Petak, 24.09.2021 | 11:59
IZVOR: Mondo.rs

Tačan TEST LIČNOSTI otkriva sve vaše tajne: Odgovorite na pitanja i provjerite koliko poznajete sebe

Provjerite koliko sebe poznajete! Ovaj test ličnosti otkriva sve o vama, čak i ono čega niste svjesni.




Foto: Ilustracija/unsplash.com

Koliko poznajete sebe? Da li se vaše viđenje sebe poklapa sa mišljenjem vaše okoline ili se iznenadite kada čujete kako vas opisuju?

Neki kažu da je dobar test provjere koliko poznajete sebe ako ste u stanju da za manje od 5 sekundi, bez razmišljanja, nabrojite pet svojih najboljih osobina. Postoje i brojni drugi načini i testovi koji su osmislili psiholozi, filozofi, a jedan od njih je i ovaj koji će pomoći da otkrijete svoju suštinu i svoje pravo JA. 

Zabavite se i uradite ovaj test ličnosti! Sve što je potrebno jeste da odgovorite na devet pitanja. Odgovori će vam otkriti mnogo toga o sebi što niste ni naslućivali, o vašem karakteru, željama, prioritetima u životu...

U svakom pitanju od vas se traži da opišete nešto. Zapamtite da pojmovi koje treba da opišete nisu međusobno povezani!

1. Zamislite merdevine. Kako izgledaju? Da li ćete se popeti na njih?

2. Zamislite kuću. Opišite je, na primjer, da li je stara ili nova, velika ili mala? Hoćete li ući u nju?

3. Zamislite medvjeda. Šta ćete učiniti kada se suočite s njim?

4. Zamislite ulicu. Opišite je.

5. Pronašli ste ključeve. Od kog materijala su napravljeni? Hoćete li ih ponijeti sa sobom?

6. Zamislite svijećnjak. Od kog materijala je napravljen?

7. Zamislite konja. Šta ćete uraditi s njim?

8. Zamislite kocku. Opišite od kog je materijala, koje veličine...

9. A sad nacrtajte na papiru merdevine, kuću, konja, svijećnjak i sve ostale pojmove koje je trebalo da zamislite, ali po redosledu koji želite.

REZULTATI TESTA:

1. Merdevine pokazuju vaš profesionalni napredak. Uspon je povezan sa postignućima i napretkom, dok silazak niz njih znači suprotno.

2. Kuća je smrt. Ako ste ušli u nju, to ili znači da ste se pomirili sa time da ćemo svi jednog dana umrijeti, ili je neki smrtni slučaj ostavio snažan trag u vašem životu. To takođe može da znači da volite da rizikujete i da ste skloni opasnim avanturama. Pogotovo ako ste zamislili mračnu i „ukletu“ kuću sa gvozdenim vratima, drvenim šalonima...

3. Medved predstavlja seks i intimni odnos sa partnerom. Na primjer, ako ste rekli da ćete ostati mirni i čekati da vidite šta će medvjed da uradi, to bi moglo da zanči da ne preuzimate inicijativu i da čekate dok vam partner ne kaže šta želi.

4. Ulica je vaš život. Na primjer, ako ste zamislili dvosmjernu ulicu sa novim putevima i čistim trotoarima, to znači da vam u životu sve ide u redu i da se ne suočavate sa mnogim preprekama.

5. Ključevi su vaši prijatelji. Svi detalji, da li su stari ili novi, koliko ste htjeli da ih ponesete sa sobom, mogu da kažu koliko ste bliski sa ljudima oko sebe i koliko su vam važni u životu.

6. Svijećnjak je ljubav koju primate od drugih. Ako je od stakla, to je nešto krhko. Kristal je isti, ali malo teži, skuplji i vrijedniji. Metal je nešto čvrsto što se ne lomi lako, međutim, oksidira i pretvara se u rđu. Potrebno mu je često čišćenje i održavanje.

7. Konj predstavlja vašeg partnera. Vaš odgovor na ovo pitanje otkriva kako se odnosite prema partneru (ili ideji o partneru) i kako se ponašate u vezi.

8. Kocka je vaša ličnost. Plastika i metal prikazuju nekoga ko je snažan, sa čvrstim stavovima koja se ne mijenjaju lako. Staklo je lomljiv predmet. Bilo koja vrsta mekog materijala pokazuje veoma osjetljive ljude. Drvo ima svojstvo da bude toplo i hladno.

