Utorak, 01.09.2020 | 20:55
IZVOR: cdm.me

Abazović u Pljevljima: Sačuvajmo mir, tranziciju da završimo bez incidenata koje priželjkuje DPS

Ostvarili smo istorijsku pobjedu na izborima, dostojanstvenim, demokratskim i civilizovanim putem - olovkom, saopštio je danas Dritan Abazović, lider koalicije "Crno na bijelo" i Građanskog pokreta URA.




Foto: Crnonabijelo.me

Kako je saopšteno iz koalicije "Crno na bijelo", Abazović je danas posjetio Pljevlja i tom prilikom razgovarao sa građanimaa i građankama.

On je posjetio i Islamsku zajednicu, gdje ga je dočekao glavni imam odbora Islmaske zajednice u Pljevljima, Samir Kadribašić.

"Sada je glavni zadatak svih partija nove vlasti da sačuvamo mir, da tranziciju završimo bez ikakvih provokacija i incidenata koje priželjkuje DPS, kako bi u što kraćem roku krenuli sa čišćenjem velikog haosa koji nam u svim segmentima ostavlja trodecenijski režim. Crnu Goru možemo graditi samo kao građansku državu, u kojoj ravnopravan položaj imaju sve vjere i nacije i samo takvu, građansku Crnu Goru će naša platforma podržati", istakao je Abazović.

On je dodao da su i Crna Gora i Pljevlja jednako svih, Crnogoraca, Srba, Bošnjaka, Albanaca, Hrvata i svih drugih nacionalnosti i vjera, kao i da platforma "Crno na bijelo" samo takvu Crnu Goru može podržati i graditi.

"Mi smo garant suverene i građanske Crne Gore. Mi smo garant jake države Crne Gore, a slabog kriminala i istrijebljene korupcije. Sada pozivam građane na mir, biće vremena za slavlje. Ostanite kućama, treba nam mudrost i veliko strpljenje. Dajte da pomirimo Crnu Goru, jer tenzije trebaju samo onima koji su izgubili vlast", ukazao je Abazović.

KOMENTARI (4)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Anaa🇲🇪🇲🇪🇲🇪
01.09.2020 20:53

Neka Abazovicu to su tvoji koalicioni partneri.E vole te baš od srca hahahah.A kad im budes premijer e tek ce te voljeti.Naprijed Dritan i Haradinaj do pobjede.😂😂😂😂

14 17
ni po babu...
02.09.2020 02:58

Jeste li rekli g. Abazovicu gradjanima Pljevalja da ne smije da ih bije niko osim vase policije?

1 2
Ana liza
02.09.2020 09:36

Samo naprijed Dritane,dokazao si da si pravi lider a ne,,bitanga"uz tebe smo

1 0
Djetic
02.09.2020 09:39

Dritan je heroj,sa njim do SLOBODE

2 1

OSTALE VIJESTI

Vlada usvaja amandmane: Odgovornost za zločine isključivo individualna

Subota, 11.05.2024 | 20:10

Uskoro počinje elektronska sjednica Vlade na kojoj bi trebalo da bude usvojena informacija o amandmanima Crne Gore na Rezoluciju o Srebrenici, prenosi Portal RTCG.

PES: Ponovili smo više puta da poštujući žrtve genocida u Srebrenici, ne smatramo srpski narod genocidnim

Subota, 11.05.2024 | 19:05

Funkcioneri naše političke partije, koji obavljaju i najznačajnije pozicije u državi nisu nikada kvalifikovali srpski narod, niti bilo koji drugi narod kao genocidan, saopšteno je i Pokreta Evropa sad (PES).

