Četvrtak, 02.11.2023 | 08:10
IZVOR: magazin.novosti.rs

NAJSREĆNIJI DATUMI u novembru - Donose VELIKE PROMJENE i USPJEH

Pogledajte koji datumi donose sreću u novembru. 




Foto: Ilustracija/ Piabay.com 

Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu novembru za nas mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

3. novembar – opozicija Sunca sa Jupiterom i Venere sa Neptunom

Suočavanje - pa čak i dvostruko suočavanje je veoma dobro. Sunce u Škorpiji se kreće direktno nasuprot Jupitera u Biku, stvarajući visokofrekventni most. Ovo će dati veoma veliki doprinos formiranju naše sreće ovog dana. Jupiter je planeta ekspanzije, tako da je dobro vrijeme da se fokusirate na ono što želite da proširite u svom životu. Ovo će biti dan uvida, intelektualnog napretka. Naše pamćenje, pažnja i inteligencija biće izoštreni ujutru. Venera i Neptun će stvoriti mnoge prijatne slučajnosti, koje će savršeno upotpuniti duet Sunca i Jupitera.

4. novembar – Saturn se kreće direktno

Saturn u direktnoj fazi biće veoma povoljan i može donijeti talase nagrada u naše živote! Ako vas je neko izdao u prošlosti, može tražiti oproštaj na današnji dan. Male nevolje iz prošlosti pretvoriće se u vašu prednost ovog dana ili će vam dati potreban nivo mudrosti za budućnost. U takvim danima ljudi često shvate nešto izuzetno važno.

8. novembar – Venera prelazi u znak Vage

Venera ulazi u svoj vladajući znak Vage i sada konačno jača. U Vagi nas Venera podstiče da razmišljamo i cijenimo ljepotu svega oko nas. Možda se osjećamo inspirisanim da unesemo više ljepote u svoje živote. Imaćemo veliki uspjeh u ljubavi i razvoju veza. Više komunicirajte i budite manje tužni ovog dana. Venera će nam takođe dati mnogo snage i energije za rad, posao, sport i nove početke.

10. novembar – Merkur prelazi u znak Strijelca

Merkur će slijediti vođstvo Venere 10. novembra, prelazeći u svoj povoljan znak Strijelca. Planeta finansija otvoriće vrata u svet bogatstva i uspjeha u poslovanju, putovanjima i poslovnoj komunikaciji. 10. moći ćete da pravite skupe kupovine. Ovo je takođe dobro vrijeme za promjenu pejzaža.

11. novembar – datum ogledala

11. dana 11. mjeseca aktivira se anđeoski broj 1111. To je magični broj koji može ukazivati na manifestaciju i da ono što tražite dolazi. Možete iskoristiti energiju ovog dana da manifestujete i radite na zahvalnosti ili da poštujete ono što ovaj brojni obrazac čini posebnim za vas! 11. novembra numerolozi savjetuju da se bavite prijatnijim stvarima i da ne budete pasivni.

13. novembar – Sunce u opoziciji sa Uranom

Sunce i Uran će se udružiti u opoziciji, što znači da će se međusobno dopunjavati. Mnogi od nas očekuju veoma dobro raspoloženje, unutrašnje transformacije i kreativne pomake. Ako želite da se osamostalite i zakoračite ka slobodi, onda jednostavno nema boljeg dana.

24. novembar – Mars prelazi u znak Strijelca

24. novembar je dan hrabrosti i smjelosti. Mars će nam dati mnogo snage za kraj godine a posebno za ovaj dan. 24. možete, i čak treba da radite posao, završite ono što ste započeli, ali i da pokažete inicijativu u svim oblastima života.

Astrolozi vjeruju da će u novembru mnogi od nas moći da saznaju svoj duhovni zadatak i počnu da ga primjenjuju. Ne budite lijeni i zapamtite da samo vi možete učiniti svoj život boljim, prenosi atma.hr.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ne odustaje od humanog cilja - Nikola Rokvić stigao pješke NA POLA PUTA do Grčke

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:17

Pjevač Nikola Rokvić juče, 5. maja, je proslavio Uskrs sa porodicom u Štipu, a novo jutro, danas 6. maja, započeo je lijepim vestima sa puta, ali je napomenuo da mu je sada put znatno teži.