9. Crtež koju ste nacrtali otkriva vaše prioritete i vaš pogled na život. Na primjer, ako ste se nacrtali dok se penjete stepenicama, jašete na konju i držite svijećnjak u ruci, vaš pogled na život je vrlo realan i uravnotežen. Partner igra važnu ulogu u vašem životu, on je vaš saputnik, podrška, osoba bez koje ne biste posti mogli da ostvaite svoje ciljeve i uspjeh u životu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Otkrivena nova egzoplaneta, nalik ŠEĆERNOJ VUNI - Vazdušasta i superpahuljasta

Srijeda, 15.05.2024 | 07:25

Egzoplaneta otkrivena na udaljenosti od 1.232 svjetlosne godine od Zemlje, jedna od najčudnijih.

Preminula Sju Kej Braun nekadašnja ambasadorka SAD u Crnoj Gori

Utorak, 14.05.2024 | 22:04

Preminula je nekadašnja ambasadorka SAD u Crnoj Gori Sju Kej Braun (76).

VELIKI USPJEH - Baby Lasagna ulazi na britansku top listu

Utorak, 14.05.2024 | 21:51

Marko Purišić, poznatiji pod pseudonimom Baby Lasagna, koji je nastupao kao hrvatski predstavnik na Evroviziji sa pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' doživio je još jedan veliki uspjeh - ulazi na britansku listu top singlova.

Nije svejedno kupujete li avionske karte srijedom, nedjeljom ili ponedjeljkom, evo kada su najjeftinije

Utorak, 14.05.2024 | 21:34

Kada je u pitanju putovanje avionom, jedna od stvari koja nas najviše brine je avionska karta ili njena cijena. Naravno, želimo da pronađemo najjeftinije. Naime, cijene avionskih karata uvek variraju u zavisnosti od brojnih faktora. Neki od ovih faktora su ponuda i potražnja, sezona u kojoj letimo, da li su kupljeni nekoliko nedelja unaprijed ili su u poslednjem trenutku itd. Ipak, čini se da i dan u nedelji kada ih kupujemo igra veliku ulogu u cijeni avionskih karata, piše Miss7.24sata.hr.  

Stalno sanjate istu osobu? Evo šta bi to moglo da znači

Utorak, 14.05.2024 | 20:50

Da li vam se deševa da istu osobu sanjate iznova i iznova?

Najbolja dijeta za lijene: Ispoštujte jedno pravilo i vidjećete kako salo samo nestaje

Utorak, 14.05.2024 | 20:20

Keto dijeta je definitivno najpopularniji način ishrane za brz i efikasan gubitak kilograma. Dijeta ima više verzija, a mi vam predstavljamo keto za lijenštine.

Vešović i Klikovac saglasni: “Čistoća” i “Vodovod i kanalizacija” u ozbiljnoj finansijskoj krizi

Utorak, 14.05.2024 | 20:01

Gradska preduzeća “Čistoća” i “Vodovod i kanalizacija” nalaze se u ozbiljnoj finansijskoj krizi, saglasni su odbornici opozicije i vlasti Skupštine Glavnog grada. Dok iz opozicije tvrde da je riječ o maćehinskom odnosu gradske uprave prema lokalnim preduzećima, iz redova vlasti ukazuju na naslijeđene probleme koje je stvorila prethodna gradska uprava.

Žena pokazala genijalan trik kako da otkrijete vara li vas partner, pokazuje nepobitan fizički dokaz

Utorak, 14.05.2024 | 19:30

Korisnica TikToka Andrea Lopez podijelila je svoj genijalan trik kako da otkrijete vara li vas vaš muškarac ili ne – a sve što vam je potrebno je ljepljivi valjak za skupljanje mrvica i dlaka s odjeće. Njegova cijena je oko 100 dinara, a osiguraće fizičke dokaze prevare, naravno ukoliko ona postoji, tvrdi Andrea.

Opet Dugme okupio Brega: Alen Islamović otkrio da grupa snima novi album

Utorak, 14.05.2024 | 18:56

Nakon sarajevskog koncerta Bijelog dugmeta kojim su započeli turneju “Doživjeti stotu”, Alen Islamović je najavio da grupa sprema i novi album.

Milatović: Presuda kojom se višestrukom silovatelju smanjuje zatvorska kazna alarm za cijelu Crnu Goru

Utorak, 14.05.2024 | 18:46

Vijest o tome da su osuđenom za višestruko silovanje djevojčice smanjili kaznu sa 15 na osam godina zatvora predstavlja crveni alarm za cijelu Crnu Goru, jer je ovo još jedna sramna presuda crnogorskih sudova, poručila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.