Petak, 16.10.2020 | 12:42
IZVOR: Stil/minimagazin.info

Najmoćniji ASTRO period počinje VEČERAS: Evo kakve nam PROMJENE donosi mlad Mjesec

Mlad Mjesec simbolizuje novi lunarni ciklus i podstiče nas da ostavimo iza sebe sve staro, loše i nepovoljno, a približi nas jednom novom početku i podstakne nas da iskoristimo lične potencijale.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Mlad Mjesec donosi značajne prilike, a na vama je da ih iskoristite najbolje što možete. Ovaj astro period će najznačajniji biti za Ovna, Vagu, Jarca i Raka, posebno ako su rođeni u posljednjoj dekadi.

S obzirom da se ovaj mlad Mjesec poklapa sa retrogradnim Merskurom, budite obazrivi i pametno povlačite poteze. 

Evo kako će uticati na svaki znak pojedinačno:

Ovan 

Kod Ovnova su partnerski odnosi na ispitu, pregovori ili dogovori će biti aktivni, kako postojeći tako i oni koji se tiču budućnosti. Partnerski odnosi sada trebaju da se usklade, pa ako ne postoji harmonija, vi se potrudite da je postignete. Mnogi Ovnovi su u povoljnom periodu. Ako se potrudite, postoji mogućnost da napredujete na poslu i postignete značajne rezultate.

Bik

Bikovi bi trebali da povedu računa o ishrani. Ukoliko planirate da smršate, ovaj period je najpovoljniji. 

Sada su dobri trenuci da se razrade neke poslovne taktke, da biste bili uspješniji na poslu. Vrlo dobar je period za sve vrste planiranja i razmišljanja pa to i uradite. Bitno je da napravite balans između planova i onoga što radite.

Blizanci 

Blizancima će ovaj mladi Mjesec uću u 5 polje koje je zaduženo za ljubav, djecu i sport. Sada može biti naglašena ljubav, romantika, strast pa se možete prepustiti uživanju. Mnogi Blizanci imaju želju da ostvare svoje planove. Veliko samopouzdanje je prisutno kod većine, dok pojedince muči pitanje: “Jesam li na ispravnom putu?“. Mlad Mjesec vam daje priliku da pronađete taj pravi put. Odvažite se da krenete u realizaciju davno zacrtanih planova, jer je period i više nego povoljan.

Rak

Okrenite se porodici i bliskim ljudima. Mnogi Rakovi mogu biti ranjivi, osjećajni i težiti da zadovolje svoje potrebe. Mnogi sada mogu da osnuju svoju bračnu zajednicu ili da uđu u ozbiljnu vezu. Budite oprezni u saobraćaju i napravite ravnotežu između porodice i posla. To vam, svakako, može donijeti samo korist.

Lav

Lavovima je bitna komunikacija, učenje, dogovori, pregovori. Moguće je da ćete napredovati na poslu, ali i steći neke nove prijatelje. Dobro je vrijeme za novi način razmišljanja i komunikacije ili završavanje nekih papira. Sve vrste komunikacije sa komšijama, rođacima, braćom, sestrama, odlično će vam ići i to će vam pomoći da se napunite pozitivnom energijom. Optimizam će vam pratiti na svakom koraku.

Djevica

Unapređenje ili povišica su sve izvesniji. Ovaj mlad Mjesec naročito utiče na finansije i donosi boljitak. Pravo je vrijeme za uživanje.

Vaga

Ako imate neke neraščišćene odnose, u narednim danima će se sve razriješiti. Kako ste dobar diplomata i imate urođen gen za harmoniju, uspećete da prevaziđete sve što vas je do sad mučilo. Ukoliko planirate promenu imidža, pravo je vrijeme jer su vam zvijezde naklonjene.

Potrudite se da uspostavite balans između vas i partnera, a to možete samo ako budete osjećajni.

Škorpija

Ovaj mlad Mjesec se zadržava u vašem dvanaestom polju, što će vas usmjeravati na empatiju, svijest o drugima i na duhovni put. Pojedine Škorpije se mogu i povući u samoću, sve dobro preispitati i nešto novo isplanirati. Pojedine Škorpije mogu tragati za emotivnim mirom i harmonijom u duši. Kako je ovo osjetljiv period, onda je najbolje da se osamite i ugodite sebi.

