Srijeda, 05.10.2022 | 22:08
IZVOR: informer.rs

Vrlo su MLADOLIKE! Žene rođene u OVOM znaku imaju NEVJEROVATNU energiju

San mnogih žena jeste da izgledaju mladoliko, ali ipak, astrolozi tvrde da samo pripadnice jednog horoskopskog znaka imaju tu privilegiju da zaista tako i djeluju skoro čitavog života.




Foto: Ilustracija/ Pexels.com

Prave srećnice su dame rođene u znaku blizanaca. One djeluju i izgledom i harizmom dosta mlađe u odnosu na godine koje imaju, a muškarcima su prava misterija koju zato pokušavaju da razotkriju.

Koliko god godina pokušate da date ženama rođenim u znaku blizanaca, pogriješićete. One imaju daleko više godina, a izgledaju mnogo mlađe. Plene samopouzdanjem, snažnom energijom, neukrotivog su duha i posjeduju šarm koji je posebno interesantan suprutnom polu. Takođe, blizanac je generalno tipičan društveni znak koji je uvijek omiljen u društvu.

Blizanci traže ljubav cijelog života, a često se desi da pronađu ne jednu, već više srodnih duša. Pojedine pripadnice ovog znaka se vjenčavaju i u staračkim domovima, budući da za pravu ljubav nikad nije kasno. Žena blizanac, ma koliko zainteresovana bila za nekog muškarca, kod nje sve pada u vodu ukoliko lijep izgled ne prati i izvjesna doza inteligencije. Te dame su i tipične po tome da se lako zaljube, ali i odljube, zato je potrebno da im partner neprestano bude inspirativan.

Žena blizanac sve što misli, misli barem duplo bolje od partnera. Njen partner ne mora uopšte da razmišlja, može joj se poveriti i ona će za njega otkrivati nove svjetove i osvojiti sve ratove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. Partner se sa njom osjeća osvježeno i vječno mlado i pita se čime je zaslužio takvu sreću.

Ovo je žena sa kojom nema banalnosti, jer umije da svemu da smisao i puna je iznenađenja. Najzahtjevniji muškarci biće prijatno iznenađeni ulaznicom za najpopularniji koncert ili najaktuelniji sportski događaj. S druge strane, i ona od svog partnera traži da je iznenađuje, makar ponekad.

Žene blizanci su izuzetno komunikativne i često se bave poslom koji obuhvataju sredstva masovne komunikacije. Te dame će svojim šarmom i britkim jezikom zavesti svakog ko sa njima stupi u razgovor.

Promjena je veoma važna za njihov život i psihički razvoj. One su spremne da iskoriste svo "žensko oružje", šarm i privlačnost da dobiju ono što žele. Često mogu da imaju i više partnera u isti vrijeme, budući da temperamentnoj ženi poput blizanca rijetko koji partner može da zadrži svu pažnju. 

Kao što i sam znak blizanaca sugeriše da je u njemu dvije ličnosti, žena blizanac vrijedi za dvije žene, pa kako da joj onda zamjerite i ponekog suvišnog ljubavnika koji nije odolio njenim čarima?

 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.