Utorak, 30.04.2024 | 11:24
IZVOR: n1.info.rs

„Kralj lavova“ dobio je PREDNASTAVAK, mišljenja podijeljena: Pogledajte PRVI TIZER (VIDEO)

Dizni je objavio prvi tizer za predstojeći igrani film Mufasa: Kralj lavova, prednastavak za Kralj lavova iz 2019.




Foto: YouTube screeenshot/ Walt Disney Studios

Film je režirao Bari Dženkins, reditelj Oskarom nagrađenog filma Mjesečina, dok je scenario napisao Džef Nejtanson, scenarista filmova Terminal i Uhvati me ako možeš.

Film prati rast i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao lava Taku, nasljednika prijestola kraljevstva lavova.

Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i odnos sa bratom Takom, koji mu je godinama postao neprijatelj, iako su odrasli kao braća.

Među glasovnim glumcima predstojećeg filma bile su mnoge holivudske zvijezde. Džon Kani, Set Rogen, Bili Ajhner, Donald Glover i Bijonse Nouls-Karter ponavljaju svoje uloge iz prethodnog filma. Pridružili su im se Aron Pjer, Kelvin Harison mlađi, Mads Mikelsen, Tandive Njutn, Kit Dejvid i Blu Ajvi Karter.

Tizer podijelio mišljenja

Mufasa tizer je prikupio više od 300.000 pregleda u roku od tri sata, ali mišljenja fanova su podeljena. Dok jedni pišu da film izgleda bolje od Kralja lavova iz 2019. godine, drugi nisu zadovoljni pričom i stilom animacije.

„Voleo bih da su ovaj film snimili koristeći klasičnu 2D animaciju“, napisao je jedan korisnik Jutjuba, dok je drugi dodao: „Ko je tražio Mufasa prednastavak?“

„Ljudi se rugaju Holivudu zbog ovakvih stvari“, napisao je jedan korisnik Reddita.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Kraljica Kamila o BOLESTI kralja Čarlsa: "Mora da SLUŠA"

Petak, 17.05.2024 | 16:25

Britanska kraljica Kamila izjavila je danas da je kralj Čarls Treći bolje i dodala da mora da ga natJera da "sluša". 

Nadal podigao GLAS: "Ne možete da se ŽALITE"

Petak, 17.05.2024 | 16:14

Španski teniser Rafael Nadal prokomentarisao je činjenicu da je usljed promjene formata masters turnira došlo i do više povreda igrača.

Budućnost KAŽNJENA sa 18.000 EURA

Petak, 17.05.2024 | 16:09

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore kaznila je danas Budućnost novčano, sa 18.000 eura, zbog propusta na tri prvenstvene utakmice. 

Ovo povrće je prava RIZNICA ZDRAVLJA: Eliminiše upale i snižava holesterol

Petak, 17.05.2024 | 16:03

Preporuka je da ga što češće imamo na trpezi jer ova povrtarska biljka iz porodice kupusnjača (kupus, kelj, karfiol), predstavlja pravu riznicu zdravlja. 

SDT dostavio Višem sudu PTUŽNICU protiv sedam osoba za stvaranje kriminalne organizacije

Petak, 17.05.2024 | 15:56

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je Višem sudu u Podgorici juče dostavilo optužnicu protiv I.K., U.D., A.K., L.V., A.S., B.D. i S.A.

Nikola Rokvić OTKRIO koliko je NOVCA skupljeno za 26 dana

Petak, 17.05.2024 | 15:47

PJevač Nikola Rokvić se nalazi na humanoj misiji u koju se upustio pJeške od Beograda do Egine, dugu 1.060 kilometara, a danas, 17. maja je na 26. danu, te je sve bliži cilju.

Krapović: "Jadran" je LEGALNO i LEGITIMNO vlasništvo Crne Gore i oko toga nema pregovora

Petak, 17.05.2024 | 15:40

Ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović ponovio je da je školski bord Mornarice Vojske Crne Gore (MVCG), jedrenjak "Jadran", legalno i legitimno u posjedu države Crne Gore i da oko toga ne može biti nikakvih pregovora sa Hrvatskom, ni bilo kime drugim ko pretenduje na taj vrijedni brod-oldajmer.

Poznati pjevač po treći put POSTAO OTAC - Poznat i pol bebe

Petak, 17.05.2024 | 15:31

Milan Dinčić Dinča danas je dobio i treće dijete, nakon što je njegova supruga Jelena na svijet donijela zdravog dječaka.

KSCG - FINALE plej ofa kreće u ponedjeljak

Petak, 17.05.2024 | 15:25

Domaćin prvog meča serije koja se igra do tri pobjede biće Budućnost Voli u Sportskom centru "Morača" od 18 časova.

Poznata pjevačica snimala NOVI ALBUM - "Vraćam se djevojci kakva sam bila“

Petak, 17.05.2024 | 15:15

Dugoočekivani treći studijski album Bili Ajliš je stigao.