Strijelac

Sada je bitno da uspostavite kontakte, kako u društvenom tako i profesionalnom polju. Vrijeme je da se usmjerite na druge osobe, a ne samo na sebe pa bi bilo dobro da tu napravite balans. Vrlo su naglašeni intimni odnosi, emocije, davanje i primanje ljubavi pa će tu i biti fokus.

Jarac

Moguće je da ćete obnoviti neke poslove ili pokrenuti nešto novo u karijeri. Bitno je da pokažete samopoštovanje i da zauzmete čvrst stav. S obzirom da će biti dosta obaveza, a vi zauzeti, trebalo bi da uspostavite balans između karijere i ličnog života. 

Vodolija

Prisutna je nervoza, pa zato dobro razmislite prije nego što se upustite u velike poslovne poduhvate ili nešto izgovorite. Kod pojedinih Vodolija postoji mogućnost da dođe do rasprava. Muče vas finansije.

Ribe 

Mnoge Ribe će postati empatične. Sa partnerom ćete osjetiti neku novu emociju i još više se povezati.

Sada je povoljan period za podizanje kredita i pozajmice. Izbjegavajte konflikte, jer možete kasnije zažaliti zbog izgovorenih riječi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

RECEPT DANA: Posna pita na vodi sa pečurkama

Petak, 03.05.2024 | 09:24

Odličan izbor da započnete dan jeste jednom domaćom pitom.

Osmi regionalni književni festival „LiTeritorija“ u KIC-u

Petak, 03.05.2024 | 09:17

Osmo izdanje LiTeritorije, regionalnog književnog festivala KIC-a „Budo Tomović“, održaće se od 7. do 9. maja 2024. godine.

Nezapamćena TRAGEDIJA - GODIŠNJICA masovnog ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar

Petak, 03.05.2024 | 08:38

Na današnji dan prije godinu dana u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji K. K. ubio je deset osoba – devetoro djece i čuvara škole. Ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.

CGO: Svjetski dan slobode medija u Crnoj Gori se obilježava BEZ NAPRETKA u oblasti medija

Petak, 03.05.2024 | 08:35

Povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija, Centar za građansko obrazovanje (CGO) upućuje čestitke svim medijima i zaposlenima u medijima, uz žaljenje što umjesto sveobuhvatnog unaprijeđenja na polju medijskih sloboda konstatujemo loše stanje na svim nivoima u ovoj oblasti, kazao je asistent na programima u CGO Nikola Obradović.

Budućnost Voli digla glas protiv komesara za suđenje: Pakuj kofere!

Četvrtak, 02.05.2024 | 22:02

Košarkaški klub Budućnost Voli je digao glas u Admiralbet ABA ligi i tražio smjenu komesara za suđenje Srđana Dožaja.

Pavićević: Vlada mora biti rekonstruisana ove godine, Spajić će procijeniti kad

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:55

Potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević kazao je da očekuje rekonstrukciju Vlade, jer je to dogovoreno i potpisano, ali da se još ne zna da li će to biti urađeno u jednoj ili u više faza.

Još jedan KIŠAN dan: Pročitajte vremensku prognozu za PETAK

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:51

Pročitajte vremensku prognozu!

Crna Gora - Građani grabe da uvezu automobile koja evropska tržista neće

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:40

Podaci MUP-a pokazuju da svaki treći građanin u Crnoj Gori ima automobil i da je prosječna starost registrovanih vozila 17 godina. Tako je Vlada odlučila da obnovi vozni park u državi i od prvog jula zabrani uvoz vozila starijih od 15 godina. Zato građani grabe da ovih dana uvezu automobile koja evropska tržista neće.

Popović: Sloboda medija ključni uslov napretka Crne Gore ka EU

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:19

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović uputila je čestitku povodom Međunarodnog dana slobode medija koji se obilježava 3. maja.

Najšarmantnije žene rađaju se u ova ČETIRI znaka: Niko ne može da im odoli

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:07

Ako ste među njima, znajte da ste neodoljive!