Ponedjeljak, 06.02.2023 | 20:58
IZVOR: alo.rs

"Tužan sam, nisam RAZOČARAN" - Aca Lukas ISKRENO o privatnom životu

Pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nikada se nije ustručavao da iskaže svoje mišljenje, te je tako i sata iskreno pričao o filmu, kolegama, ali i emocijama.




Foto: YouTube screenshot/ Ami G Show

Kako Aca kaže, mlade kolege koje žele brzo doći do uspjeha griješe ako misle da će ih proslaviti dueti sa već izgrađenim i popularnim pjevačima.

"Ja smatram da su dueti neke usputne stvari, malo manje afirmisani pjevači misle da će napraviti karijeru ako napreve duet sa nekim popularnim pjevačem. Niko nije napravio karijeru sa prvom duetskom pjesmom. Ta duetska pjesma ne donosi nikakve poene, to je ono što ostane i što je lijepo, ali čovjek mora sam da napravi svoju karijeru. Imam toliko dueta, ali "Niko kao ti", sa Cecom pjesme, "Šizofrenija" sa Anom Nikolić, pa sa Mirom Škorić prvi duet, Džej... Sjajna je pjesma i ovaj trio, Mile Kitić, Saša Matić i ja. Meni je ta pjesma fenomenalna. Snimio sam pjesmu sa Severinom, ali otom-potom",  rekao je Lukas, pa progovorio o filmu o njegovom životu koji se uveliko najavljuje:

"Ja sam mišljenja da je moj život interesantan, ali to ne treba da bude biografija Ace Lukasa, nego ovako film. Kod mene je bilo stvarno svakakvih stvari. To je avanturističko-akcioni triler, sa primjesama komedije, a sve zajedno ispadne crtani film. Nema horora. Svi su odlični, zajedno su pristupili tome. Ja sam najgori, treba da snimim te neke pjesme da otpjevam, ali biće sve to u redu. Biće jako interesantno i intrigantno. Premijera će biti jedinstvena. Biće film, pa koncert. Na moj rođendan, 34., samo slavim 34. rođendan, tu sam stao. Jedva čekam. Stalno gledam kadrove, izgleda fenomenalno. Sve te neke anegdote, ima tona tih komičnih stvari, a moja prednost je što ja umijem da se šalim na svoj način. Ja sam čovjek koji je opisao prvi poljubac kakav je bio. Kad se sjetim kad sam se prvi put poljubio sa djevojkom, imao sam 16 godina... Meni je tad najveća ljubav bila lopta, danas je drugo vrijeme. Nisam pristalica da te ljubavne stvari krenu rano, šta znaju ljudi sa 14 godina? To će se prenijeti na platno, autentično. Jako kasno sam počeo da se zabavljam, i tako će biti prenijeto. Mislim jako kasno je za ovo doba", poručio je pjevač, pa je potom pričao i o svojim emocijama, o kojima ne govori često.

"Pa, ne znam... Šta god da me pitaš, ja ću da kažem jeste. Emotivan, strpljiv, loš, zlopamtilo, dobar... Čovjek mora da bude sve, ne može da bude isti. Kad mi neko stane na žulj, onda sam najgori na svijetu. Ne diram nikoga prvi. Najbolje se braniš kada si ispravan. Nikada se ne kajem, znam da se izvinim, ali se trudim da budem ispravan, da se ne bih izvinjavao. Uvijek se izvinim kad pogriješim. Meni se rijetko izvinjavaju, stvarno rijetko, ali to je njihov problem. Ja se rijetko kad i svađam, ali se i rijetko mirim", priča on i ističe da je istina da je tužan.

"Jesam tužan, nisam razočaran. Ja imam mnogo prijatelja, ali nisam nikome u okruženju dao toliko sebe, da može da uradi nešto da me povrijedi. Svi mi imamo granicu. Sve ima rok trajanja",  istakao je Aca.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đurašković: DPS Vukovića i Nikolića apsolutno nije mogući partner

Petak, 26.07.2024 | 08:45

Komentarišući fotografiju koju je poslanik Ivan Vuković objavio na mreži Iks sa opisom "Provedrilo iznad Podgorice", gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković kazao je da DPS Vukovića i Nikolića apsolutno nije mogući partner za saradnju. 

