Utorak, 12.05.2020 | 20:05
IZVOR: kolektiv.me

Veljović: U Nikšiću prekršene mjere, organizatori će biti procesuirani

Povodom okupljanja građana u organizaciji SPC u Nikšiću, prekršena je naredba o zabrani okupljanja, a organizatori će biti procesuirani, izjavio je Veljović.




Foto: Uprava policije, twitter

"Svi koji se nijesu pridržavali dogovora i obećanja koje su dali policiji snosiće odgovornost i posljedice koje iz toga proizlaze", naveo je Veljović.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Kole
12.05.2020 21:54

Ko to jos vjeruje popovima ?

2 8

OSTALE VIJESTI

Čarapić: Zbog svoje očigledne kompromitacije Rudović građanima duguje ostavku

Srijeda, 29.05.2024 | 14:46

Predsjednik Kluba poslanika Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kaže da generalni direktor za medije u Ministarstvu kulture i medija Neđeljko Rudović građanima duguje ostavku.

UP - Rasvijetljena teška krađa u Tivtu, iz bankomata otuđeno preko 23.000 EURA

Srijeda, 29.05.2024 | 13:49

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili su krivično djelo teška krađa koje je izvršeno na štetu jedne banke, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Rudović: Čarapić potvrdio da amandmani nikad nijesu poslati MKM, u pitanju zakulisani dogovor

Srijeda, 29.05.2024 | 13:43

Neistina je sinoćnja tvrdnja kabineta premijera Milojka Spajića da sam saopštio "notornu neistinu" kada sam kazao da su, mimo znanja Ministarstva kulture i medije (MKM), Evropskoj komisiji (EK) poslati amandmani na medijske zakone i zahtjev da EK na njih da mišljenje, saopštio je danas Neđeljko Rudović, generalni direktor za medije u MKM.

Zaplijenjeni bejzbol palica, dva gasna pištolja, kokain: Uhapšeni osumnjičeni za nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti

Srijeda, 29.05.2024 | 13:35

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje, nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U Budvi uhapšena osoba osumnjičena za uličnu prodaju narkotika

Srijeda, 29.05.2024 | 11:34

Preduzimajući službene mjere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojne droge policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su lišili slobode lice kod kojeg je pronađena opojna droga., saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kabinet premijera: Rudović od 11. marta UPOZNAT sa amandmanima

Srijeda, 29.05.2024 | 15:23

Kako bi se precizno informisala javnost o medijskim zakonima, Kabinet predsjednika Vlade dao je kratak pregled procesa pripreme ovog materijala koji je danas uvršten na tematsku sjednicu Vlade posvećenu IBAR-u, navodi se u saopštenju.

PES: "Neformalni centri moći OPSTRUIRAJU dobijanje IBAR-a"

Srijeda, 29.05.2024 | 15:14

Klub PES je dao ogroman doprinos da se dobiju pozitivni izvještaji za IBAR zakone, kako kroz komunikaciju sa Venecijanskom komisijom, tako i kroz komunikaciju sa Vladom, rekao je šef kluba Evrope sad Vasilije Čarapić.

Recept za domaći Sprajt sto puta bolji nego kupovni: Zdrav i osvJežavajuć, ključan je jedan sastojak (RECEPT)

Srijeda, 29.05.2024 | 15:06

Svi smo navikli da kupujemo gazirana pića poput Sprajta, ali da li ste ikada pomislili da biste mogli da napravite svoju verziju kod kuće? Vjerovatno ne, a posebno ne ako se koristi ovaj neuobičajeni sastojak!

Namirnice koje mogu da vam pomognu da SMANJITE STRES

Srijeda, 29.05.2024 | 15:04

Nezdrava hrana samo pogoršava stanje.

Nova zvijezda za našeg velemajstora: Sergej Ćetkovič proglašen za pjevač godine

Srijeda, 29.05.2024 | 15:00

Slušaoci beogradskog Naxi radija glasovima su nagradili umjetnike koji su se u 2024. godini izdvojili radom, opravdali povjerenje publike i stvaralaštvom probudili najljepše emocije.

Ovaj znak ima najveće šanse da dobije na lutriji: Oni imaju najviše sreće kada je novac u pitanju, a bogate se bez truda

Srijeda, 29.05.2024 | 14:55

Ako mislite da nekim ljudima sve ide kako treba i da ih novac jednostavno ‘voli’, možda ne griješite. Čini se da su neki horoskopski znaci srećnici kada su u pitanju finansije i zarada, pa se stiče utisak da ne moraju ni da se trude. Astrolozi su otkrili koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da dobiju na lutriji. Provjerite gdje se nalazite na listi.

Čarapić: Zbog svoje očigledne kompromitacije Rudović građanima duguje ostavku

Srijeda, 29.05.2024 | 14:46

Predsjednik Kluba poslanika Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kaže da generalni direktor za medije u Ministarstvu kulture i medija Neđeljko Rudović građanima duguje ostavku.

Potez Ane Kokić ODUŠEVIO JAVNOST: Pjevačica nije imala NOVCA da plati spot, a onda je ona POKRILA SVE TROŠKOVE SNIMANJA!

Srijeda, 29.05.2024 | 14:42

Pjevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina stekla je veliku popularnost, ali nije zaboravila ko joj je pomogao kada je bila na samom početku karijere.

Volkswagen povlači gotovo 80.000 vozila, u pitanju je OVAJ MODEL - Evo i zbog čega

Srijeda, 29.05.2024 | 14:31

Volkswagen je opozvao skoro 80.000 električnih vozila zbog kvara u softveru koji uzrokuje da ekrani ostaju isključeni.

UŽIVO: Novović: Nema govora o selektivnosti u radu tužilaštva

Srijeda, 29.05.2024 | 14:30

Na skupštinskom Odboru za politički sistem, pravosuđe i upravu za praosuđe danas se razmatra Izvještaj o radu Tužilaštva za prošlu godinu. Sjednici prisustvuju vrhovni državni tužilac Milorad Marković i glavni specijalni tužilac Vladimir Novović.