Utorak, 05.12.2023 | 13:04
IZVOR: Kolektiv.me

Dajković - U sklopu akcije "NEMA ZIME" obradovaćemo makar 10 PORODICA u Podgorici

Vršilac dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković pokrenuo je kampanju ''Nema zime'' u okviru rada pomenute gradske službe, saopšteno je iz Glavnog grada.




Foto: podgorica.me

Dajković je istakao da se kao rukovdilac Službe za građane na dnevnom nivou se susreće sa brojnim zahtjeva od strane građana, ali da oni koji su najurgentniji a istovremeno i najpotresniji tiču se socijalnih pitanja.

"Imajući u vidu hladne dane i loše vrijeme, odlučio sam da pomognem zajedno sa svojim kolegama, u skladu sa našim mogućnostima, nekoliko porodica koje su se javile sa molbom za doniranje drva kako bi lakše pregrmjeli zimu. Ta mini kampanja, koju smo simbolično nazvali ''Nema zime'', odmah je dala rezultate. Zahvaljujem svima koji su donirali novac ili drva, a ostale građane koji su u mogućnosti pozivam da učine isto jer naše malo, nekome može značiti mnogo", zaključio je Dajković.

Kako se navodi u saopštenju, Služba za građane će u narednom periodu uručiti drva za deset porodica u Podgorici.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Boban Rajović POKORIO Banja Luku! Pokazao kako se prave najbolje žurke

Subota, 27.07.2024 | 17:32

Ova godina definitivno je u znaku Bobana Rajovića. Poslije solističkih koncerata u Riijeci i Podgorici za koje se tražila karta više, pjevač je ovaj put zapalio Banja Luku!

"Odluke o raspodjeli funkcija ne donositi putem medija"

Subota, 27.07.2024 | 17:09

Nosilac liste Demokratske Crne Gore u Budvi Đorđe Zenović kazao je da se raspodjele funkcija u potencijalnoj vlasti u toj opštini ne mogu obavljati putem medija, već isključivo na osnovu zvaničnih razgovora, odluka nadležnih organa i potpisom koalicionog sporazuma. S obzirom da toga za sada nema kad je riječ o dogovoru vlasti u Budvi, Zenović dodaje da je suvišno izjašnjavati se o tome.

Gojković: Ponosna sam na ono što sam pokazala, OI san svakog sportiste

Subota, 27.07.2024 | 16:54

Crnogorska bokserka Bojana Gojković poražena je u prvoj borbi Olimpijskog turnira u Parizu, jednoglasnom odlukom sudija od borkinje iz Kineskih Tajjpeja Hsiao-Ven Hvang.

PES: Milatović trebalo da raspiše i predsjedničke izbore, opsjednut je ličnom ambicijom

Subota, 27.07.2024 | 16:47

Iz pokreta Evropa sad poručuju kako je predsjednik države Jakov Milatović sa opozicijom dogovorio i rušenje vlasti u Podgorici i datum izbora u tom gradu.  

Petrić: Milatović i datum izbora dogovorio sa opozicijom

Subota, 27.07.2024 | 16:32

Ono što smo iz PES-a već odavno prozreli danas je dobilo i zvaničnu potvrdu, Jakov Milatović je sa opozicijom dogovorio i rušenje vlasti u Podgorici, ali i cijeli scenario prema kojem je neophodno izbore sprovesti prije implementacije programa Evropa Sad 2, saopštio je Dražen Petrić, poslanik Pokreta Evropa sad.

Vuković: Počevši od januara 2025. godine, sve penzije iznad minimalne, uvećaće se prosječno za oko 50 eura

Subota, 27.07.2024 | 15:58

Ministar finansija Novica Vuković odgovorao je na najčešće postavljana pitanja u vezi sa Fiskalnom strategijom, a na pitanje šta zaposleni u Crnoj Gori mogu očekivati od 1. oktobra – ministar je kazao da će oko 300 hiljada zaposlenih u našoj državi primiti uvećane zarade.

Alkaras ubjedljiv na startu OI

Subota, 27.07.2024 | 15:34

Španski teniser Karlos Alkaras lako se plasirao u drugu rundu Olimpijskih igara

Njemačka deklasirala Japan – aktuelni šampion svijeta silovit na startu OI

Subota, 27.07.2024 | 15:30

Košarkaši Njemačke su savladali Japan sa 97:77, u prvom meču grupe B na Olimpijskim igrama u Parizu

Crnogorska evropska partija želi samostalno na izbore u Podgorici

Subota, 27.07.2024 | 15:10

Crnogorska evropska partija obavještava javnost da već preduzima sve mjere propisane zakonom, da bi samostalno učestvovala na izborima za parlament Glavnoga grada Podgorice, raspisanim 29. septembra 2024. godine, kazao je potpredsjednik CEP-a Stevo Vučinić.

Podgoričaninu određeno zadržavanje, osumnjičen da je prijetio bivšoj supruzi i kćerki

Subota, 27.07.2024 | 15:07

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je izdržavanje do 72 sata S.U. iz Podgorice.