Petak, 31.03.2023 | 15:47
IZVOR: Kolektiv.me

EXIT i Paul Kalkbrenner donose spektakl u beogradsku Arenu za veliko otvaranje TMRW konferencije!

Vodeći svjetski producent, DJ i live izvođač Paul Kalkbrenner stiže u beogradsku Arenu, u organizaciji EXIT festivala i TMRW konferencije, u petak, 12. maja!




Foto: EXIT Promo

Ova megazvijezda elektronske muzike, pored punih stadiona i najvećih dvorana Evrope, ima upisan i nastup pred više od pola miliona ljudi u Berlinu, što garantuje da će spektakl u Štark Areni biti najtraženija žurka ove godine u Beogradu, u rangu najvećih rock koncerata!

Ovaj drugi po redu EXIT Dance Arena Belgrade Takeover, ujedno će otvoriti novo izdanje Tomorrow konferencije, koja se nakon Dubaija vraća u Beograd, ovaj put u najvećoj dvorani Jugoistočne Evrope. EXIT ovim nastavlja i da priprema fanove za jedno od najjačih izdanja mts Dance Arene na ovogodišnjem EXIT festivalu, nakon uspješne žurke prošlog vikenda, na kojoj je 5.000 fanova plesalo uz Hot Since 82.

Prodaja ulaznica za nastup Paul Kalkbrennera u Štark Areni počinje u ponedeljak, 3. aprila, u podne! U ponudi će se naći regularne, VIP i VIP+ On-stage ulaznice, po ijceni od 1.690, 2.690 i 3.990 dinara, i očekuje se da će prvi, veoma ograničeni kontingent, biti rasprodat za samo nekoliko sati!

Paul Kalkbrenner spada u globalno obožavane izvođače elektronske muzike, a ovu ljubav posebno uzvraća posjetiocima Exita. Taj specijalan odnos potvrđen je i 2021. godine, kada je na mts Dance Areni premijerno pustio pjesmu „Si Soy Fuego“, a spot za nju je snimao upravo u Novom Sadu i na Exitu, gde je nastupio prvi put posle 18 mjeseci pauze tokom pandemije. Da se i fanovi rado vraćaju Kalkbrennerovom nastupu, vidi se po tome što je taj snimak najgledaniji Exitov video na YouTube, sa gotovo pet miliona pregleda.

Pjesme Paula Kalkbrennera prevazilaze muzičke žanrove i ubrajaju se u klasike za sva vremena. „Aaron“, „Feed Your Head“ (remix „White Rabbit“), „No Goodbye“, „Sky And Sand“ ili „Si Soy Fuego“ pokazale su njegovu sposobnost da istopi razlike u muzičkim ukusima i tako na nastupe privuče više desetina hiljada ljudi. Setove redovno „začini“ svojim remek-djelima, koja već sada imaju reputaciju evergreen elektronskih pjesama. „Sky And Sand“ ima posebnu vrijednost kao platinasta numera koja je bila u vrhovima top lista.

„Berlin Calling“, film iz 2008. godine u kojem je glumio, kao i istoimeni album, predstavljaju bibliju elektronske muzike i kulture, istovremeno otvarajući važna pitanja o načinu života DJ-eva. Autentičan u stvaralaštvu i ponašanju, u rodnoj Njemačkoj postao je istaknuta ličnost kulturnog života, što je demonstrirano i time što je bio pozvan da nastupi na obilježavanju 25. godišnjice pada Berlinskog zida, za više od pola miliona ljudi! Zato je za muzičara ovog kalibra domaća Štark Arena prirodno okruženje, kao što je ranije bilo i za Chemical Brothers, Underworld, Fatboy Slima i Kraftwerk. Ovaj show je ujedno i posebna prilika za prisustvovanje audio-vizuelno nadmoćnom događaju, koji se u Srbiji događa rijetko.

Prodaja ulaznica za nastup Paula Kalkbrennera u Štark Areni počinje 3. aprila u podne i očekuje se da će prvi kontingent biti rasporat za nekoliko sati! Ulaznice će moći da se kupe na Exitovom sajtu, Gigs Tix prodajnim mjestima i online. Regularne ulaznice biće dostupne po cijeni od 1.690 dinara, VIP za 2.690 i On-stage VIP za 3.990 dinara.

Nakon spektakularnog debija ovog februara u Dubaiju pred više od 12.000 učesnika, jedan od najvećih tehnoloških događaja u Evropi i šire, a srpski brend – Tomorrow konferencija – zakazuje događaj za preko 10.000 ljubitelja blokčejna, gejminga, metaversa i vještačke inteligencije, od 12. do 14. maja 2023. godine u Štark Areni. Ulaznice za drugo beogradsko izdanje Tomorrow konferencije već su u prodaji, po najpovoljnijim cijenama i dostupne su na tmrwconf.net.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Stiže nam PROMJENA VREMENA - Evo kakvo nas vrijeme čeka tokom PRAZNIKA

Utorak, 30.04.2024 | 10:09

Meteorološkinja Tanja Mirković kazala je u Jutarnjem programu TVCG Dobro jutro Crno Goro da nas za praznike očekuje projenljivo i nestabilno vrijeeme. Sjutra u prvom dijelu dana suvo, pa ko planira prvomajsko roštiljanje, neka porani.

