Srijeda, 20.12.2023 | 14:23
IZVOR: B92

Sjajan trik za zimu: Evo kako da nosite kratke suknje, a da se ne smrznete (VIDEO)

Zima nas je već dobro “protresla” i svi gledamo kako da se utoplimo. Mnoge žene, ljubiteljke kratkih suknji, često tokom zime zaborave na njih, jer im je najvažnije da im bude toplo. Ipak, ako je došla zima, ne znači neminovno da morate da se odreknete omiljenih komada odeće, već možete da se poslužite određenimi trkovima!




Foto: theewilsons, TikTok screenshot

Ako volite haljine i suknje, otkrivamo vam trik kako da ih nosite tokom zime, a da vam ne bude hladno! Najvažnije da kupite hulahopke, ali termo, deblje, koje će vam omogućiti toplinu na nogama.

Jedna tiktokerka je probala ovaj trik, pa je obukla čak tri para hulahopki, ali je birala samo one u boji kože. Snimak koji je objavila na TikToku je naišao na brojne komentare i pohvale, i mnoge žene su obećale da će ovaj trik sigurno koristiti ubuduće!

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo:

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.

Počela je Stradalna nedjelja - Posljednja sedma nedjelja VASKRŠNJEG POSTA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 07:15

Počela je sedma posljednja nedjelja Vaskršnjeg posta. Svi dani u njoj nose naziv Veliki, pa je tako danas Veliki ponedjeljak.

Trgovine NEĆE RADITI 1. i 2. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjećamo sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak.

Građani Andrijevice ogorčeni, voda SKUPLJA 300 odsto

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 08:33

Skupština Andrijevice nije u zakonskom roku donijela odluku o saglasnosti na cjenovnik za utrošenu vodu koji je u aprilu minule godine dostavljen Regulatornoj agenciji. Gradskom vodovodu je prošlog mjeseca stigao dopis, a sa njim i povećanje od 300 odsto po kojem će se i obračunavati aprilski računi. Građani su uputili prigovore Vodovodu, a svoje negodovanje će iskazati i na protestima ukoliko se cijene ne koriguju, objavio je Javni servis RTCG.

CGO - 25 godina bez pravde za civilne žrtve NATO bombardovanja iz Murina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 08:19

Sjutra, 30. aprila, obilježava se 25 godina od stradanja šest civilnih žrtava NATO bombardovanja na području Murina, Opština Plav, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Slavni glumac ŠOKIRAO javnost kad je skinuo masku - Pokazao PRAVO LICE nakon godinu dana (FOTO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:30

Slavni glumac Majk Majers pojavio se u javnosti nakon godinu dana. Prisustvovao je 49. gali AFI Life Achievement Award, gdje je održao i govor.

Arsović: Grubo KRŠENJE zakona u Glavnom gradu se samo nastavlja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:26

Dok smo upozoravali da gradonačelnica Olivera Injac krši zakon time što ne reaguje na sad već četiri rješenja Upravne inspekcije i jedno iz MUP-a za ustanovljeno nezakonito imenovanje, v.d. komandiru Zdravku Blečiću je 27.04. istekao v.d. status, naveo je na mreži X odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović.

Bivši radnici "Košute" i danas BLOKIRALI PUT: I u jeku SEZONE ćemo biti na magistrali

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:19

Bivši radnici nekadašnje fabrike obuće "Košuta" protestovali su i danas zbog devet neisplaćenih zarada, na koje čekaju više od 28 godina, te su ponovo blokirali put Cetinje – Podgorica.

Popović pred Partizan: Imamo ŠANSU, nadamo se POBJEDI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:09

Košarkaši Budućnost Volija danas putuju za Beograd, gdje ih sjutra veče u “Beogradskoj Areni” protiv Partizana (18.30 časova) očekuje prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige. Bez obzira što igraju protiv aktuelnog šampiona, evroligaša, ekipe koja je pravljena za trofej u regionalnoj ligi, u podgoričkom timu nema skrivanja. Napašće Partizan već u prvoj utakmici u Beogradu…

Ljekar OTKRIVA s koliko godina bi trebalo da PRESTANEMO da PIJEMO ALKOHOL

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:05

Veliki broj ljudi s vremena na vrijeme uživa u alkoholnim pićima. Ipak, neki vrlo često znaju da prejteraju, što nije dobro za cjelokupno zdravlje.

Obavezno se unosi u kuću za Vskrs: Ovaj cvijet blagoslovila je i sama Bogorodica

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:59

Gotovo da nema stare kuće kod nas koja u svom dvorištu nije imala drvo jorgovana

Čarapić: Više modaliteta za rješenje krize u Šavniku

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:47

Nakon sastanka predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku šef Poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić je saopštio da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.

Gdje se nalazi NAJDUŽA PLAŽA NA SVIJETU? Ima 254 kilometra pijeska

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:38

Pješčana plaža oivičena plavim vodama Atlantskog okeana

Pročitajte radno vrijeme CEDIS-a za praznike

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:24

Tokom predstojećih praznika, u srijedu i četvrtak 01. i 02. maja, kao i u petak i ponedjeljak 03. i 06. maja u svim djelovima CEDIS-a obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema, saopšteno je iz CEDIS-a. 

Policija najavila pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju tokom praznika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:20

Prije, tokom i nakon predstojećih prazničnih dana, na putevima u Crnoj Gori se očekuje pojačana frekvencija saobraćaja, ka turističkim centrima, kako na jugu tako i sjeveru države, pa je usljed povećanih gužvi, realno je očekivati da može doći do povremenih zastoja, pa i otežanog odvijanja saobraćaja, saopšteno je iz Uprave policije.