njegovog gornjeg dijela tijela.

Jagode sa rastopljenim šećerom: HIT recept o kojem ovih dana SVI PRIČAJU

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:09

Jeste li probali tanghulu?

MUP: Stvoreni uslovi za OTVARANJE filijale u Petrovcu

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:00

U cilju unapređenja kvaliteta usluga, posebno u dijelu izdavanja dokumentacije u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, ministar Danilo Šaranović i izvršni direktor Pošte Crne Gore Josip Đurašković potpisali su Memorandum o saradnji, kojim se stvaraju uslovi za otvaranje filijale MUP-a u Petrovcu.

Martin Skorseze OTKRIO ko su tri najveća glumca SVIH VREMENA

Nedjelja, 12.05.2024 | 11:48

Proslavljeni režiser i oskarovac Martin Skorseze u svojoj bogatoj karijeri radio je sa nekim od najvećih glumaca svih vremena, što mu daje za pravo da komentariše najbolje.

Ne volite TRČANJE?- Hodanjem možete da IZGUBITI 5 kg za 10 dana, evo i kako

Nedjelja, 12.05.2024 | 11:36

Šta još preporučuju stručnjaci, osim 10.000 koraka dnevno za koje većina ljudi zna.

"Baš sam PONOSAN na Jokića – sve je zaslužio"

Nedjelja, 12.05.2024 | 11:23

Pi Džej Doužer, košarkaš Partizana i nekadašnji član Denvera, rekao je da je ponosan na Nikolu Jokića i njegove uspjehe ove sezone.