UP: Knežević IZRUČEN Crnoj Gori, biće SPROVEDEN u Viši sud

Utorak, 30.04.2024 | 11:13

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su danas, uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene, uspješno realizovali ekstradiciju optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića (65), državljanina Crne Gore, iz Velike Britanije u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U toku ekstradicija Kneževića iz Londona u Crnu Goru - "DOLAZIM sa plavom torbom, mnogima NEĆE biti prijatno"

Utorak, 30.04.2024 | 10:59

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

Nič: Spajić kazao da će Crna Gora PODRŽATI Rezoluciju UN o Srebrenici, ali je neće KOSPONZORISATI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:13

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič kazao je da je, između ostalog, pitao premijera Milojka Spajića o potencijalnom crnogorskom sponzorisanju Rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici, na šta je Spajić odgovorio da Crna Gore neće sponzorisati Rezoluciju, ali će je podržati.

LANČANI UDES u Sutomoru - Ima POVRIJEĐENIH

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:50

Jedna osoba je povrijeđena u udesu koji se oko 19 sati i 45 minuta dogodio u Sutomoru.

Knežević: Duško Knežević dolazi sa namjerom da bude oslobođen, spašava imovinu

Utorak, 30.04.2024 | 20:31

Za lidera DNP-a Milana Kneževića nije iznenađujuće izručenje Duška Kneževića. Ističe da je bio sve vrijeme u kontaktu sa odbjeglim biznismenom.

Saobraćajna nezgoda u Bulevaru Džordža Vašingtona: Dvije osobe povrijeđene

Utorak, 30.04.2024 | 19:46

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras oko 18.40 časova na Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici dvije osobe zadobile su povrede, saopšteno je CDM-u iz OKC-a.

Plej-of ABA lige: "Plavi" PORAŽENI od Partizana

Utorak, 30.04.2024 | 19:39

Košarkaši Partizana i Budućnosti Voli igrali su u Beogradu prvu utakmicu polufinala plej ofa ABA lige.

Podgoričanin preminuo od posljedica nesreće

Utorak, 30.04.2024 | 19:25

Podgoričanin M.Š. preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće koja se dogodila 24. februara. Njega je tada udario automobil za čijim volanom je bio odbornik u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Saša Zeković, prenosi Portal RTCG.

Krivokapić i Abazović prijavili imovinu: Nešto uštedjeli, nešto naslijedili, a nešto dobili na poklon

Utorak, 30.04.2024 | 19:07

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine i vikendicu, pokazuju podaci o imovini koje je dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK).

Stari parket sijaće kao nov uz ova DVA sastojka: Lako se pravi, a efekat ostavlja bez daha

Utorak, 30.04.2024 | 19:04

Uz jeftino prirodno sredstvo vaš parket će uvek sijati! A pravi se vrlo lako, sastojke već sad sigurno imate u kući

Eraković: Članovi Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore od ASK traže dokumenta upućena Tužilačkom savjetu i podatke o prihodima i imovini načelnika SPO

Utorak, 30.04.2024 | 18:36

“Danas sam sa svojim kolegama i članovima Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore Andrijom Nikolićem i Nikolom Janovićem, zatražio od Agencije za sprečavanje korupcije da nam u što kraćem roku dostavi obavještenje koje je Agencija, prema riječima direktorice Jelene Perović, uputila Tuzilačkom savjetu, a koje se odnosi na navodno nezakonito oduzimanje predmeta specijalnim tužiocima, odlukom glavnog specijalnog tužioca”, izjavio je dr Jevto Eraković predsjednik Odbora za antikorupciju.    

U prave ruke: Čovjek koji se osam godina bori sa rakom osvojio džekpot od 1,3 milijarde dolara

Utorak, 30.04.2024 | 18:07

Ako je ikada neka nagrada pala u prave ruke, onda se to desilo prije nekoliko dana kada je imigrant i muškarac koji se osam godina bori sa rakom dobio premiju od preko milijardu dolara.

Mjesec je ušao u Jarca: Tri znaka nek se spreme na pozitivne promjene

Utorak, 30.04.2024 | 17:57

Mjesec u Jarcu donosi sa sobom ozbiljnost, ambiciju i disciplinu. Jarac je po prirodi ambiciozan znak, usmjeren na postizanje ciljeva i ostvarenje uspjeha.

SJUTRA JE PRVI MAJ: Da li znate zašto se Praznik rada obilježava širom svijeta?

Utorak, 30.04.2024 | 17:33

Praznik rada je zajednički praznik svih radnika svijeta, a počeo je da se slavi još krajem 19. vijeka