Petak, 29.12.2023 | 14:16
IZVOR: index.hr

VIDEO: Laskava TITULA u 2023. godini - Ova pjevačica ima NAJLJEPŠE LICE NA SVIJETU, pogledajte ko je još na LISTI

Tradicionalna lista TC Candlera i Nezavisnih kritičara svake godine bira najljepše lice.




Foto: YouTube screenshot/Nancy 낸시

S kreiranjem takvih lista su započeli 1990. godine, a mnogi tvrde da je to "najraznolikiji izbor ljepotica" pa se na njemu često nađu potpuno nepoznata imena.

Jedno takvo je ove godine zasjelo na prvo mjesto. Titulu najljepšeg lica za 2023. godinu ponijela je korejsko-američka pjevačica Nancy Jewel McDonie. Nancy ima 23 godine i bila je najmlađa članica K-pop grupe Momoland koja se raspala u ferbuaru ove godine. Nakon toga, nastavila je sa solo karijerom.

Na drugom mjestu našla se ruska infuenserka Dasha Taran, a na trećem korejsko-japanska pjevačica Sana Minatozaki. Na četvrtom mjesto je zasjela puno poznatija izraelska glumica Gal Gadot. Godine 2004., kad je navršila 18 godina, postala je Miss Izraela. Nakon toga je dvije godine služila obvezni vojni rok u izraelskoj vojsci te je istovremeno gradila karijeru kao glumica i manekenka. Najpoznatija je po ulozi Diane Prince u filmu Wonder Woman. 

Prošlogodišnja pobjednica ove liste Jasmine Tookes završila je ove godine na petom mjestu. Šesto mjesto zauzela je reperka Sitala s Tajlanda. Ona je bivša članice grupe H1-KEY. Na sedmom mjestu je Eleen Suliman, TV voditeljka i model iz Saudijske Arabije. Kanadska šahistkinja i DJ Andrea Botez je na osmom mjestu dok je na devetom južnokorejska pjevačica i glumica Kim Ji-soo, inače članica ženske grupe Blackpink. Na desetom mjestu nalazi se australijska pjevačica Savannah Clarke.

Pobjednica najljepšeg lica 2020. godine bila je izraelska glumica Yael Shelbia koja je ove godine završila na 13. mjestu. Američka glumica Sydney Sweeney je na 25. mjestu. Sydney je inače zvijezda spota novog singla Angry od Rolling Stonesa. Jedna je od najzgodnijih glumica današnjice te je nedavno priznala kako je umalo otišla "pod nož" kao tinejdžerka jer je željela smanjiti svoje grudi.

Ariana Grande je na 79. mjestu. Britanska glumica Emma Watson zauzela je 83. mjesto, dok je 90. po redu na listi australijska glumica Margot Robbie.

Robbie je jedna od najtalentovanijih glumica svoje generacije. Glumila je u brojnim holivudskim filmovima, sa zijezdama poput Leonarda DiCaprija, Brada Pitta, Quentina Tarantina, Grete Gerwing. Glumila je i u ovogodišnjem velikom ljetnom hitu Barbie. Margot je za taj film navodno dobila platu od 50 miliona dolara uz bonuse na bioskopskim blagajnama. Udata je za filmskog producenta Toma Ackerleyja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.

Počela je Stradalna nedjelja - Posljednja sedma nedjelja VASKRŠNJEG POSTA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 07:15

Počela je sedma posljednja nedjelja Vaskršnjeg posta. Svi dani u njoj nose naziv Veliki, pa je tako danas Veliki ponedjeljak.

Trgovine NEĆE RADITI 1. i 2. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjećamo sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak.

Građani Andrijevice ogorčeni, voda SKUPLJA 300 odsto

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 08:33

Skupština Andrijevice nije u zakonskom roku donijela odluku o saglasnosti na cjenovnik za utrošenu vodu koji je u aprilu minule godine dostavljen Regulatornoj agenciji. Gradskom vodovodu je prošlog mjeseca stigao dopis, a sa njim i povećanje od 300 odsto po kojem će se i obračunavati aprilski računi. Građani su uputili prigovore Vodovodu, a svoje negodovanje će iskazati i na protestima ukoliko se cijene ne koriguju, objavio je Javni servis RTCG.

"U ovom trenutku..." Marija Šerifović otkrila da li planira da dobije još DJECE preko surogat majke

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:50

Pjevačica Marija Šerifović je nedavno održala koncert u Helsinborgu u Švedskoj.

Žakelj: Borba, želja i fokus ODLUČIĆE UTAKMICU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:52

Trener košarkaša Budućnosti, Andrej Žakelj, svjestan je da je Partizan ozbiljan protivnik i da će dvomeč u polufinalu ABA lige odlučiti detalji - borba, želja i fokus.

Alkohol DOSTUPAN maloljetnicima iako je zakonom ZABRANJEN

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:49

Alkoholna pića i dalje su, uprkos zakonskim propisima, u velikoj mjeri dostupna maloljetnicima u maloprodajnim i ugostiteljskim objektima u Crnoj Gori, a to su potvrdili i rezultati socijalnog eksperimenta koji je sprovelo udruženje Roditelji.

Slavni glumac ŠOKIRAO javnost kad je skinuo masku - Pokazao PRAVO LICE nakon godinu dana (FOTO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:30

Slavni glumac Majk Majers pojavio se u javnosti nakon godinu dana. Prisustvovao je 49. gali AFI Life Achievement Award, gdje je održao i govor.

Arsović: Grubo KRŠENJE zakona u Glavnom gradu se samo nastavlja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:26

Dok smo upozoravali da gradonačelnica Olivera Injac krši zakon time što ne reaguje na sad već četiri rješenja Upravne inspekcije i jedno iz MUP-a za ustanovljeno nezakonito imenovanje, v.d. komandiru Zdravku Blečiću je 27.04. istekao v.d. status, naveo je na mreži X odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović.

Bivši radnici "Košute" i danas BLOKIRALI PUT: I u jeku SEZONE ćemo biti na magistrali

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:19

Bivši radnici nekadašnje fabrike obuće "Košuta" protestovali su i danas zbog devet neisplaćenih zarada, na koje čekaju više od 28 godina, te su ponovo blokirali put Cetinje – Podgorica.

Popović pred Partizan: Imamo ŠANSU, nadamo se POBJEDI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:09

Košarkaši Budućnost Volija danas putuju za Beograd, gdje ih sjutra veče u “Beogradskoj Areni” protiv Partizana (18.30 časova) očekuje prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige. Bez obzira što igraju protiv aktuelnog šampiona, evroligaša, ekipe koja je pravljena za trofej u regionalnoj ligi, u podgoričkom timu nema skrivanja. Napašće Partizan već u prvoj utakmici u Beogradu…

Ljekar OTKRIVA s koliko godina bi trebalo da PRESTANEMO da PIJEMO ALKOHOL

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:05

Veliki broj ljudi s vremena na vrijeme uživa u alkoholnim pićima. Ipak, neki vrlo često znaju da prejteraju, što nije dobro za cjelokupno zdravlje.

Obavezno se unosi u kuću za Vskrs: Ovaj cvijet blagoslovila je i sama Bogorodica

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:59

Gotovo da nema stare kuće kod nas koja u svom dvorištu nije imala drvo jorgovana

Čarapić: Više modaliteta za rješenje krize u Šavniku

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:47

Nakon sastanka predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku šef Poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić je saopštio da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.

Gdje se nalazi NAJDUŽA PLAŽA NA SVIJETU? Ima 254 kilometra pijeska

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:38

Pješčana plaža oivičena plavim vodama Atlantskog okeana