Pekić: Građani Bara osjećaju i sve više će osjećati posljedice haotičnih aktivnosti vladajuće koalicije u Baru

Subota, 11.05.2024 | 16:59

Sujeta je slast za ego, a otrov za dušu. Dok sam čitao vaše sarkastično saopštenje pred očima su mi išle slike Maljevika, Možure, posječenih čempresa, Stare masline na umoru i ostalih simbola budvanizovanog Bara. Tek malo kasnije počeše da se ređaju i starije slike velikih kompanija kao što su jedinstvena Luka Bar, Primorka, Rumija trans, Izbor Bar itd. Građani Bara se ne sjećaju transparentnih javnih rasprava, tenderskih procedura, ekoloških studija ili studija izvodljivosti koje su dovele do ovih promašaja, ali osjećaju i sve više će osjećati posljedice haotičnih aktivnosti vladajuće koalicije, saopštio je u odgovoru na saopštenje barske vlasti predsjednik opštinskog odbora URA Bar Darko Pekić.

Milatović: Obrazovanje je osnovni preduslov za stvaranje društva jednakih šansi

Subota, 11.05.2024 | 14:55

Obrazovanje predstavlja najveći kapital i osnovni preduslov za stvaranje društva jednakih šansi u kome svaki pojedinac vrijedi onoliko koliko zna, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na svečanosti povodom obilježavanja 180 godina organizovanog školstva u Komanima.

Dukaj: Cilj efikasna, profesionalna, odgovorna i transparentna javna uprava

Subota, 11.05.2024 | 14:49

Ministar javne uprave, Marash Dukaj govorio je danas na Kongresu Sindikata uprave i pravosuđa.

Baby Lasagna uoči finala Evrovizije: Šta god da se dogodi večeras, znajte da sam dao sve od sebe

Subota, 11.05.2024 | 22:07

Finale Evrovizije 2024 se održava večeras, a takmiči se 25 zemalja.

Sjutra BEZ PADAVINA - Iskoristite SUNČANU nedjelju

Subota, 11.05.2024 | 21:59

U nedjelju će na jugu biti pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Zavoda za meteorologiju i seizmologiju!

Poezija živi: Novosadski književnici predstavili nove zbirke poezija na Sajmu knjiga

Subota, 11.05.2024 | 21:39

Drugi dan Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja protiče u znaku poezije, za šta su se pobrinuli nagrađivani književnici iz Društva novosadskih književnika.

Ova tačka na tijelu vas bukvalno usrećuje: Eliminiše stres, daje vam energiju i volju!

Subota, 11.05.2024 | 21:01

U našem tijelu postoji organ, o kome se veoma malo priča. To je grudna žlujezda (timus) i na njoj se nalazi tačka sreće.

Primorac ŠAMPION Crne Gore

Subota, 11.05.2024 | 20:23

Vaterpolisti Primorca se prekinuli veliki niz Jadrana i nakon 16 godina došli do titule prvaka Crne Gore.

Velika akcija uklanjanja opožarenih stabala i ostalog biljnog otpada na Gorici

Subota, 11.05.2024 | 19:56

Danas se na Gorici, od 8 do 13 časova odvijala akcija na uklanjanju opožarenih stabala i drugog biljnog otpada. Akciju je inicirao Savez izviđača Crne Gore, kojem je ovo početna aktivnost u okviru realizacije projekta „Boranka“, kroz koji se vrši pošumljavanje opožarenih područja.

Protest ispred SDT-a: Spasimo život Milivoju Katniću – potonja je ura; Čime Novović drži u šaci Borisa Savića?

Subota, 11.05.2024 | 19:37

U organizaciji grupa crnogorskih građana i političkih aktivista danas je ispred zgrade Specijalnog državnog tužilaštva SDT održan treći protest podrške bivšem glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću. Sa protesta je zatraženo da mu se zbog lošeg zdravstvenog stanja omogući odbrana sa slobode. 

Šest namirnica koje treba da držite u frižideru

Subota, 11.05.2024 | 19:15

Svježe meso, ribu i mlječne proizvode sigurno ćete da držite u frižideru, ali postoje namirnice koje možda nepravilno odlažete.

Budva: Muška osoba preminula od uboda nožem

Subota, 11.05.2024 | 18:56

Saopšteno iz Operativno komunikacionog centra (OKC) za portal Kolektiv me.

Imaju užasne navike i "skaču" po živcima: Ovo su najiritantniji znakovi horoskopa

Subota, 11.05.2024 | 18:27

Svojim osobinama živciraju ljude u svom prisustvu - preostaje vam samo da se naviknete na to.