Subota, 06.03.2021 | 11:58
IZVOR: b92.net

Kad najbolje prijateljice postanu SUPERHEROINE: Stigao trejler za film o kojem se PRIČA

Objavljen je trejler za novi film "Thunder Force", koji je režirao Ben Falkone, a glavne uloge tumače Melisa Mekarti i Oktavija Spenser.




Foto: YouTube screenshot/Netflix

"Thunder Force" je komedija o najboljim prijateljicama koje postaju superheroine.

U trejleru se otkriva kako se Lidija (Melisa Mekarti) ponovo sastaje sa svojom najboljom prijateljicom iz djetinjstva, Emili (Oktavija Spenser), uspješnom naučnicom koja je stvorila tehnologiju koja običnim ljudima daje supermoći.

Lidija slučajno uzima formulu koja joj daje supermoći, nehotice stvarajući prvi "superherojski tim". Kad se pojavi novi zlikovac poznat kao "Kralj", prijateljice se udružuju kako bi spasile grad.

Film će biti dostupan na Netfliksu, od 9. aprila.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Američka ambasada DONIRALA Vrhovnom sudu OPREMU za medijsku salu

Srijeda, 08.05.2024 | 15:36

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država je, kroz Biro za borbu protiv međunarodne trgovine narkoticima i sprovođenje zakona (kancelarija INL), donirala opremu za medijsku salu Vrhovnom sudu Crne Gore.

Ova ZEMLJA je proglašena za NAJLJEPŠU na svijetu: Na listi i države iz komšiluka

Srijeda, 08.05.2024 | 15:30

Planeta je puna prelijepih mjesta – ali za koju zemlju može da se kaže da je najlepša na planeti?

Podaci ZZZ: Pala NEZAPOSLENOST u Crnoj Gori

Srijeda, 08.05.2024 | 15:17

U Crnoj Gori je na kraju aprila bilo 36,42 hiljade nezaposlenih, 1,9 odsto manje nego u martu, pokazuju podaci Zavoda za zapošljavanje (ZZZ).

Šćekić – Neđeši: Demografija OZBILJAN IZAZOV sa kojim se suočava Crna Gora

Srijeda, 08.05.2024 | 15:10

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, sastao se danas sa ambasadorom Mađarske u Crnoj Gori, NJ.E. Jožefom Neđešijem.

Sjutra protest ispred SDT-a: Milivoje Katnić – presuda bez optužnice i suda

Srijeda, 08.05.2024 | 15:05

Protest!

Uprava carina: ODUZETO srebro i bižuterija u vrijednosti oko 3.400 EURA

Srijeda, 08.05.2024 | 15:02

Službenici Uprave carina, u saradnji sa službenicima granične policije na graničnom prelazu (GP) Kula i Dračenovac oduzeli su robu (srebro i bižuterija) vrijednosti oko 3.400 eura, saopšteno je iz Uprave carina.

Gorčević: Ne sumnjam u Milovićev rad, Zenovićeva kampanja neće remetiti fokus sa IBAR-a

Srijeda, 08.05.2024 | 15:02

Ministar pravde Andrej Milović jeste isključen iz Pokret Evropa sad, nije više član partije i predsjedništva, ali nastavio je da odgovorno obavlja funkciju ministra pravde za sada, kazala je u emisiji Klub A na A plus televiziji ministarka evropskih poslova Maida Gorčević.

Obijen tužbeni zahtjev, Abazović nije povrijedio prava ličnosti "Bemaxa"

Srijeda, 08.05.2024 | 14:51

Osnovni sud u Ulcinju odbio je tužbeni zahtjev kojim je kompanija "Bemax" od bivšeg premijera Dritana Abazovića tražio odštetu u iznosu od 21 hiljade eura, saopštivši da nije povrijedio prava ličnosti te kompanije

Biće bujne i cvjetaće dugo: Kada kupujete muškatle dobro obratite pažnju na ovih pet stvari

Srijeda, 08.05.2024 | 14:41

Stručnjaci iz inicijative Pelargonium for Europe (PfE) znaju na šta treba obratiti najviše pažnje pri kupovini muškatli.

Poslanički klub PES: Što više vladavina prava uzima zamaha, to je veća nervoza u DPS-u

Srijeda, 08.05.2024 | 14:30

Dizanje tenzija, eksploatacija osjetljivih tema i pokušaji destabilizacije jesu stari poznati maniri kojima DPS pokušava da skrene fokus sa ubrzanih EU integracija i rezultata nezavisnih institucija na polju vladavine prava, saopšteno je iz Poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad.