Utorak, 05.12.2023 | 20:46
IZVOR: ženski magazin

Kako MUŠKI PRIPADNICI ZODIJAKA pokazuju da vas VOLE?

Istina je da je nekim muškarcima izuzetno teško da izraze svoje emocije, čak i kada su ludi za vama. Ali, postoje stvari koje na kraju rade samo da vam pokažu da vas zaista vole bez mnogo riječi.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Kako saznati da li vas voli? Njihovi horoskopski znaci su najbolji način da razumijete kako muškarci pokazuju svoje emocije prema vama.

Ovan

Ovan je veoma samouvjeren i on će vam jednostavno reći da vas voli onog trenutka kada je siguran da to stvarno osjeća. Gestove pažnje će pokazati svaki dan kroz poruke za dobro jutro ili bilo koji drugi način kojim može pokazati da mu je stalo do vas.

Bik

Bik muškarac voli strastveno i da bi rekao da li mu je zaista stalo do vas ili ne, morate biti oprezni u svojim postupcima. Kada voli, spreman je da sve podijeli sa vama, otvoren je, pa čak i spreman da se izvini za svaku grešku koju je uradio.

Blizanci

Čak i ako su Blizanci po prirodi „ženskaroši“, kada je u pitanju prava ljubav oni su potpuno mirni. Blizanci će vam reći riječima koliko vas vole. Ukoliko su zaljubljeni u vas, pažljivo će slušati sve što imate da im kažete, ali takođe očekuju da ih slušate dok govore. Za Blizance je pažnja najveći oblik ljubavi, a slušanje najveći oblik pažnje.

Rak

Kada vas Rak voli on će brinuti o vama. Pripremaće vam doručak svakog jutra ili večeru uz omiljeni film. Pokušaće da stvori okruženje koje obožavate.

Lav

Lav pokazuje svoju ljubav tako što provodi više vremena sa vama. Kada voli, Lav će željeti da ostane kod kuće sa vama i uživa u trenucima ljubavi, umjesto da se zabavlja sa svojim društvom.

Djevica

Ideja da voli nekoga bezuslovno plaši Djevice. Morate biti strpljivi sa Djevicom jer će na početku biti veoma stidljivi. Kada budu sigurni u svoju ljubav prema vama, muškarac Djevica će vaše potrebe staviti ispred svojih i svaki dan vam suptilno pokazati da vas voli.

Vaga

Kada muškarac Vaga voli izuzetno je iskren prema vama i ima osećaj da se može u potpunosti otvoriti bez obzira na situaciju ili kontekst. Ljubav znači poštovanje prema njemu, a poštovanjem će pokazati koliko mu je stalo do vas.

Škorpija

Umjesto da vam riječima kaže da vas voli, muškarac Škopija će vas tretirati kao princezu. On će uvijek biti tu za vas kad god vam treba. Biće izuzetno strastven i zavodljiv. Škorpija stavlja veliki naglasak na seksualni život, pa će pokušati da vam sve što je potrebno o ljubavi pokaže u spavaćoj sobi!

Strijelac

Strijelac je osoba koja daje slobodu i onaj koji ne želi da ga držite na uzici. Kada voli, uvek će pokušati da vas nasmeje i provodiće svoje slobodno vrijeme sa vama, naravno samo ako mu je stvarno stalo do vas!

Jarac

Kada je Jarac u ljubavi, pokušaće da vas impresionira sve vreme svojom inteligencijom. Ako želi da vas upozna sa svojim prijateljima i porodicom, onda znajte da ste za njega savršeni!

Vodolija

Teško je reći da li Vodolija voli, pogotovo u početku. Vodolije su po prirodi veoma nepristupačne. Kada se zaljube zaista, oni će dijeliti sve tajne i strasti sa vama, pa čak će se smijati šalama na svoj račun.

Ribe

Muškarac Riba je stidljiv i nema hrabrosti da vam kaže da vas voli direktno. Nježnost kojom vas tretira je živi dokaz da je do ušiju zaljubljen u vas. Ukoliko je zaljubljen, obradovaće vas duhovitom porukom u toku dana, poljupcima za laku noć ili bilo kojim malim stvarima koje govore više od hiljadu riječi!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Daj mi bilo šta TVOJE": O ovom GESTU će se pričati - Nadal ODUŠEVIO protivnika i publiku (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:41

Zanimljiva situacija po završetku meča između Rafe i Pedra Kaćina. 

PAO Instagram - Hiljade korisnika ŠIROM SVIJETA prijavljuju dva problema

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:20

Instagram se suočava sa prekidima širom svijeta, ostavljajući hiljade korisnika nemogućim da koriste aplikaciju.

Nič: Spajić kazao da će Crna Gora PODRŽATI Rezoluciju UN o Srebrenici, ali je neće KOSPONZORISATI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:13

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič kazao je da je, između ostalog, pitao premijera Milojka Spajića o potencijalnom crnogorskom sponzorisanju Rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici, na šta je Spajić odgovorio da Crna Gore neće sponzorisati Rezoluciju, ali će je podržati.

SAJAM KNJIGA u Podgorici: Ambasadorka Francuske An-Mari Maske najavila BOGAT i RAZNOVRSTAN umjetnički program

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:56

Međunarodni podgorički sajam knjiga počinje 10. maja i trajaće osam dana u Sajamskom prostoru – Big fashion, najavili su organizatori na Press konferenciji na kojoj su govorili Predrag Uljarević osnivač Sajma knjiga i direktor izdavačke kuće Nova knjiga i An-Mari Maske ambasadorka Francuske u Crnoj Gori.

BOJOM ODJEĆE šaljete PORUKU o sebi: Kada izabrati LJUBIČASTU i CRVENU, a kada ŽUTU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:52

Koja je vaša omiljena boja kada je u pitanju odjeća? Vjerujete li da ona šalje određenu poruku o vama?

Šaljaj: Ako podgorička Čistoća OTPUSTI radnike u administraciji, terenski radnici će ŠTRAJKOVATI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:38

Ukoliko novom sistematizacijom u podgoričkoj Čistoći bude otpušteno 69 zaposlenih u administraciji, terenski radnici će se solidarisati i organizovati štrajk, kazao je za Gradsku RTV predstavnik radnika tog preduzeća Mensur Šaljaj.

Ovo je NAJGORA HRANA za bebe koju treba IZBJEGAVATI, TVRDE stručnjaci

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:27

Obroci koji su napravljeni za bebe moraju biti zdravi i prikladni. Pojedina hrana za bebe u osnovi je potpuno bezvrijedna i nezdrava.

Predata lista DPS u Budvi: "Vrijeme je za PROMJENU VLASTI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:15

Predata pobjednička izborna lista Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!” Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste sa 33 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Budva na izborima koji su zakazani za 27. maj je prof. dr Nikola Milović. 

Nadal pokazao da može da POBJEĐUJE i nakon tri sata - Teniser SAVLADAO Kačina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:04

Ako je bilo sumnje da li se Rafael Nadal potpuno oporavio od povrede, ona bi trebalo da je otklonjena na šljaci španske prijestonice.

URA predala listu za lokalne izbore u Budvi; Rađenović: Budva zaslužuje DRUGAČIJE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:50

Građanski pokret URA večeras je predao listu za lokalne izbore u Budvi pod nazivom "URA - dr Dritan Abazović - Drugačije.