Ibrahimović pita Spajića: Hoće li Crna Gora podržati Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici?

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:43

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, pitao je premijera Crne Gore Milojka Spajića, hoće li Crna Gora na zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) podržati Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici i time još jednom stati na istu stranu sa državama razvijene demokratije i poštovanja prava, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Glavni grad testira upotrebu vještačke inteligencije: Super službenik će “u prstima” imati sve informacije

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 08:13

Glavni grad testira upotrebu vještačke inteligencije, kako bi, stvaranjem virtuelnog asistenta sugrađanima obezbijedili lakši pristup informacijama.

Toni Nadal - Đokovića motivisala želja da postane najbolji u istoriji, Rafa je živio sasvim normalnim životom

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:03

Toni Nadal, bivši trener Rafaela Nadala, podigao je dosta prašine izjavama o GOAT trci.

MOĆNI svjetski brendovi - U utorak izložba luksuznih automobila ispred Starog grada u Budvi

Nedjelja, 05.05.2024 | 19:10

Luksuzni automobili...

Vuković: Spram ovoga, i Zdravko Krivokapić djeluje kao IZVRSTAN DRŽAVNIK

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:53

Nakon posljednjih dešavanja vezanih za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, odnosno za stavove Vlade o tom dokumentu, oglasio se i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković.

Jedna osoba EVAKUISANA sa stijene na Volujici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:42

Jedna osoba, koja je imala zdravstvene probleme, evakuisana je danas poslije 16 časovan sa stijene na Volujici.

"IZGUBIO sam PORODICU, ŽIVOT" - Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića PROGOVORIO o teškom periodu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:32

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon razvoda roditelja na društvenim mrežama, ne prati oca, a trenutno svojoj majci, pomože oko karijere.

TRIK zlata VRIJEDAN - Evo zašto kuvari stavljaju papir za pečenje na DNO RERNE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:25

Profesionalni kuvari kažu da je ovo najbolji način za pripremu pice, hljeba, cele piletine ili ćuretine.

PES: Na kosponzorisanje Rezolucije POZIVAJU oni koji su gorivom SPONZORISALI tenkove za vrijeme užasa u Srebrenici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:09

Evolucija DPS-a od ratnohuškačke partije do evroatlantske, kao i poruke koje danas šalju imali bi smisla da su se "reformističke" snage nepovratno distancirale od dugogodišnjeg predsjednika, koji iza sebe ima upravo teret odgovornosti za ratne užase širom bivše Jugoslavije, ali i politička savezništva sa Dodikom i Vučićem, koja sada pripisuju drugima. To je saopšteno iz Pokreta Evropa sad, kao odgovor na saopštenje DPS.

MUP Albanije: "Crna Gora da POMOGNE u potrazi za tijelom majke i dvoje djece"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:46

Ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Bala zatražio je od crnogorskih kolega da započnu potragu za tijelima majke i dvoje djece od osam i tri godine, jer se sumnja da ih je tok rijeke Bojane (Buna) odnio preko granice u Crnu Goru, navode albanski mediji.

Jelena Karleuša u pregovorima za GLAVNU ULOGU u FILMU: Pjevačica OTKRILA koga će glumiti na velikom platnu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:41

Pjevačica Jelena Karleuša otkrila je da će se oprobati u ulozi glumice.

Ovo je NAJSKUPLJE MJESTO za parkiranje u Evropi, VRIJEDNO kao stan

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:30

Parking prostor kod Vondelparka, najveće zelene površine u Amsterdamu, prodaje se za skoro pola miliona eura.

Bratić: "Sva rješenja ZAKONITA, mnogi će imati štošta da objašnjavaju"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:21

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić poručila je da su sva rješenja zakonita i dodala da će kad vrijeme prođe mnogi imati štošta da objašnjavaju.

Advokat Ficdžerald: ZABRINUTI smo za Kneževićevu BEZBJEDNOST, posjetićemo ga u UIKS-u

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:11

Advokat predsjednika Atlas grupe Edvard Ficdžerald (Edward Fitzgreald) kazao je u izjavi za A plus televiziju da je advokatski tim Kneževića jako zabrinut za njegovu sigurnost.