Ponedjeljak, 18.12.2023 | 21:57
IZVOR: prva.rs

Astrolozi UPOZORAVAJU: Ovim horoskopskim znakovima život će se PROMIJENITI do Božića

Zavirite u zvijezdane tajne i saznajte šta vas čeka u narednim danima.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Dok se približava vrijeme praznika, zvijezde najavljuju neke dramatične promjene za pojedine znakove Zodijaka. Neki će doživjeti preokrete u ljubavi, drugi u karijeri, a treći možda u svom unutrašnjem svijetu.

Ovan

Ovnovi, pripremite se za oluju u poslovnom svijetu! Nakon godina truda, vaš šef konačno prepoznaje vaš talenat, ali postoji kvaka - ponudiće vam poziciju u inostranstvu. Hoćete li se usuditi da prihvatite ovaj izazov?

Blizanci

Blizancima dolazi vrijeme finansijskih preokreta. Neočekivana nasledstva ili iznenadni dobitak na lutriji mogli bi da vas preko noći pretvore u milionera. Pitanje je samo da li ćete znati da pametno upravljate novcem.

Lav

Lavovi, spremite se za emocionalni vrtlog. Osoba iz prošlosti se vraća u vaš život donoseći stara osjećanja i pitanja bez odgovora. Hoćete li konačno naći mir?

Vaga

Vage, pripremite se za preokret u porodičnim odnosima. Neočekivana porodična tajna će izaći na vidjelo, testirajući snagu vaših međusobnih veza. Božić će biti prilika za pomirenje i novi početak.

Jarac

Jarčevi, vaša disciplinovana priroda će biti izazvana. Neočekivana romantična avantura će vas podstaći da izađete iz svoje zone udobnosti. Božić bi mogao da bude početak nove, uzbudljive ljubavne priče.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

PROČITAJTE - Ovo je RADNO VRIJEME pijaca u Podgorici tokom praznika

Utorak, 30.04.2024 | 09:01

Podgoričke Tržnice i pijace objavile su koje će pijace u Podgorici biti dežurne tokom praznika.

Krapović: Crna Gora NE ZABORAVLJA i odaje POČAST stradalima

Utorak, 30.04.2024 | 08:59

Nakon 25 godina stradanja civila u NATO bombardovanju, u malom Plavskom mjestu Murino, iz godine u godinu, odjekuje gorak trag nepravde. Nedužne žrtve Murina, među kojima su i djeca, trajna su opomena stravičnosti ratnih zbivanja ali i obaveza čuvanja kulture sjećanja i izgradnje dugoročnog mira, kazao je Dragan Krapović, ministar odbrane Crne Gore. 

VIDEO: Jokić nakon MEČA - "To je TRADICIJA"

Utorak, 30.04.2024 | 08:51

Košarkaši Denvera pobijedili su Los Anđeles Lejkerse 108:106 u petoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konfenecije.

Niste ljubitelj ni KAFE, ni ČAJA? Probajte ovaj NAPITAK za jutarnju energiju

Utorak, 30.04.2024 | 08:45

Ako ne volite kavu ili čaj, možda je krajnje vrijeme da si napravite salep, topli napitak idealan za ljude željne novih stvari. 

Bjelopoljac OSUMNJIČEN za prijetnje majci, određeno mu zadržavanje

Utorak, 30.04.2024 | 08:38

Uprava policije – OB Bijelo Polje dostavila je juče Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju krivičnu prijavu protiv (S.K.) iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Strip junak ponovo na velikom platnu - Snimaće se ŠESTI igrani film o Asteriksu

Utorak, 30.04.2024 | 08:31

Produkcijska kuća StudioCanal i izdavačka kuća Editions Albert René potpisale su ugovor za šesti igrani film u serijalu Asterix, inspirisan istoimenim stripovskim junakom, potvrdio je Variety.

Ovo su NAJSKUPLJE zemlje za ŽIVOT u Evropi - A evo da li je među njima i Crna Gora

Utorak, 30.04.2024 | 08:27

Vorld Population Reviev objavio je listu evropskih zemalja prema troškovima života, rangiranih od najskupljih do najjeftinijih. Na listi koju je sačinila ova američka organizacija za prikupljanje podataka o globalnoj populaciji i demografiji nalazi se 41 evropska država.

Džamal Marej tri sekunde prije kraja "SRUŠIO" Lejkerse

Utorak, 30.04.2024 | 08:18

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkers sa 108:106 u petoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije

Prava PRAZNIČNA POSLASTICA - Napraviti ČOKOLADNI kolač BEZ pečenja

Utorak, 30.04.2024 | 08:05

Brzinski desert osvojiće vas na prvi zalogaj. 

Nadal - Prije tri nedjelje sam gubio od svakog klinca u mojoj akademiji

Utorak, 30.04.2024 | 07:07

Veliki povratak je sačuvao Rafael Nadal za Madrid u kom mu za sada solidno ide.