Po zahtjevu SDT-a trajno ODUZETO ovo vozilo

Petak, 26.07.2024 | 13:27

Viši sud u Podgorici je po zahtjevu za trajno oduzimanje imovine Specijalnog državnog tužilaštva, od I.T., pravosnažno osuđenog za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, trajano oduzelo putničko vozilo „Porsche Cayene“, 3.0 Diesel.

Jedna osoba PODLEGLA POVREDAMA nakon udesa između Baošića i Bijele

Petak, 26.07.2024 | 09:39

Državljanka Srbije M.N. (1965.) koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistrali između Baošića i Bijele podlegla je zadobijenim povredama, javlja RTHN.

Milović: Programom ES2 svi zaposleni od oktobra ostvaruju POVEĆANJE ZARADE

Petak, 26.07.2024 | 14:04

Program Evropa sad 2 je poreska reforma koja podrazumijeva dvije ključne komponente - smanjenje poreskog opterećenja na rad i povećanje minimalne i prosječne zarade u Crnoj Gori, poručila je savjetnica premijera za ekonomsku politiku Milena Milović.

Rijedak prirodni fenomen: Stiže dvostruka kiša meteora od 29. do 31. jula

Petak, 26.07.2024 | 10:10

Kako se Zemljina orbita ukršta sa orbitom dvije komete ovog mjeseca, oni koji vole da posmatraju zvijezde imaće priliku da vide spektakularne duple meteorske kiše.

Đurović: "Reakcija Hrvatske ČUDNA, mi Jasenovac NE MOŽEMO ZABORAVITI"

Petak, 26.07.2024 | 22:02

Čudna je reakcija Hrvatske u odnosu na najveći zločin i genocid u Jasenovcu, prokomentarisao je novi šef poslaničkog kluba NSD Dejan Đurović odluku zvaničnog Zagreba da tri političara iz Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u toj državi.

Ćećanović: Snažan vjetar učinio da se požar BRZO PROŠIRI, za sada nije blizu stambenih objekata

Petak, 26.07.2024 | 21:53

Požar koji je izbio u brdima između opština Cetinje i Podgorica, nastavio je da se širi a današnja akcija Službe zaštite i spašavanja, bila je neuspješna.

Lejdi Gaga napravila MODNI ŠOU na otvaranju Olimpijskih igara (VIDEO)

Petak, 26.07.2024 | 21:47

Zvijezda večeri pojavila se u spektakularom izdanju u Parizu.

Na ovaj način IZBACITE višak vode iz organizma: Noge vam više NEĆE OTICATI tokom ljeta

Petak, 26.07.2024 | 21:39

Da li ste uveče primjetili duboke tragove od ne tako tijesnih čarapa na nogama?

OBJAVLJENA prva mapa IZGUBLJENIG kontinenta (FOTO)

Petak, 26.07.2024 | 21:18

Godine 2017. otkriven je do tada nepoznati deo obala Novog Zelanda, što je izazvalo ogromnu pažnju širom svijeta.

NE PODNOSITE komarce? Ovo je JEDINA ZEMLJA na svijetu gdje ih nema

Petak, 26.07.2024 | 21:10

Na Islandu je jednostavno prehladno da bi komarci mogli opstati.

Da li trebate da PRESKOČITE večeru u procesu mršavljenja? Evo šta kažu istraživanja

Petak, 26.07.2024 | 20:57

Postoji stara izreka o zdravoj ishrani: "Doručkuj kao kralj, ručaj kao princ, a večeraj kao siromah." 

Određeno zadržavanje do 72 sata državljaninu Srbije OSUMNJIČENOM za falsifikovanje isprava

Petak, 26.07.2024 | 20:38

Osnovno državno tužilastvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata državljaninu Republike Srbije J. U, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Iznenada PREMINUO FUDBALER Srđan Damjanović

Petak, 26.07.2024 | 20:25

Srđan Damjanović, nekadašnji fudbaler Sutjeske, preminuo je juče iznenada u 44. godini života, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Senić: Uskoro NADVOŽNJAK na Bulevaru Save Kovačevića na Starom aerodromu

Petak, 26.07.2024 | 20:11

Vršilac dužnosti direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Dragan Senić, komentarisao je za Gradsku RTV situaciju u Agenciji i kritike gradonačelnice Olivere Injac na stopu realizacije projekata upućene njemu, ali i ekskluzivno najavio nove projekte.